Miu Miu L’Eau Bleue

Miu Miu L’Eau Bleue

Misschien is Miu Miu in parfumland niet heel erg bekend, maar op de catwalk is het een merk waar je u tegen zegt. Ik ken het merk door de film The Devil Wears Prada, maar voor de rest ben ik er niet echt bekend mee. Wel weet ik dat ik de vorige geur erg lekker vond, dus ik was heel erg benieuwd naar deze nieuwe variant: L’Eau Bleue, een hele frisse geur waar je de lente goed mee kunt beginnen!

Miu Miu L’Eau Bleue

In Miu Miu L’Eau Bleue, roept de parfumeur Daniele Andrier een specifiek moment op dat we allemaal wel kennen: het jaarlijks terugkerende moment waarop je je realiseert, dat schijnbaar uit het niets, de lente is gearriveerd. Het gevoel is licht, delicaat en haast niet te bevatten. Het is een gevoel wat in de lucht hangt en waar je intens vrolijk van wordt. En het leuke is, het kan je overal overkomen. Bijvoorbeeld een frisse ochtendlucht als je je raam opent, of op de fiets in de vroege kou met de zon op je gezicht. Deze simpele, maar mooie en frisse momenten wil het merk symboliseren met deze geur.

Miu Miu L’Eau Bleue

De flacon is bijna een duplicaat van haar klassieke voorganger, maar dan zijn de frisse tonen goed doorgevoerd in de verpakking. Het heeft een transparante glazen verpakking, met een subtiel pastel gele dop. Ik vind de fles er heel erg mooi en fris uitzien, precies wat bij de geur past.

Miu Miu L’Eau Bleue

Topnoten: Lelietjes-van-Dalen
Hartnoten: Witte Bloemen, Douw Druppels, Roos en Groene bladeren
Basisnoten: Kamperfolie

Miu Miu L’Eau Bleue

Ik vind de geur echt ontzettend lekker en heel erg fris en natuurlijk ruiken. Het is een uitgesproken geur, waar je de Lelietjes-van-Dalen heel goed in terug ruikt en ook de groene bladeren. Ik denk dat ik deze geur met name zo ontzettend lekker vind, omdat het mij doet denken aan mijn jeugd. Mijn oma had altijd heel veel Lelietjes-van-Dalen in de tuin staan en het aardse van de geur in combinatie met de Lelietjes-van-Dalen, doet mij denken aan de tuin van mijn oma, waar ik altijd zo graag speelde.

De geur is vrij krachtig, maar ook fris tegelijk en neigt naar de klassieke kant. Het zal me dan ook niet verbazen als mensen dit misschien met een toiletluchtje vergelijken, maar dat is het totaal niet. In ieder geval, ik ben gek op deze geur en het maakt me oprecht vrolijk en blij.

Miu Miu L’Eau Bleue

Prijzen:

Miu Miu L’Eau Bleue eau de parfum 30 ml – € 58,98
Miu Miu L’Eau Bleue eau de parfum 50 ml – € 83,33
Miu Miu L’Eau Bleue eau de parfum 100 ml – € 110,00

Deze nieuwe Miu Miu L’Eau Bleue heeft me echt betoverd en terug gebracht naar mijn onbezorgde jeugd en brengt mij een stukje karakter van mezelf in een geur. Ik weet dan ook zeker dat ik deze geur straks heel erg vaak ga dragen. Miu Miu omschrijft de geur perfect; het is alsof je je raam opent en de frisse ochtend je tegemoet komt. Ik vind hem echt heerlijk. De Miu Miu L’Eau Bleue is vanaf half februari overal te koop, maar nu al te krijgen bij de ICI Paris XL en Bol.com, straks ook bij de Douglas.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Anne
  30 januari 2017 at 15:30

  Klinkt erg lekker! Hopelijk kom ik hem binnenkort tegen en kan ik hem even ruiken.

 • Reply
  Sue
  30 januari 2017 at 16:21

  Echt zo jammer dat er bijna overal roos in zit. Ik vind dat zo’n nare noot, krijg er altijd hoofdpijn van. Ook al wordt er gezegd dat je het niet zo moeten ruiken, ik herken het altijd. De rest van de noten spreken mij juist aan, maar vanwege de roos niet een parfum die ik zou kopen.

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  30 januari 2017 at 17:34

  Wat een mooi flacon! Ik ben wel benieuwd geworden naar de geur, binnenkort toch maar eens gaan ruiken!

 • Reply
  femketje
  30 januari 2017 at 18:54

  super schattige flacon :D

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  30 januari 2017 at 19:24

  Schattige verpakking! Ik ben niet zo dol op de geur van rozen dus ik zou het wel eens willen ruiken of je het zo sterk ruikt. De flacon is in ieder geval te cute!

 • Reply
  Varenka
  31 januari 2017 at 03:49

  Ik vind t orgineel zo super lekker, ik ben benieuwd naar deze variant….

 • Reply
  chucky1012
  31 januari 2017 at 09:49

  Prachtige flacon!
  Ik zal eens snel langs de parfumerie shop gaan om er even aan te snuffelen….

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  31 januari 2017 at 10:18

  ik ken het merk wel en ga deze ook zeker even ruiken al ben ik geen fan van rozengeuren

 • Reply
  aboutsbstyle
  31 januari 2017 at 17:27

  De verpakking is prachtig, de geur klinkt als een smaak naar keuze voor mij. Ik ga is snuffelen als ik de geur zie staan. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter