MNY Nagellak 265

Van de week zag ik de nieuwe LE van MNY in de Etos liggen, dus snuffelde er nieuwschierig eventjes tussen. De meeste dingen vond ik niet echt geweldig maar deze nagellak wel. Wat een aparte combinatie die ik nog nooit had gezien en ik was er meteen verliefd op, en heb hem dus maar mee naar huis genomen.

Dit is hem dan nummer 265 (ik vind het echt jammer dat de producten geen namen hebben maar nummers) een kersen rood kleur met allemaal subtiele glitters erin die alle kleuren van de regenboog hebben. Ik vind hem er echt heel erg vrolijk en lief uitzien en echt leuk voor in de zomer.

In het flesje zelf zit 7 ml en daar betaal je € 2,49 en dat is best een goedkope prijs!

En hier 2 swatches, ik vind hem echt heel erg mooi. Hij dekt vrijwel na 2 lagen maar voor een echte dekking adviseer ik toch nog een 3de laag aan te brengen. De glitters vallen leuk op  in de zon (zoals je bij de bovenste foto’s kan zien) De houdbaarheid is goed, alleen je hebt wel heel erg snel tip-wear. Maar dat moet je dan maar voor lief hebben. Ik heb hem nu 3 dagen op maar hij is nog nergens gechipt en ik draag geen topcoat.

De nieuwe LE van MNY ligt nu in de winkels en deze nagellak kost € 2,49

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  maccia
  6 maart 2011 at 08:45

  Mooie kleur, maar mij net wat te roze

 • Reply
  Kirsten
  6 maart 2011 at 09:39

  Dat is een mooi kleurtje :)
  Misschien ga ik hem ook wel halen

 • Reply
  Marjolein
  6 maart 2011 at 09:40

  Wauw! Ik denk dat ik deze van de week maar, eens ga halen.

 • Reply
  Silva
  6 maart 2011 at 10:23

  Echt leuk kleurtje! Ik vind de glittertjes erin zo mooi.

 • Reply
  Anne
  6 maart 2011 at 12:41

  Mooi lakje! Je nagels zijn ook zo mooi! Wauw.

 • Reply
  Eline
  7 maart 2011 at 10:27

  mooie kleur!

 • Reply
  Aletta
  10 maart 2011 at 23:26

  Hi Aranka!
  Ben net op je blog beland, en wat rondgekeken, super leuk!
  Echt lekkere schrijfstijl en lekker budgetproducten, altijd fijn voor meiden van mijn leeftijd (:
  Ga zo door!!
  Liefs,

 • Laat een reactie achter