Miu Miu The First Fragrance

 photo Miu Miu7_zpsw4zplgpn.png

Miu Miu, een merk dat ik ken van The Devil Wears Prada. Daarvoor had ik er nog nooit eerder van gehoord. Maar tegenwoordig weet ik wel beter, Miu Miu is een prachtig designer merk met hele mooie fashion items. Als we het daar dan toch over hebben, elk groot modehuis heeft eigenlijk wel een eigen geur, maar Miu Miu nog niet, tot nu toe dan. Want ze komen met een prachtige geur op de markt!

 photo Miu Miu_zpsui7dqd7d.png

Miu Miu is een merk dat houdt van tegenstrijdige vrouwen: intelligent frivole, onverschrokken speelse, serieus vrolijke, vrouwelijke feministen. Miuccia Prada begrijpt als vanzelfsprekend dat mode niet oppervlakkig is: het kenmerkt onze relatie met de wereld om ons heen. De kracht om een identiteit neer te zetten te erkennen, betwisten en breken van de regels is het privilege van de Miu Miu vrouw. Het is haar onafhankelijkheidsverklaring. Ze bepaalt haar eigen weg, ze zal niet zwichten. Haar stijl is de belichaming van deze kwaliteiten, tegelijkertijd verfijnd en krachtig, geraffineerd en rauw, ingetogen en extravagant. Dat zegt het merk over zichzelf en daar is de geur dan ook op geïnspireerd.

 photo Miu Miu2_zps4sftjas4.png

Met het bovenstaande verhaal verwacht ik geen lief zoet luchtje, maar een krachtige geur die uniek is. Als we naar de verpakking kijken zien we daar al een beetje onderscheid. Het is een aparte verpakking, waarbij het voor mij duidelijk is dat het echt een fashionmerk is, het kan niet gek genoeg. Maar toch vind ik de flacon erg mooi en straalt het toch ook luxe uit. Het is zeker een aanwinst voor in je beautykast als je het mij vraagt.

 photo Miu Miu6_zpsm6gn8ctp.png

Dit is de eerste geur van het merk en dan moet je natuurlijk meteen goed voor de dag komen. Met het flesje is dat in ieder geval gelukt, het is natuurlijk persoonlijk of je hem mooi vindt of niet. Maar bijzonder en opmerkelijk is hij wel. De geur zelf is natuurlijk nog even een verassing, maar ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.

 photo Miu Miu3_zpswmib6era.png

Miu Miu wil de geur alledaags houden, maar wel met iets bijzonders, iets wat je niet elke dag ruikt. Ik heb de geur geroken en vind hem niet meteen heel bijzonder, het is een prikkelende geur die absoluut niet lief en zacht is. Het is meer een geur die de kant van Chanel en Chloé op gaat. Een sprekende en volwassen geur om het zo maar te noemen.

Topnoten: lelietjes-van-dalen
Hartnoten: jasmijn, roos en synthetisch groene noten
Basisnoten: hout en peper van Akigalawood en patchoeli

 photo Miu Miu4_zpsdmy4osqv.png

Als je zo naar de geurnoten kijkt is het echt een bloemige geur en die ruik je ook terug. Alsof je in een zwaar geurend boeket je neus steekt. Het is echt een krachtige geur waar je van moet houden en je zintuigen echt prikkelt. Zelf vind ik de geur lekker, maar is mij te heftig voor overdag. Ik vind hem vrij zwaar en aanwezig, eigenlijk meer geschikt voor een feestjes of een avond. De geur begint trouwens vrij heftig en uiteindelijk wordt hij wel iets frisser, erg lekker.

 photo Miu Miu1_zpstibmseaa.png

Prijzen:

Miu Miu Eau de Parfum 30 ml – € 58,89
Miu Miu Eau de Parfum 50 ml – € 82,50
Miu Miu Eau de Parfum 100 ml – € 110,-
Miu Miu Shower Gel 200 ml – € 32,22
Miu Miu Body Lotion 200 ml – € 37,78
Miu Miu Body Cream 150 ml – € 65,55

Ik vind het een bijzondere en lekkere geur. Alledaags vind ik hem niet, ik vind het echt een bijzondere geur die je draagt bij een chique feestje of een mooie herinnering. Je moet hem echt even in de winkel ruiken, ben benieuwd wat jullie van de geur vinden. Hij is vanaf deze maand te koop bij verschillende luxere parfumerieën.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Varenka
  7 september 2015 at 15:11

  Ik had er al veel over gelezen en ben echt ontzettend benieuwd naar deze geur
  Alleen het flesje al , zo mooi zeg !!!!!
  Van alle review’s die ik hier al over gelezen heb kan ik me bij die van jouw teminste een goede voorstelling maken van deze geur
  Parfum is super moeilijk te omschrijven, maar wat kij betreft heb je het heel goed gedaan

 • Reply
  manon
  7 september 2015 at 15:52

  Lijkt me wel een heftige geur inderdaad! Maar ben wel benieuwd!

 • Reply
  Manon
  7 september 2015 at 16:13

  Wow het flesje, geweldig! De geur klinkt ook goed, maar wel iets voor het uitgaan denk ik.

 • Reply
  Stacey
  7 september 2015 at 16:18

  Het flesje is zo mooi, zo te horen niet echt mijn type geur maar het heeft me toch erg nieuwsgierig gemaakt dus ik moet hem ruiken!

 • Reply
  Edith Sofia
  7 september 2015 at 16:19

  De flacon ziet er prachtig uit, ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  7 september 2015 at 16:22

  Wat een schattige verpakking!

  XO

 • Reply
  Léonie
  7 september 2015 at 16:27

  Wat een mooie flacon! Ik ben heel benieuwd hoe ik hem vind.

 • Reply
  Femke
  7 september 2015 at 16:34

  Ik ben zo benieuwd hoe dit geurtje ruikt. Het flesje ziet er al onwijs leuk uit :-)!

 • Reply
  Maaike
  7 september 2015 at 16:48

  Ik ben erg benieuwd van de geur! Maar ik hou helaas niet van zware geuren, doe mij maar lichte geuren. Vind de verpakking daarentegen wel erg mooi!

 • Reply
  Merel
  7 september 2015 at 18:38

  Heb hem twee weken terug al geroken en op het begin dacht ik echt van: damn die is echt wel prikkend, maar daarna werd de geur echt heerlijk.

 • Reply
  Margot
  7 september 2015 at 18:42

  Wat een vrolijk flesje! Ik ben nu wel nieuwsgierig naar de geur.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 september 2015 at 19:14

  Deze wil ik echt eens ruiken, wat een prachtig en vrolijk flesje!

 • Reply
  thebeautyblognl
  7 september 2015 at 19:15

  hij lijkt mij heerlijk!

 • Reply
  Sara
  7 september 2015 at 19:32

  Ik ga absoluut even aan deze geur snuffelen! Het flesje ziet er al zo bijzonder uit.

 • Reply
  Jana
  7 september 2015 at 19:44

  De geur klinkt best heftig, maar ik ben er erg benieuwd naar geworden :D Ik vind het flesje wel erg mooi, schattig :D

 • Reply
  femketje
  7 september 2015 at 20:04

  gave flacon :D

 • Reply
  Anouk
  7 september 2015 at 20:32

  Ohh wat een geweldige flacon!!

 • Reply
  Lotje
  7 september 2015 at 20:33

  Ik ben super benieuwd naar de geur! De flacon is in ieder geval al geweldig! <3

 • Reply
  Lisa
  7 september 2015 at 20:55

  De geur lijkt me heerlijk, maar eerlijk gezegd vind ik de flacon drie keer niks.

 • Reply
  Amy
  7 september 2015 at 21:19

  Mega leuk flesje!

 • Reply
  Stephanie
  7 september 2015 at 22:52

  Ik vind dat je atijd zulke fijne parfum reviews schrijft! Je kan heel goed de geur omschrijven zodat ik me er een voorstelling van kan maken.

  Ik ben heel benieuwd naar deze geur, hij spreekt me enorm aan. Ik ga hiervoor zeker de winkel in om eraan te ruiken. Als ie bevalt gaat ie op de lijst voor kerst ?

 • Reply
  Tamara
  8 september 2015 at 01:23

  Mooi luchtje en leuk bedacht met dat nagellak!!

 • Reply
  Mariska
  8 september 2015 at 14:21

  Mij lijkt hij echt heel erg lekker en ga hem zeker binnenkort ruiken!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 september 2015 at 11:12

  Ik vind de flacon persoonlijk niet zo mooi

 • Reply
  Priscilla
  13 september 2015 at 11:55

  Dit klinkt als een heel lekker parfum, ik ben hier wel nieuwsgierig naar. Het flacon is in ieder geval erg mooi.

 • Laat een reactie achter