MNY geshopt

Na veel belovende verhalen over dit nieuwe budget merk gehoord te hebben was ik er zelf heel erg benieuwd naar. Ik maandag als een gek naar de Etos gerend, maar helaas ze hadden het in heel Zwolle nog niet binnen gekregen. Dan dus maar een andere keer terug komen. Dinsdag was ik er snel bij, ik was zelfs de eerste die het kocht! Ik heb 2 nagellakjes gekocht, blush en een oogschaduw.

Dit zijn de blush en de oogschaduw. Ik wou een mooie niet al te opvallende blush hebben met wat shimmer. Nou daar voldeed deze precies aan. En een mooie bruine oogschaduw die er niet vanaf knalt maar heel subtiel is. Ik hou niet erg van erg opvallende make-up. De blush is in nummer  401 en de oogschaduw in nummer 417. Ik dacht dat de blush € 2,99 was en de oogschaduw € 2,49. Koopje dus!

En dit zijn de nagellakjes die ik heb gekocht een goudkleurige in nummer  445 en een grijsbruinige in nummer 669. Deze waren beiden € 2,49. Ik heb de goude nagellak al opgehad en ik vind het echt een prachtige nagellak die met 2 lagen perfect dekt!

Als je deze week naar de Etos gaat heb je de 2de ook nog eens voor de helft van de prijs! Mooi meegenomen dus.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  anne
  21 oktober 2010 at 13:07

  ik vond het merk erg tegenvallen,,
  de kleuren dan, mij te veilig.
  maar wel mooi voor een nude look!

 • Laat een reactie achter