Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Studiolash Incrediball Mascara

Vanaf februari ligt er een nieuwe mascara van Miss Sporty in de vakken, namelijk de Incrediball mascara. Een nieuw soort mascara voor Miss Sporty, maar mascara kenners hebben zo een mascara vast al wel eens voorbij zien komen. Deze mascara heeft namelijk een super handig borsteltje met een balletje op het einde, zodat je overal heel makkelijk bij kan!

Deze mascara belooft heel veel te doen en ik moet je zeggen dat ik wel warm loop van deze beloftes! Ze bloven: Perfect gedefinieerde wimpers. Geeft je wimpers tot 9 keer meer volume. Het borsteltje omhult elke wimper, er is geen ontsnappen aan! Geen klontjes. Deze mascara blijft perfect zitten. Vlekt niet, schilfert niet, geeft niet af.

Of dit allemaal waar is lees je natuurlijk zometeen!

De mascara is in één kleur te krijgen, namelijk extra zwart. Dat vind ik altijd wel prettig want ik hou van echte zwarte wimpers.

Op de rest van het stickertje zie je de vorm van de mascara.

En dit is hem dan de Incrediball masara, een plastic mascara borsteltje met daarop een balletje zodat je overal heel erg makkelijk bij kan. Dus ook in de hoekjes waar ik met een gewone mascara haast niet bij kom.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met de Incrediball mascara, één laagje.

Ik moet zeggen dat ik tevreden over deze mascara ben, maar dat het geen geweldige mascara is met de ‘wow’ factor. Het is een prima basic mascara die goed in de hoekjes komt waar je normaal niet zo makkelijk met een gewoon borsteltje komt. Ook geeft deze mascara absoluut niet af en zelfs na het slapen (ja, shame on me) zit hij er eigenlijk nog bijna perfect op.

De Miss Sporty Incrediball mascara is vanaf februari te koop onder andere bij de Etos en gaat € 3,99 kosten. Wat ik een erg leuke prijs vind voor een goed werkende mascara!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Het geeft geen wow-effect maar je ziet wel een duidelijk verschil, en het borsteltje lijkt me heel praktisch voor de kleine wimpertjes in de hoekjes.
    En voor die prijs; goed product!

  2. ik vind m niet zo mooi, sorry. het lijkt net of het je wimpers laat plakken, en het effect is idd niet zo ‘wow’. Wel een pluspunt dat hij totaal niet afgeeft

  3. Serieus een wow factor! Top effect. Normaal ben ik niet zo van miss sporty maar naar deze mascara ben ik nu wel erg nieuwsgierig

  4. ik vind hem heel erg mooi !
    dat balletje aan het uiteinde lijkt me ook erg fijn,vind het altijd irritant om in de hoekjes te komen namelijk

  5. Ik word nooit zo warm van al die beloftes van mascara’s. Wel denk ik dat ik deze ga kopen zodra hij uit is. Vier euro is niet duur voor een mascara en al helemaal niet als hij gewoon prima werkt. :-)

  6. Oh fijn dat ie niet afgeeft! Als ik geen All Nighter van UD opdoe, heb ik na een halve dag altijd van die zwarte kringen onder m’n ogen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *