Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miu Miu The First Fragrance

 photo Miu Miu7_zpsw4zplgpn.png

Miu Miu, een merk dat ik ken van The Devil Wears Prada. Daarvoor had ik er nog nooit eerder van gehoord. Maar tegenwoordig weet ik wel beter, Miu Miu is een prachtig designer merk met hele mooie fashion items. Als we het daar dan toch over hebben, elk groot modehuis heeft eigenlijk wel een eigen geur, maar Miu Miu nog niet, tot nu toe dan. Want ze komen met een prachtige geur op de markt!

 photo Miu Miu_zpsui7dqd7d.png

Miu Miu is een merk dat houdt van tegenstrijdige vrouwen: intelligent frivole, onverschrokken speelse, serieus vrolijke, vrouwelijke feministen. Miuccia Prada begrijpt als vanzelfsprekend dat mode niet oppervlakkig is: het kenmerkt onze relatie met de wereld om ons heen. De kracht om een identiteit neer te zetten te erkennen, betwisten en breken van de regels is het privilege van de Miu Miu vrouw. Het is haar onafhankelijkheidsverklaring. Ze bepaalt haar eigen weg, ze zal niet zwichten. Haar stijl is de belichaming van deze kwaliteiten, tegelijkertijd verfijnd en krachtig, geraffineerd en rauw, ingetogen en extravagant. Dat zegt het merk over zichzelf en daar is de geur dan ook op geïnspireerd.

 photo Miu Miu2_zps4sftjas4.png

Met het bovenstaande verhaal verwacht ik geen lief zoet luchtje, maar een krachtige geur die uniek is. Als we naar de verpakking kijken zien we daar al een beetje onderscheid. Het is een aparte verpakking, waarbij het voor mij duidelijk is dat het echt een fashionmerk is, het kan niet gek genoeg. Maar toch vind ik de flacon erg mooi en straalt het toch ook luxe uit. Het is zeker een aanwinst voor in je beautykast als je het mij vraagt.

 photo Miu Miu6_zpsm6gn8ctp.png

Dit is de eerste geur van het merk en dan moet je natuurlijk meteen goed voor de dag komen. Met het flesje is dat in ieder geval gelukt, het is natuurlijk persoonlijk of je hem mooi vindt of niet. Maar bijzonder en opmerkelijk is hij wel. De geur zelf is natuurlijk nog even een verassing, maar ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.

 photo Miu Miu3_zpswmib6era.png

Miu Miu wil de geur alledaags houden, maar wel met iets bijzonders, iets wat je niet elke dag ruikt. Ik heb de geur geroken en vind hem niet meteen heel bijzonder, het is een prikkelende geur die absoluut niet lief en zacht is. Het is meer een geur die de kant van Chanel en Chloé op gaat. Een sprekende en volwassen geur om het zo maar te noemen.

Topnoten: lelietjes-van-dalen
Hartnoten: jasmijn, roos en synthetisch groene noten
Basisnoten: hout en peper van Akigalawood en patchoeli

 photo Miu Miu4_zpsdmy4osqv.png

Als je zo naar de geurnoten kijkt is het echt een bloemige geur en die ruik je ook terug. Alsof je in een zwaar geurend boeket je neus steekt. Het is echt een krachtige geur waar je van moet houden en je zintuigen echt prikkelt. Zelf vind ik de geur lekker, maar is mij te heftig voor overdag. Ik vind hem vrij zwaar en aanwezig, eigenlijk meer geschikt voor een feestjes of een avond. De geur begint trouwens vrij heftig en uiteindelijk wordt hij wel iets frisser, erg lekker.

 photo Miu Miu1_zpstibmseaa.png

Prijzen:

Miu Miu Eau de Parfum 30 ml – € 58,89
Miu Miu Eau de Parfum 50 ml – € 82,50
Miu Miu Eau de Parfum 100 ml – € 110,-
Miu Miu Shower Gel 200 ml – € 32,22
Miu Miu Body Lotion 200 ml – € 37,78
Miu Miu Body Cream 150 ml – € 65,55

Ik vind het een bijzondere en lekkere geur. Alledaags vind ik hem niet, ik vind het echt een bijzondere geur die je draagt bij een chique feestje of een mooie herinnering. Je moet hem echt even in de winkel ruiken, ben benieuwd wat jullie van de geur vinden. Hij is vanaf deze maand te koop bij verschillende luxere parfumerieën.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Ik had er al veel over gelezen en ben echt ontzettend benieuwd naar deze geur
  Alleen het flesje al , zo mooi zeg !!!!!
  Van alle review’s die ik hier al over gelezen heb kan ik me bij die van jouw teminste een goede voorstelling maken van deze geur
  Parfum is super moeilijk te omschrijven, maar wat kij betreft heb je het heel goed gedaan

 2. Het flesje is zo mooi, zo te horen niet echt mijn type geur maar het heeft me toch erg nieuwsgierig gemaakt dus ik moet hem ruiken!

 3. Ik ben erg benieuwd van de geur! Maar ik hou helaas niet van zware geuren, doe mij maar lichte geuren. Vind de verpakking daarentegen wel erg mooi!

 4. Heb hem twee weken terug al geroken en op het begin dacht ik echt van: damn die is echt wel prikkend, maar daarna werd de geur echt heerlijk.

 5. Ik vind dat je atijd zulke fijne parfum reviews schrijft! Je kan heel goed de geur omschrijven zodat ik me er een voorstelling van kan maken.

  Ik ben heel benieuwd naar deze geur, hij spreekt me enorm aan. Ik ga hiervoor zeker de winkel in om eraan te ruiken. Als ie bevalt gaat ie op de lijst voor kerst ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *