Zoek
Sluit dit zoekvak.

MNY nagellak 445

Een van mijn nieuwe favoriete nagellak is toch echt wel MNY 445 een prachtig goud kleurige nagellak, die mij een heel chique gevoel geeft. Jullie worden helemaal plat gegooit met nagellak swatches maar na vandaag zal ik er niet meer zo veel online zetten als de afgelopen tijd. Tenzij jullie dat natuurlijk leuk vinden. Kijk snel mee naar de rest!

Elke keer als ik naar mijn nagels kijk straalt het op een of andere manier luxe uit. Op de foto’s ziet het er een beetje glimmend uit maar in het echt als je hem op hebt ziet hij er matter uit. En minder geel. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de MNY nagellakjes. Ze smeren lekker, blijven goed zitten, heerlijke prijs en een perfect kwastje. De nagellak blijft zeker 3 dagen goed zitten zonder een top of base coat en heeft bij mij aardig wat overleefd. Elke dag kassa draaien (ja, dat is mijn bijbaantje) douchen en van alles wat je op een dag doet. Alleen het enige nadeel vind ik het eraf halen. Er blijven overal wel kleine glitter restjes achter, die je er haast niet vanaf krijgt. Maar dat moet je dan maar voor lief nemen.

Ik ben dus erg te spreken over de nagellak echt een tip als je nog een mooie gouden nagellak nodig hebt! Ook leuk voor kerst of een ander feestje!

MNY 445 zit in het vaste assortiment en kost € 2,49 en is te koop bij de Etos

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *