Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara4_zps557apuat.png

Goedkope producten met een goede werking, ik ben er gek op. Miss Sporty is zo een merk dat me versteld kan laten staan van een product. Miss Sporty heeft misschien nog een beetje een jeugdig beeld, of juist helemaal niet omdat het jaren geleden bijna het enige budget make-up merk was. Miss Sporty is in ieder geval hard aan de weg aan het timmeren met mooie en leuke nieuwe producten. Zo ook deze The Miaoww Look mascara, ik ben heel nieuwsgierig!

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara1_zpsgzp68uhk.png

Cat eyes, het is weer helemaal hot en iedereen wil het. Miss Sporty vond dit eigenlijk ook wel een goed idee, waarom geen mascara die dat effect kan geven. Als ik cat eyes hoor denk ik aan veel volume en prachtig omlijste ogen met sprekende wimpers. En als ik zo het persbericht lees denkt Miss Sporty hetzelfde over cat eyes als ik.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara_zpsxmpgaoke.png

De mascara komt in een opvallend mintgroene huls die je eigenlijk niet kan missen door de unieke kleur. Ik heb tenminste nog niet veel vaker een mintgroene huls gezien. De sticker die op de verpakking zit vind ik stiekem wel een beetje kinderlijk. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud en niet om de verpakking. Maar desondanks dat denk ik dat volwassen vrouwen deze mascara niet snel zullen pakken door de speelse en kinderlijke uitstraling.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara3_zpszgpr1rae.png

De naam klinkt natuurlijk heel leuk, maar wat belooft de mascara nou eigenlijk? Miss Sporty heeft een nieuw borsteltje ontwikkeld waardoor alle haartjes worden meegenomen en voorzien worden van een laagje mascara. Ook heeft de mascara een intens zwarte kleur waardoor je wimpers een mooie zwarte kleur krijgen en tot wel 44 % verlengd worden.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara5_zpswjynpbef.png

Eigenlijk belooft de mascara dus al je wimpers te voorzien van mascara, ze goed zwart te maken en te verlengen tot wel 44 %. Klinkt allemaal best leuk! De inhoud van de mascara is trouwens wel wat minder dan ik gewend ben, deze heeft maar 8 ml. Normaal hebben mascara’s wel meer dan 10 ml in de verpakking zitten. Maar dat zal ook wel een stukje kostbaarheid van het product zijn.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara6_zpssypqbwwm.png

En dan natuurlijk het speciale borsteltje. Ik heb hem al vaker bij andere merken gezien, maar nog niet eerder bij Miss Sporty. Het borsteltje heeft aan de binnenkant een soort van reservoir waar mascara opgeslagen zit om genoeg mascara af te geven op zelfs te kleinste wimpertjes. Ook heeft hij een speciale vorm. De bovenkant is mooi recht en de onderkant heeft een bolling. Zo heb je twee vormen en kan je kijken waarmee je het beste je wimpers mee kan bereiken.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara8_zpsme5fiptm.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara9_zpsxv0r8rsv.png

Mijn wimpers met de Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look mascara. Mijn wimpers zien er inderdaad mooi zwart uit en het borsteltje kan eigenlijk overal wel goed bij. Alleen tsja, het is niet mijn mascara die ik zoek. Ik vind de volume matig en daar hou ik juist van volume en body. Ik vind dit een erg subtiele mascara en als je goed kijkt zie je ook hier en daar wat losse klontjes, niet echt heel erg mooi.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara10_zpsg1pinwxf.png

Wel blijft de mascara gedurende de dag prima zitten, hij loopt niet uit of brokkelt af. Dat is natuurlijk wel prettig. Ook brengt hij gemakkelijk aan en heb je naar een paar applicaties al het effect dat het moet geven. Maar ik zelf had stiekem nog wat meer gehoopt qua volume.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara7_zpsw9hpsrxk.png

De mascara is zeker niet slecht, maar voldoet eigenlijk gewoon niet aan mijn verwachtingen. Ik hou van volume en body, maar dit is meer een natuurlijke en subtiele mascara. Niets mis mee, maar voor mij is dit geen topper. En ook vind ik stiekem de verpakking wel een beetje kinderachtig, het zal niet mijn keuze zijn geweest. Hou je van natuurlijke wimpers en wil je niet te veel geld uitgeven aan een mascara? Dan zit je met de Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look mascara aan het goede adres. Hij is vanaf nu te koop bij onder andere Etos, DA en bol.com voor € 3,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Je noemt het zelf een subtiele mascara, maar ik weet niet of we naar dezelfde foto’s kijken, want ik vind het echt wel een goed resultaat, zeker voor maar 4 euro. Maar komt misschien omdat we beide wat anders zoeken in een mascara? Weet het niet. xxx Lucinda

  2. Het is een mooie verpakking, niet duur en ziet er in principe prima uit. Fijn dat hij goed blijft zitten. Ik heb er net 1 gekocht die enorm vlekt in de loop van de dag :(. Wel heel jammer, van de klontjes. Als dat nou eens niet was..

  3. Jouw wimpers zien er echt ALTIJD mooi uit, met eenderwelke mascara, dus ik vind ‘m er best goed uitzien.

  4. Jammer dat die niet aan je verwachtingen voldoet, ik denk dat ik deze ook ga laten liggen in de winkel. Ik ben nog steeds fan van mijn oranje variant. Ik heb m al maanden en gisteren was die echt op. Hopelijk ziet die nog in het assortiment.

  5. Vind het resultaat eigenlijk helemaal niet slecht! Maar als je weet dat je nog mooier kan krijgen met andere mascara snap ik best dat je hem zou laten liggen.

  6. Ohh wauw, ik vind je oog foto juist ontzettend mooi!! Zo subtiel zoals je wimpers gespreid zijn maar wel langer en zo ontzettend mooi zwart..Ik vind hem dus wel erg mooi, ik ben erg benieuwd naar deze mascara!

  7. Ik heb de eyeliner van the miaoww lijn en die bevalt me echt mega goed. Vandaar dat ik ook aan het twijfelen was om deze mascara aan te schaffen. Ik vind het effect wel erg mooi, ik hou wel van de subtiliteit. Aangezien ik altijd een wing heb en een dramatische mascara dan echt too much vind voor een dagelijkse look.

  8. Ik vind de verpakking er nog wel fijn uitzien, vrolijke verpakkingen spreken me altijd aan :) En de mascara zou nog wel voor me passen, ik heb van nature lange wimpers dus voor mij is het alleen maar om ze een beetje te accentueren :) Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *