Modifast Protein Shape, mijn ervaring + win

Modifast Protein Shape, mijn ervaring + win

Een paar weken geleden vertelde ik jullie dat ik fanatiek ging sporten en bewuster ging eten. Tot nu toe gaat dat eigenlijk redelijk goed en dat doe ik ook in combinatie met de nieuwe Modifast Protein Shape producten. In dit artikel vertel ik jullie mijn ervaringen met de producten en wat ik er nou eigenlijk van vind. Benieuwd naar mijn mening lees dan vooral verder!

Modifast Protein Shape, mijn ervaring + win

Modifast Protein Shape

Voor degenen die het eerste artikel gemist hebben, Modifast is met een nieuwe lijn gekomen, de Protein Shape lijn. Dit is een complete lijn met allerlei lekkers om tussendoor te kunnen nemen maar waarbij je wel in shape blijft. Deze producten zijn geen shakes of repen die maaltijden of dat soort dingen vervangen. Nee, het zijn lekkere producten die je de hele dag door kunt nemen, die rijk aan eiwitten zijn en die je zonder schuldgevoel kan eten. Niet iedereen heeft altijd zin in een appel of banaan – tenminste ik niet – en wil ook wel eens wat lekkers, en deze producten zijn dus erg lekker! Ik heb de afgelopen weken de producten uitgebreid getest en vertel jullie graag wat ik er van vond!

Modifast Protein Shape, mijn ervaring + win

Ik heb de producten van Modifast een paar keer per week gebruikt als een soort van traktatie voor mijzelf. Ik heb soms gewoon wat lekkers nodig en als ik dat zonder mij daarna slecht over te voelen kan doen maakt het dat alleen maar leuker. Ik ontbijt, lunch en doe het avondeten gewoon zoals ik dat altijd doe met normaal eten. Alleen de tussendoortjes heb ik vaak vervangen door de producten van Modifast. Ik vind het heerlijk om met deze warme dagen buiten te genieten van een milkshake. Het is super simpel, je doet een paar schepjes poeder in de shake beker, vult het aan met water en schudt de beker goed. Ik zet van de voren meestal wat water in de koelkast zodat ik echt een koude milkshake heb, dan smaakt hij extra lekker met dit warme weer. De producten van Modifast vullen ontzettend goed, waardoor ik de rest van de dag eigenlijk geen trek meer heb en dat is positief met zo iemand als ik die altijd maar lekkere trek heeft.

De pudding heb ik trouwens wel een paar keer als ontbijt genomen omdat het gewoon snel klaar is en goed vult. Vooral als ik vroeg moet werken vind ik het een enorme aanrader. De wekker gaat dan om 6 uur en moet dan echt wat eten, maar zo vroeg vind ik dat niet altijd even prettig. Zo’n schaaltje pudding gaat er zo in én het vult heel goed waardoor ik niet op mijn werk al voor de pauze trek krijg. Dat heb ik zo vaak en vind ik erg vervelend.

Modifast Protein Shape, mijn ervaring + win

De koekjes, repen en chocolade gingen er in als zoete koek. Vooral de repen met sinaasappel vond ik heerlijk omdat die naar Orangettes smaken, iets waar je me ’s nachts voor wakker kunt maken. De repen met pistache vond ik persoonlijk wat minder lekker, maar dat komt omdat ik die nootjes normaal ook niet lekker vind. De koekjes waren heerlijk bros en knapperig waardoor ze lekker weg snacken. Maar ik merk wel dat je minder snel vol zit van de koekjes dan van de repen en vond ze ook wat minder smaak hebben. En dan hebben we de bovenstaande chocolaatjes nog, moet ik daar wat over zeggen? Ze waren echt heerlijk en de gepofte soja die er in zit maakt het net even wat leuker en knapperiger. Je kunt je voorstellen dat die zak zo leeg was.

Winnen:

En om jullie ook enthousiast te maken over de Modifast Protein Shape producten mag ik maar liefst drie hele pakketten weggeven met daarin:

 • MilkShake Aardbei
 • MilkShake Vanille
 • Pudding Vanille
 • Mini Cubes
 • Bar Dark & White Chocolate
 • Bar Caramel
 • Bar Cocos
 • Biscuits Cereal & Chocalate Chips
 • Shaker

Wat moet je hier voor doen?

Laat en reactie onder dit artikel achter waarom je graag dit pakket wilt winnen. Ik kies de winnaar na een week uit. Meedoen kan tot en met 30 juli en daarna mail in de winnaars. Zorg dus dat je een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje achterlaat.

Over het algemeen ben ik heel erg positief over de Modifast Protein Shape producten! Het is natuurlijk even naar de producten zoeken die jij zelf lekker vindt maar ze hebben gelukkig een heel breed assortiment met veel verschillende smaken. Op de website kun je alle informatie en producten uit de Modifast Protein Shape lijn vinden. Ik ga zeker door met het gebruiken van de producten omdat ze lekker zijn, mijn lekkere trek stillen en ik me daarna niet zorgen hoef te maken dat het meteen op mijn heupen zit. Hebben jullie de producten van Modifast Protein Shape al geprobeerd en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

92 reacties

 • Reply
  Emmely
  23 juli 2017 at 08:08

  Wat een leuk en positief artikel! Ik zou heel graag de producten van modifast ontvangen. Ik woon net samen en zoals algemeen bekend vliegen de pondjes er dan snel aan ;-)! Lijkt me heel fijn om met behulp van deze (lekkere!) producten de schade te kunnen beperken. Ik ben een stille, maar trouwe volger en ik vind dat je hele stoere keuzes hebt gemaakt (stoppen met je vaste baan, op reis en je twijfels delen op internet etc). You Go Girl!

  • Reply
   Jacqueline
   24 juli 2017 at 13:42

   Leuk! zou graag winnen, want het lukt me goed om gezonde maaltijden te eten maar de tussendoortje zijn het probleem en ik mag door omstandigheden niet meer echt fitnessen. Afvallen lukt me dan ook niet en is wel noodzakelijk. Deze producten lijken me ideaal en nog lekker ook.

  • Reply
   Yasmina
   26 juli 2017 at 23:58

   Leuk artikel en winactie!

   Ik was 4 jaar geleden 11 kilo afgevallen, maar van die 11 kilo zit er nu alweer 8 aan :(
   Ik probeer gezond te eten en te sporten, maar er komt niet veel verandering in.
   Ik ben net terug van een weekje vakantie, ik ben naar Kos geweest. Door de aardbeving die op onze tweede dag van onze vakantie op Kos plaatsvond ben ik ontzettend veel gaan eten door de zenuwen en uit angst. Ik ben in 1 week 3 kilo aangekomen! 3 kilo! Ik ben echt een emotie-eter, ik was zo bang en gespannen door de aardbeving.
   Hopelijk win ik dit geweldige pakket zodat ik wat ga afvallen.

  • Reply
   jan uffels
   28 juli 2017 at 15:30

   kan altijd nog wat pondjes af

  • Reply
   Ellen
   28 juli 2017 at 16:27

   Heeeeel graag!
   Nog 15 kilo te gaan..
   Ik merk dat ik heel positief begon, maar nu wel een beetje hulp of meer stimulatie kan gebruiken.
   Deze producten lijken me geweldig om mijn doel uiteindelijk toch te halen.
   Fingers crossedddd

  • Reply
   Saskia
   28 juli 2017 at 22:15

   Graag! Ik ben inmiddels zelfstandig door een andere mindset en ander voedingspatroon gecombineerd met sporten 13 kilo afgevallen! En zou graag nog 4 kilo meer willen maar ik merk dat dit heel lastig gaat…misschien kan dit me helpen met de “laatste loodjes”!

 • Reply
  Engelien
  23 juli 2017 at 08:34

  Leuke actie.
  Zou het graag winnen omdat ik koolhydraatarm dieet volg . Niet omdat het moet maar om paar kilo’s kwijt teraken.
  De tussendoortjes vindt ik moeilijk te kiezen.
  Kijk graag je video’s en lees je blogs.
  Ik zou zeggen “ga vooral zo door”.

 • Reply
  Maaike Z
  23 juli 2017 at 08:34

  Leuke actie! Ik wil ze graag winnen omdat ik vanaf november thuis heb gezeten met een burn out, ik ben daar nu weer uit aan het krabbelen gelukkig en ben weer aan het sporten want tijdens die burn out heb ik me flink laten gaan… Deze producten zijn fijn! En zouden me kunnen helpen bij m’n herstel :) Zou leuk zijn om ze te winnen!

 • Reply
  Sabrina
  23 juli 2017 at 08:57

  Ik zou graag zo’n pakket winnen, leuke actie
  Ben bezig met afvallen alleen wat jij al zegt, tussendoor vaak lekkere trek en dan grijp je toch soms naar iets zondigs.
  Ik ben zeer benieuwd naar deze gezonde tussendoortjes!

 • Reply
  Roswitha
  23 juli 2017 at 09:23

  Als ze echt rijk aan eiwitten zijn en laag in calorien en suikers dan zijn dit wel interessante producten. Ik kan het zo gauw niet terugvinden maar zijn ze gewoon in de winkel te koop? Ik doe graag mee met de winactie om het eens te proberen.

 • Reply
  Hilde
  23 juli 2017 at 10:03

  Oeeeh leuk! Momenteel zit ik echt weer in een dip dat afvallen niet lukt.. Ik zou heel graag de producten van Modifast willen proberen!:)

 • Reply
  Annemijn
  23 juli 2017 at 10:06

  Dat klinkt heel goed, Aranka! Ik zou zelf graag winnen omdat ik al een aantal maanden bezig ben met gezonder eten en meer sporten. De (eiwitrijke) tussendoortjes blijven soms lastig, dit zou dan ook ideaal zijn. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Daniëlle
  23 juli 2017 at 10:19

  Wow dat klinkt zeker positief die Modifast producten! Ik ben zelf nu een tijd bezig met veel sporten (hardlopen/wielrennen en krachttraining, geloof me zo’n halfjaar geleden haatte ik élke sport). Doordat ik zoveel sport, val ik ook wel af, maar veel te weinig voor wat ik ervoor doe. Qua voeding vind ik het nog steeds zó lastig, ik ga vaak de mist in met ongezonde tussendoortjes.. Dit zou een goed alternatief kunnen zijn! Ben heel benieuwd! Ik doe dan ook graag mee met de winactie.

 • Reply
  chucky1012
  23 juli 2017 at 10:23

  Zo een leuke actie!
  Dit sla ik over en wens iedereen veel succes…..

 • Reply
  Natascha
  23 juli 2017 at 10:35

  Oh wat doe ik graag mee. Ik ben de laatste maanden behoorlijk aangekomen (8 kilo) en elke week begin ik vol goed moed met lijnen maar elke week eindigt dit op de donderdag/vrijdag in een desillusie. Ik hou het op de één of andere manier niet vol. Ik word er hopeloos van.
  Ik hoop dat ik bij 1 van de gelukkige hoor. Een steuntje in de rug kan ik goed gebruiken.

 • Reply
  Elise
  23 juli 2017 at 10:40

  Leuk dat je deze paketten mag weggeven maar de modifast producten zijn verre van gezond. Als je naar de ingredienten kijkt van bijv. de karamel reep, wat daar in zit aan zoetstoffen ( en suikers… Dat is gewoon niet goed voor je. Kan je beter gewoon een stukje pure chocola eten.

  • Reply
   Eem
   24 juli 2017 at 13:02

   Ja precies dit! En ook qua hoeveelheid kcal, in een reep zit evenveel als een plak ontbijtkoek/standaard mueslireep. Dus puur tussendoortjes vervangen door dit soort dingen, gaat niet werken, tenzij men er daadwerkelijk minder door gaat eten.

 • Reply
  Kim
  23 juli 2017 at 10:51

  Wat een leuk artikel. De maaltijdvervangende producten van modifast kende ik al. Dat ze nu ook meerdere verschillende tussendoortjes hebben wist ik niet. Nu ben ik natuurlijk zeer benieuwd.

  Ik doe graag mee met deze winactie, ben op dit moment 39 weken zwanger en dit zou mij helpen om straks weer op mn oude gewicht te komen. Natuurlijk pas vanaf het moment dat het verantwoord is voor mijn lichaam on weer wat af te vallen.

  • Reply
   Amelie
   23 juli 2017 at 12:29

   Als je zwanger bent moet je gewoon gezond eten en zeker niet die Modifast troep gaan gebruiken!!!

   • Reply
    Nathalie
    26 juli 2017 at 17:26

    Dat is waar wat je zegt. Maar het is geen troep. Ik eet het ook tussendoor en heb nu de dark en white chocolate repen geproefd en die zijn superlekker en je zit er vol van. Weet je wat troep is? Dat zijn de repen van eat Natural, zo natuurlijk en gezond zijn ze ook weer niet. Deze zitten bomvol suiker,het vult helemaal niet en er zitten zeker 200 kcal in per reep,sommige zelfs 230 kcal. Nee geef mij maar de modifast lijn. Ik vind ze wel lekker. De shake ga ik ook proberen en dan het liefst vanillesmaak.

 • Reply
  Tessa
  23 juli 2017 at 11:09

  Super gave actie! Ik ben ook 1 van je stille lezers, maar deze winactie wil ik niet aan mij voorbij laten gaan! Ik hoop dat ik met deze producten net mijn laatste kilo’s eraf kan krijgen en mijn trek in zoetigheid, door een boost van vreemde hormonen, onder bedwang kan houden. Dat ze mij helpen om minder snel trek te krijgen en ook een beetje kunnen bijdragen aan het volle, opgeblazen gevoel.
  Ik volg je nu al een tijdje en zie dat je vaak zit te strugglen met de kilo’s en het lekkere eten! En vind het zo fijn voor je dat je nu eindelijk producten hebt gevonden die jou helpen met het verminderen van het ’trek hebben’ gevoel! Ga zo door toppertje!

 • Reply
  Annalotte
  23 juli 2017 at 11:15

  Ohh die producten lijken me echt heerlijk! Ik sport regelmatig maar ik heb toch moeite met tussendoor op de calorietjes te letten dus ik snaai tussendoor ook wat weer het goede sporten tegenwerkt haha! Wil al lang dit soort producten proberen, dus ik doe graag mee met de winactie!!

  Groetjes,
  Annalotte

 • Reply
  Tanya
  23 juli 2017 at 11:32

  Wauw wat super leuk dat je zo enthousiast bent! Toen je een paar weken geleden op Instagram een post zette vond ik het al interessant, maar het is dus goed te doen!
  Ik zou heel graag een pakket willen winnen om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Ik ben lekker bezig met sporten en misschien is dit het extra zetje wat ik nog kan gebruiken.

 • Reply
  Anne
  23 juli 2017 at 11:39

  Lijken mij hele fijne producten om op deze manier toch wat verantwoorder met eten om te gaan en zo mij zelf eens te verwennen terwijl ik druk bezig ben met afvallen. Nou is hardlopen hier geen favoriet maar zwemmen daarin tegen wel. Helaas heb ook ik de standaard ‘zin in patat’ na het zwemmen en op deze makkelijke en snelle manier dat te kunnen tackelen én te doorbreken zou mooi mee genomen zijn !

 • Reply
  Heleen
  23 juli 2017 at 12:06

  Jij bent goed bezig zeg!

  Ben zelf bijna een jaar weer aan het sporten, en dat gaat goed! Heerlijk om weer bezig te zijn..

  Maar die tussendoortjes nekken mij toch. . Duik snel in de snoeptrommel van mijn dochtertje, omdat ik dan echt zin heb in zoet!

  Deze win actie is dus een echte win win situatie. . Trommeltje van mij dochtertje blijf vol.. en ik heb toch mijn zoete tussendoortje..

 • Reply
  Ilona mulder
  23 juli 2017 at 12:08

  Na mijn zwangerschap zijn er helaas te veel kilo’s blijven hangen. Ik ben een echte lekker eeter en verlang dan ook soms naar wat lekkers. Streng op dieet werkt dus ook helaas niet voor mij. Heel graag zou ik dit willen proberen. Om alsnog van die extra kilo’s af te komen en toch wat lekkers te eten en het ook gewoon mogen.

 • Reply
  Laura
  23 juli 2017 at 12:36

  Oh wat fijn dat de producten je zo goed bevallen! :) Ik ben zelf ookal een aantal weken aan het afvallen. Ben inmiddels 5 kilo kwijt maar heb nog een lange weg te gaan. Ik moet toegeven dat mijn tussendoortjes vaak eentonig zijn en ik wat meer afwisseling zou willen. Deze producten lijken mij daar ideaal voor, ik zou ze graag eens willen proberen. :)

 • Reply
  Mariska
  23 juli 2017 at 12:43

  Ja heel leuk! Ik zou dit graag willen proberen ik ben nu met een stofwisselingkuur bezig en dit zou geweldig erop aansluiten!

 • Reply
  Marloes
  23 juli 2017 at 13:03

  Ik ben na de bevalling van m’n dochter 5 kilo te zwaar gebleven en jet lukt me niet om het eraf te krijgen en daar lijkt modifast mij ideaal bij om die 5 kilo er wel vanaf te krijgen. Ik sport 2 keer in de week dus het lijkt me helemaal leuk om dit pakket te winnen!!!

 • Reply
  Bianca
  23 juli 2017 at 13:33

  Klinkt goed! Ik ben zelf nog niet bekend met Modifast, maar ik ben wel bezig met afvallen. Er moet nog 20+ kilo af en daarom doe ik graag mee met deze winactie…succes allemaal! x

 • Reply
  Marian B
  23 juli 2017 at 14:09

  Je enthousiasme werkt aanstekelijk! Wij gaan eerst op vakantie, maar voor als we terug zijn wil ik graag wat bewuster met mijn eten en vooral tussendoortjes omgaan. Want er mogen wel wat kilootjes af. Dit pakket is een mooie stimulans en kans om het eens uit te proberen.

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  23 juli 2017 at 15:19

  Ik doe graag mee, Ik ga midden volgende week op vakantie dus ik denk dat als ik terug kom wel even weer wat op de lijn moet letten. Ik loot dus graag mee.

 • Reply
  Evelien
  23 juli 2017 at 15:21

  Oh dit lijkt me top om te mogen proberen, ik ben echt een tussendoortjes monster en heb na het sporten altijd zesdubbel zoveel trek, ben benieuwd of dit helpt tegen dat hongergevoel!

 • Reply
  Irene
  23 juli 2017 at 15:51

  Yes I want to win iT!!! About a few weeks I am honing Whith my boyfriend On our first holiday!!!! En ik zou graag nog een paar kilo afvallen! Ga zo door met je blog en tot binnenkort, greets Irene

 • Reply
  Amber
  23 juli 2017 at 16:43

  Wauw, dit pakket zou ik heel graag willen winnen. Ik struggle eigenlijk al jaren met mijn gewicht en nu is de knop omgegaan in April. Nu een paar maanden verder ben ik 15 kg kwijt en wil ik er nog 5. Zit super goed in me vel en wil dit natuurlijk ook houden. Deze snacks zullen me helpen op gewicht te blijven en dat ik af en toe toch wat lekkers kan nemen! Ideaal!

 • Reply
  Laura
  23 juli 2017 at 18:26

  Wat is dit een hele leuke actie! Fijn dat je zelf zo positief bent ook.
  Ik zou graag een pakket winnen om de laatste kilo’s voor mijn bruiloft kwijt te raken, zodat ik mooi in mijn trouwjurk pas. De eerste 8 zijn er af, maar zou er graag nog wat meer kwijt raken voor het september is!

 • Reply
  Debbie
  23 juli 2017 at 18:46

  Graag, heb al veelal “afval” methodes geprobeerd. En als dit lekker is en vult dan zou ik dit graag uittesten.

 • Reply
  Meike
  23 juli 2017 at 19:21

  Ooh wat leuk! Ik ben hier erg benieuwd naar en kan dit ook wel gebruiken na twee weken vakantie!

 • Reply
  Simone
  23 juli 2017 at 19:59

  En of ik graag een pakket zou willen! Ik ben sinds twee maanden weer gaan sporten naar jaren niks gedaan te hebben. Daarnaast ben ik gezonder gaan eten maar vind het heel lastig om een gevarieerd maaltijden schema aan te houden omdat ik vaak werk en niet thuis eet. Ik moet zeggen dat mijn avondmaaltijden best goed gaan maar het is vooral het brood dat ik niet zo goed kan laten staan. Vaak heb ik dit soort shakes zien staan bij kruidvat en getwijfeld om het te kopen maar koos dan yiteindelijk toch om het niet te doen. Dit zou een uitgelezen kans zijn om het toch te proberen en wat extra kilos af te vallen.

 • Reply
  Simone
  23 juli 2017 at 20:04

  Heel verhaal getypt verzend hij niet. Haha

  Ik ben sinds twee maanden weer aan het sporten geslagen na jaren niks te hebben gedaan. Ik ben best wat kilos te zwaar en er mag dus best wat vanaf. Opzich gaat het gezond eten me best goed af op mijn lunch en ontbijt na. Ontbijt schiet er vaak bij in en tijdens de lunch kan ik brood moeilijk laten staan. Ik heb dit soort shakes vaak zien staan in de winkels maar nooit over de streep gegaan om ze te kopen, dit zou een uitgelezen kans zijn om het uit te proberen.

 • Reply
  Jenny
  23 juli 2017 at 20:07

  Met dit soort producten is het altijd een beetje zoeken welke merken en varianten nou lekker zijn.. na jouw positieve artikel ben ik erg nieuwsgierig geworden! Zelf probeer ik ook te letten op mijn voedingspatroon, maar zoals je zelf al zegt.. soms heb je gewoon lekkere trek! Probeer de laatste tijd meer te gaan sporten en denk dat dit een goede aanvulling hierop zal zijn :) ik maak heel graag kans!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  23 juli 2017 at 20:17

  Lijkt me ideaal om als tussendoortje zoiets als een bar te nemen.
  Zou het graag uit willen proberen.

 • Reply
  Martje
  23 juli 2017 at 20:36

  Leuk artikel!
  Er mogen nog wel wat kilootjes vanaf bij mij, dus ik zou graag de producten eens testen! Goede stok achter de deur!

 • Reply
  Kirsten
  23 juli 2017 at 20:53

  Ik ben sinds vorig jaar 10 kilo kwijt, maar er mogen nog een paar kilootjes af. Daarom zou ik graag dit pakket willen winnen. En omdat ik ook af en toe moeite heb om gezond te snacken omdat ik dat fruit ook af en toe een beetje zat ben ?. Dan is zo’n gezonder snackje een keer een leuke afwisseling. Leuk artikel!

 • Reply
  Kirsten
  23 juli 2017 at 20:55

  Ik ben 10 kilo afgevallen vorig jaar, maar er mogen nog wel een paar kilootjes af. Ook ik heb regelmatig lekkere trek, en dan heb ik inderdaad niet altijd zin in groente of fruit. Daarom zou ik graag het pakket willen winnen, zodat ik toch een beetje snacken zonder dat mij hoef schuldig te voelen ?. Leuk artikel!

  • Reply
   Kirsten
   23 juli 2017 at 20:56

   Oeps twee keer iets verstuurd hij laadde hem de eerste keer niet ??

 • Reply
  Eline
  23 juli 2017 at 20:59

  Hoi Aranka, wat een leuke giveaway! Ik ben sinds een half jaar bezig om gespierder te worden, en daarvoor train ik veel in de sportschool. Ik denk dat de repen, shakes en snacks van Modifast, me hierbij heel goed kunnen helpen! Ik doe graag mee!?

  Liefs,
  Eline

 • Reply
  Lara
  23 juli 2017 at 21:08

  Fijn om te lezen dat het je zo goed bevalt! Als diëtist in opleiding ben ik erg benieuwd naar dit soort producten en dit zou een mooie manier zijn om het eens te proberen!

 • Reply
  Wilma
  23 juli 2017 at 21:28

  Hee! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik hoop dat ik hiermee mijn laatste zwangerschapskilo’s eraf krijg. Het lukt mij gewoon niet om die laatste kilo’s kwijt te raken wat ik ook doe. En na jou artikel gelezen te hebben denk ik misschien is dit wel wat voor mij. Liefs

 • Reply
  Chantalle
  23 juli 2017 at 21:36

  Dat ziet er echt heerlijk uit! Ik doe graag mee met je winactie omdat ik graag wat gezonder wil gaan eten. Ik vind het altijd erg moeilijk om gezonde tussendoortjes te bedenken omdat ik niet zo creatief ben. Dit lijkt me een heerlijk pakket en daarom doe ik graag mee met je winactie.

 • Reply
  Miriam
  23 juli 2017 at 21:49

  Sinds ik op mezelf woon ben ik bewuster gaan eten waar ik me prettig bij voel. Maar tussendoortjes is nogal eens een struggle, dus ik zou deze producten graag willen proberen ?

 • Reply
  Nicole
  23 juli 2017 at 22:04

  Wat een fijn artikel om via iemand anders een kennis te maken met modifast. Ik probeer al een tijdje een paar kilootjes af te vallen, maar dat gaat met vallen en opstaan. Ik herken veel in jouw updates. Ik sport, eet zo gezond mogelijk, maar er er zijn van die momenten dat het even anders loopt. Ik zou zo graag de laatste paar kilootjes kwijt willen en ik hoop dat het net de modifast misschien wel lukt. Helaas is het wel prijzig(voor een net afgestudeerde student) en dese winactie is wel een erg mooie stimulans.

  Nu maar hopen!!
  Ik wens jou ook veel succes in jouw afval proces.

  Liefs

 • Reply
  Stephanie K
  23 juli 2017 at 22:11

  Leuk artikel! Ik maak graag kans, merk de laatste tijd dat ik het lastig vind om gezonde keuzes te maken qua tussendoortjes. Vind zoet altijd heel verleidelijk. Ben me erg bewust van dat het beter kan, ik maak graag kans!

 • Reply
  Marlies
  24 juli 2017 at 06:51

  Wat leuk dat 3 van ons ook kennis mogen maken met deze nieuwe lijn! Stiekem ben ik al een jaar bezig met eiwitrijke tussendoortjes te nemen. Maar na flink wat bakken kwark, dezelfde eiwitrepen, vreemde eiwitshakes en crackers met kipfilet, ben ik nu wel toe aan iets nieuws. Aangezien jij altijd super eerlijk bent over het afvallen en je voeding daarbij, maak je me met dit enthousiaste bericht erg nieuwsgierig! Kunnen we na de vakantie gelijk weer ‘back on track’!

 • Reply
  holly
  24 juli 2017 at 08:36

  Hoi, ik ben erg nieuwsgierig naar deze nieuwe producten van modifast. Fijn dat er extra eiwit in zit. Ik wil graag een paar kilo kwijt en dit lijkt me een fijn hulpmiddel daarbij. Ik loot graag mee.

 • Reply
  Lisanne
  24 juli 2017 at 08:48

  Hi Aranka, wat fijn dat je iets hebt gevonden wat je zo goed helpt bij het afvallen! Graag zou ik zo’n set willen proberen omdat ik wat variatie in mijn tussendoortjes erg lastig vind. Dit ziet er allemaal zo lekker en voedzaam uit! Keep up the good work!

 • Reply
  Anouk
  24 juli 2017 at 09:39

  Wat een leuke winactie! Ik ben momenteel aan het hardlopen weer aan het oppakken en ik ben opzoek naar eiwitrijke producten die ik na het sporten zou kunnen gebruiken. Deze producten lijken me ideaal en vooral lekker! Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Anouk
  24 juli 2017 at 11:15

  Hoi Aranka, wat een leuke actie! Zelf heb ik nog nooit producten van Modifast gegeten, maar ben er wel heel nieuwsgierig naar. Ik heb er hele goede verhalen over gehoord en als jij er zo enthousiast over bent ben ik sowieso overtuigd. Ik vind dat je erg goed bezig bent en lees altijd met heel veel plezier je blog, ga zo door!

 • Reply
  Daniella
  24 juli 2017 at 12:13

  Ik zou heel erg graaf willen winnen.
  Ik bén 3 weken terug heb huwelijk gevraagd op een droomplek op bali :D Ik bén echter veel te zwaar, ik wil de komende maanden flink afvallen dat ik straks met minder kilo’s en een beter zelfbeeld jurken kan passen. Om vervolgens mijn droomjurk te kunnen kiezen! Het zal moeilijk worden maar ik wil er 100% voor gaan.

  Dit kan mij dat extra zetje geven en zou dus perfect voor mij zijn!

  Ik duim! :)

 • Reply
  Lauri ten Cate
  24 juli 2017 at 18:54

  Waarom? Omdat ik al ruim een half jaar roep dat die kleding op nu toch echt om moet om niet steeds meer te groeien en juist ietwat te krimpen, of terwijl; afvallen ? hopelijk is dit een begin en kan ik het vasthouden! Een duwtje in de goede richting is altijd fijn!

 • Reply
  Joy
  24 juli 2017 at 19:29

  Misschien ben ik dan volgend jaar wel zomerklaar :-)!

 • Reply
  Faith de Weerd
  24 juli 2017 at 19:46

  Ik zou heel graag willen winnen omdat ik graag een paar kilo wil afvallen, maar erg moeilijk van snacks af kan blijven. Het lijkt me fijn om een verantwoorde en lekkere vervanging voor mijn snack cravings te hebben ?

 • Reply
  Vivian
  24 juli 2017 at 20:16

  In de grijze oudheid ooit begonnen met Modifast, en dat is echt goed gelukt. Helaas zijn in de loop der jaren de kilootjes (en meer) er weer aangekomen. Ik probeer nu minder van alles te eten en dat lukt vaker niet dan wel. Wie weet gaat het nu beter en krijg ik er nog wat kilo’s af met behulp van Modifast. Ik ga duimen…

 • Reply
  Joke
  24 juli 2017 at 20:33

  Zou graag een paar kilo af willen vallen wat niet lukt nu ik in de overgang zit, heb jaren 56 kilo gewogen en nu zit er 10 kilo bij die ik niet meer eraf krijg en vind de onverantwoorde tussendoortjes ook zo lekker maar dit lijkt me een beter alternatief en verder eet en drink ik wel gezond

  • Reply
   Nathalie
   26 juli 2017 at 17:37

   Hee Joke. Met 66 kilo ben je echt niet te zwaar hoor. De repen vullen supergoed,dus daar zou je mee kunnen beginnen. En neem als ontbijt een lekkere maaltijdshake en als lunch gewoon 1 boterham met beleg en wat groente of fruit. Een bouillonnetje is ook erg lekker en er zitten weinig calorieën in, lekker op een warme zomerse dag. De shake bevat maar 94 kcal van het tussendoorschap en dat is niet veel. Neem geen repen zoals trek,naked, eat natural,rozijnen en carobe rozijnen. Is allemaal troep ,zit vol suiker, vult niet en als je er van blijft eten dan kan je zelfs zwaarder worden en dat wil je niet. Ik weet niet of je sport maar ik hoop dat ik je met deze tips op weg geholpen heb.

 • Reply
  Peggy Palm- Elizen
  24 juli 2017 at 21:00

  Nu ik 35kg afgevallen ben, ben ik heel bewust bezig met mijn voeding en beweging, ben benieuwd of ik hiermee nog de laatste kilo’s kwijt kan raken.

 • Reply
  Anoeska
  24 juli 2017 at 21:17

  Ik ben druk bezig met afvallen maar sta nu eigenlijk stil. Ik hoop dat dit mij verder kan helpen

 • Reply
  ninamol
  25 juli 2017 at 05:45

  Het lukt me niet op de “normale” manier om af te vallen. Ik wil zo graag 10 kilo kwijt……….

 • Reply
  Melissa Van Stipdonk
  25 juli 2017 at 09:29

  Wat een leuk artikel heb je geschreven. Ik ben iig overtuigd :-) Ik ben nu op dag 4 van de clean 9 en daarna wil ik doorpakken met ‘wat anders’. Ik vind shakes vaak erg lekker, dus dat is geen probleem. Ik ben zo benieuwd naar de ‘bars’; lijkt me een heerlijke en welkome afwikkeling na de shakes! En ook gewoon handig, niet te moeilijk. Ik ben benieuwd of ik hiermee die laatste kilootjes ermee afkrijg na de ‘quickstart’ van clean 9! Liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Reply
  Anton Hompe
  25 juli 2017 at 11:27

  # DE KILO KANLLER niet hier aan besteed maar een leuk 7 nuttig onderwerp en wie weet voor mij als te zware man ook wel een goed ideee om eens te gaan testen .
  Dus ik doe mee en wens iedereen veel suc6 en winplezier hier

 • Reply
  May
  25 juli 2017 at 11:30

  Ik zou dit dolgraag eens proberen. Ik begin donderdag met een gesprek bij een voedingscoach, eens kijken of zij wat goede tips heeft. Maar ja… ik moet het toch zelf doen. Ik zou dus graag meedingen naar deze prijs en zal zeker terugkoppelen wat ik ervan vond. Liefs, May

 • Reply
  Lyn
  25 juli 2017 at 12:47

  Ik wil heel graag meedoen zodat het afvallen wat makkelijker gaat en ik daarna over kan gaan op gezondere voeding!

 • Reply
  Daphne Visser
  25 juli 2017 at 13:02

  Help, net terug van vakantie en alle kilo’s die ik voor die tijd was afgevallen zijn weer bijna dubbel terug.
  Het lukt niet meer om de draad weer op te pakken en heb een boost nodig.
  Nadat ik jouw verhaal gelezen had kreeg ik weer moed en wil heel graag het modivast ook proberen. Het zou fantastisch zijn om weer even wat kilo’s te verliezen en zo weer moed krijgen en weer gezond verder te leven

 • Reply
  Anneke
  25 juli 2017 at 14:22

  Leuke actie wil graag meedoen
  Ik sport veel maar het lijkt naarmate ik ouder wordt het steeds moelijker is om op gewicht te blijven.misschien is modifast een oplossing.

 • Reply
  MarliesS
  25 juli 2017 at 14:55

  Ik moet om gezondheidsredenen nog minimaal 5 kilo afvallen. De afgelopen 4 weken heb ik de diëten van het boek Bikiniproef met Sonja gevolgd, maar ik ben in die 4 weken maar 2 kilo afgevallen. Hopelijk kan dit Modivast pakket mij verder helpen bij het afvallen.

 • Reply
  Arianne
  25 juli 2017 at 17:38

  Mijn nogal gegroeide buik van drie jaar die ik voor heen mooi strak had wil ik graag kwijt. Ik zou graag eens wat meer variatie willen in met name de tussendoortjes. Een voordeel van de Modifast producten is dat je het makkelijk mee kunt nemen. Voor de shakes en pudding heb je geen melk nodig, maar water. Een voordeel voor onderweg en op het werk. Snel en makkelijk

 • Reply
  Melissa
  25 juli 2017 at 22:06

  Tof! Ik was bij je vorige bericht ook al enthousiast, dus zou t graag winnen. Ik herken mezelf erg in wat je schrijft: altijd zin in wat lekkers en niet altijd in fruit. Ik merk vooral wanneer ik fruit eet, ik er toch nog iets lekker bij wil. Zonde eigenlijk.. Dus dit zou een uitkomst zijn. Ook omdat het zo lekker makkelijk is. Als ik straks voor de klas sta is t ook makkelijk mee te nemen. Het is tegenwoordig al druk genoeg met het continuerooster.

 • Reply
  Will
  25 juli 2017 at 23:54

  Ik heb een zware herseninfarct gehad en voor mij is het niet goed om overgewicht te hebben.
  Ben in de loop van de afgelopen jaren veel aangekomen, omdat ik altijd erg moe ben.
  Daarom doe ik mijn best om af te vallen, maar dat lukt mij niet.
  Nu wil ik proberen om er 10 kilo af te krijgen met de producten van Modifast.
  Hoop dat dit pakket mij een goede start kan geven om het vol te houden.
  Graag waag ik een kansje en ga je volgen op Bloglovin.(Will)

 • Reply
  Anna
  26 juli 2017 at 10:21

  IK heb er al veel over gehoord maar nog niet geprobeerd… zou dat wel graag willen

 • Reply
  Fenny
  26 juli 2017 at 15:40

  Hmmm… eten Ik hou ervan! maarja, ieder pondje door het mondje, hé?

  Dusssuuuh, ik wil graag wat kilootjes kwijt, dit gaat alleen nog niet zo gemakkelijk.

  Daarom wil ik graaaaag dit pakket winnen! :) :) :)

  groetjes Fenny

 • Reply
  Nathalie
  26 juli 2017 at 17:44

  Ik doe ook mee. Ik heb de white en dark chocolate bars al geproefd en vind ze erg lekker. Ze vullen ook goed. Van de week wil ik eens een vanilleshake gaan proberen. Ik hoef niet echt af te vallen maar wil eens een gezond tussendoortje nemen in plaats van troep. Het gebeurt nog best vaak dat ik op het verkeerde pad beland wat betreft de tussendoortjes en ik wil graag op het goed pad terechtkomen. Vooral als er taart en cake wordt uitgedeeld op het werk. Ik zeg vaak genoeg nee maar af en toe neem ik twee muizenhapjes om toch mee te doen. Daar wil ik mee stoppen,dus deze tussendoortjes gaan dan ook mee naar het werk en dan kan ik deze nemen wanneer ze weer met taart en cake komen. Dan eet ik iets anders maar doe gezellig mee op een verantwoorde manier zodat ik niet op een houtje hoef te bijten. En nee ik hou niet van appels.

 • Reply
  Amber
  26 juli 2017 at 17:54

  wat een leuke winactie zeg!! ik ben nu al 2 maanden op dieet, maar ben pas 3 kilo afgevallen, ik snoep niet meer & wandel elke dag, ik snap niet waarom het zo langzaam gaat en soms kom ik zelfs weer aan. Ik heb altijd al afslank producten willen proberen maar ik wist niet zeker of ze echt werkten, dit zou een gave manier zijn om ze uit te mogen testen! en misschien dat de kilo’s er dan wél af vliegen!

 • Reply
  Daan
  26 juli 2017 at 21:22

  Ik doe heel graag mee. Goed om de barbeque kilo’s er weer af te krijgen na een fijne zomer.

 • Reply
  Sara
  27 juli 2017 at 08:59

  Wat een super actie! En precies op het goede moment :). Ik ben al ruim 30 kilo afgevallen maar de laatste loodjes lijken maar niet te lukken. Hopelijk kan dit pakket mij helpen en het zetje in de juiste richting geven om mijn einddoel te halen en dat terwijl ik ook nog kan genieten van allemaal lekkere dingen :)

 • Reply
  jos
  27 juli 2017 at 12:19

  ik zou al even willen afvallen dus een supper actie! ik ken het niet daarom dat ik het goed kan beoordelen en gebruiken. ik zou graag 10 kilo verliezen dus ideaal met dit denk ik dan!

 • Reply
  Maaike tH
  27 juli 2017 at 15:07

  Ik doe graag mee… Ik zou graag verantwoord willen afvallen en dit lijkt me erg fijn om te gebruiken. Ik ben al begonnen met sporten en nu zou ik graag mijn eetpatroon willen veranderen!

 • Reply
  yvonne
  27 juli 2017 at 20:47

  Ik doe graag mee. Waarom? Omdat ik net als jij bezig ben met afvallen/sporten en geznder leven. Ik hoop met Modifast weer even een ‘boost’te krijgen en zo weer verder te gaan. Het klinkt allemaal erg lekker en vullend. Dat wil ik graag uitproberen.

 • Reply
  Nathalie
  27 juli 2017 at 23:10

  Hoi Aranka,

  Wat laat je deze producten lekker klinken!

  Ik krijg het bijna niet gezegd, maar toen ik 10 jaar geleden mijn vriend leerde kennen, woog ik zowat 15kg minder dan nu. Ja, ook ik ben in die relatieval getrapt! ?? Nu, gelukkig ben ik niet alleen, ook mijn vriend heeft er de voorbije jaren de nodige kilootjes mogen bijtellen hoor, dus op dat vlak vullen we elkaar nog steeds perfect aan, alleen zal het dan iets meer aangevuld zijn… ?
  De voorbije jaren heb ik me dikwijls voorgenomen om hier iets aan te doen. Op mijn eten letten, niet snacken, fitnessen en zelfs een soepdieet zijn reeds de revue gepasseerd, maar hier zit ik nu, ja hoor, nog steeds met al die kilo’s. Gezond eten is op zich niet zo’n probleem, ik drink veel muntthee en ik durf soms ook wel eens een stukje fruit te eten (wat een daredevil! ?), maar het snacken kan ik helaas niet laten. Chips, koekjes, chocola, snoepjes, … Al dat lekkers verdwijnt gewoon allemaal in mijn grote en hongerige mond! ?
  Deze snacks kunnen vervangen door de Modifast Shakes en snacks, zou dus net dat zetje kunnen zijn dat ik nodig heb om in september, wanneer mijn vriemd en ik gaan roadtrippen in Toscane, toch nog te kunnen pronken met een bikiniproof lichaam, in plaats van met een hobbezak verpakt in een onmodieus (maar wel flatterender dan een miniscuul bikinitje) badpak over het strand te moeten struinen… ?

  Fingers crossed!

  Heel erg bedankt voor deze winactie en succes met loten!

  Liefs,
  Nathalie

 • Reply
  D
  29 juli 2017 at 16:14

  Ohh! Zou ik wel willen winnen! Ben zelf al 7kg kwijt en moet er nog 20…

 • Reply
  V
  30 juli 2017 at 21:19

  Zondagavond.. op de bank met een bak ben en jerry ijs. En dan denk je dat moet kunnen.. maar nee het hele weekend is al slecht. Dus dan ik dit kan er ook nog wel bij en morgen beginnen we gezond. Ik weet dat dit eigenlijk nergens op slaat… wie weet kan deze modifast lijn mij helpen om eindelijk mijn doel te bereiken. Want bij mij is het dus altijd alles of niets.. help me:) zou graag willen winnen en er een update over willen schrijven op jouw blog! Dan heb ik ook gelijk een stok achter te deur;-) #weetzogoedhoehetmoet #maareteniszolekker #afvallen #helparanka

 • Reply
  Nathalie
  2 augustus 2017 at 18:22

  Zijn de winnaars al bekend?

 • Reply
  Mara lisa
  11 maart 2022 at 13:32

  Ik doe graag mee en ik wil het pakketje te graag winnen ook ik ben dol op tussendoortjes maar moet het proberen in het weekend te houden dit kan mij helpen om door op de doordeweekse dagen het niet te doen

 • Laat een reactie achter