Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara4_zps557apuat.png

Goedkope producten met een goede werking, ik ben er gek op. Miss Sporty is zo een merk dat me versteld kan laten staan van een product. Miss Sporty heeft misschien nog een beetje een jeugdig beeld, of juist helemaal niet omdat het jaren geleden bijna het enige budget make-up merk was. Miss Sporty is in ieder geval hard aan de weg aan het timmeren met mooie en leuke nieuwe producten. Zo ook deze The Miaoww Look mascara, ik ben heel nieuwsgierig!

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara1_zpsgzp68uhk.png

Cat eyes, het is weer helemaal hot en iedereen wil het. Miss Sporty vond dit eigenlijk ook wel een goed idee, waarom geen mascara die dat effect kan geven. Als ik cat eyes hoor denk ik aan veel volume en prachtig omlijste ogen met sprekende wimpers. En als ik zo het persbericht lees denkt Miss Sporty hetzelfde over cat eyes als ik.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara_zpsxmpgaoke.png

De mascara komt in een opvallend mintgroene huls die je eigenlijk niet kan missen door de unieke kleur. Ik heb tenminste nog niet veel vaker een mintgroene huls gezien. De sticker die op de verpakking zit vind ik stiekem wel een beetje kinderlijk. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud en niet om de verpakking. Maar desondanks dat denk ik dat volwassen vrouwen deze mascara niet snel zullen pakken door de speelse en kinderlijke uitstraling.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara3_zpszgpr1rae.png

De naam klinkt natuurlijk heel leuk, maar wat belooft de mascara nou eigenlijk? Miss Sporty heeft een nieuw borsteltje ontwikkeld waardoor alle haartjes worden meegenomen en voorzien worden van een laagje mascara. Ook heeft de mascara een intens zwarte kleur waardoor je wimpers een mooie zwarte kleur krijgen en tot wel 44 % verlengd worden.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara5_zpswjynpbef.png

Eigenlijk belooft de mascara dus al je wimpers te voorzien van mascara, ze goed zwart te maken en te verlengen tot wel 44 %. Klinkt allemaal best leuk! De inhoud van de mascara is trouwens wel wat minder dan ik gewend ben, deze heeft maar 8 ml. Normaal hebben mascara’s wel meer dan 10 ml in de verpakking zitten. Maar dat zal ook wel een stukje kostbaarheid van het product zijn.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara6_zpssypqbwwm.png

En dan natuurlijk het speciale borsteltje. Ik heb hem al vaker bij andere merken gezien, maar nog niet eerder bij Miss Sporty. Het borsteltje heeft aan de binnenkant een soort van reservoir waar mascara opgeslagen zit om genoeg mascara af te geven op zelfs te kleinste wimpertjes. Ook heeft hij een speciale vorm. De bovenkant is mooi recht en de onderkant heeft een bolling. Zo heb je twee vormen en kan je kijken waarmee je het beste je wimpers mee kan bereiken.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara8_zpsme5fiptm.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara9_zpsxv0r8rsv.png

Mijn wimpers met de Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look mascara. Mijn wimpers zien er inderdaad mooi zwart uit en het borsteltje kan eigenlijk overal wel goed bij. Alleen tsja, het is niet mijn mascara die ik zoek. Ik vind de volume matig en daar hou ik juist van volume en body. Ik vind dit een erg subtiele mascara en als je goed kijkt zie je ook hier en daar wat losse klontjes, niet echt heel erg mooi.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara10_zpsg1pinwxf.png

Wel blijft de mascara gedurende de dag prima zitten, hij loopt niet uit of brokkelt af. Dat is natuurlijk wel prettig. Ook brengt hij gemakkelijk aan en heb je naar een paar applicaties al het effect dat het moet geven. Maar ik zelf had stiekem nog wat meer gehoopt qua volume.

 photo Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Mascara7_zpsw9hpsrxk.png

De mascara is zeker niet slecht, maar voldoet eigenlijk gewoon niet aan mijn verwachtingen. Ik hou van volume en body, maar dit is meer een natuurlijke en subtiele mascara. Niets mis mee, maar voor mij is dit geen topper. En ook vind ik stiekem de verpakking wel een beetje kinderachtig, het zal niet mijn keuze zijn geweest. Hou je van natuurlijke wimpers en wil je niet te veel geld uitgeven aan een mascara? Dan zit je met de Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look mascara aan het goede adres. Hij is vanaf nu te koop bij onder andere Etos, DA en bol.com voor € 3,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  lucindainwonderland
  4 juni 2015 at 06:59

  Je noemt het zelf een subtiele mascara, maar ik weet niet of we naar dezelfde foto’s kijken, want ik vind het echt wel een goed resultaat, zeker voor maar 4 euro. Maar komt misschien omdat we beide wat anders zoeken in een mascara? Weet het niet. xxx Lucinda

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  4 juni 2015 at 07:02

  Jammer dat de mascara een beetje tegenvalt.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Bianca
  4 juni 2015 at 07:18

  Het effect vind ik juist heel erg mooi bij je staan :-) Dit is zeker een mascara die ik een keer ga proberen x

 • Reply
  chucky1012
  4 juni 2015 at 07:30

  Het ziet er zo mooie en goed uit!
  Ik denk dat ik het zal kopen.
  Het staat je goed.

 • Reply
  Denise
  4 juni 2015 at 07:34

  Inderdaad mooi en subtiel!

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  4 juni 2015 at 07:37

  Hmm jammer dat hij een beetje tegen valt…

 • Reply
  Romina
  4 juni 2015 at 08:21

  Ziet er wel oké uit, maar ik prefereer ook iets ander. En de verpakking is inderdaad een beetje kinderachtig. :D

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  4 juni 2015 at 08:43

  Ik moet zeggen dat ik hem juist erg mooi vind en zeker resultaat zie! Maar dat is natuurlijk geheel persoonlijk :).

 • Reply
  Margot
  4 juni 2015 at 08:58

  Ik vind het resultaat helemaal prima!

 • Reply
  Manon
  4 juni 2015 at 11:36

  Het is een mooie verpakking, niet duur en ziet er in principe prima uit. Fijn dat hij goed blijft zitten. Ik heb er net 1 gekocht die enorm vlekt in de loop van de dag :(. Wel heel jammer, van de klontjes. Als dat nou eens niet was..

 • Reply
  Kiss & Make-up
  4 juni 2015 at 11:53

  Jouw wimpers zien er echt ALTIJD mooi uit, met eenderwelke mascara, dus ik vind ‘m er best goed uitzien.

 • Reply
  Jhemyla
  4 juni 2015 at 11:58

  Jammer dat die niet aan je verwachtingen voldoet, ik denk dat ik deze ook ga laten liggen in de winkel. Ik ben nog steeds fan van mijn oranje variant. Ik heb m al maanden en gisteren was die echt op. Hopelijk ziet die nog in het assortiment.

 • Reply
  Jamey
  4 juni 2015 at 13:30

  Helaas niet als je verwachte.. maar toch ziet et er niet slecht uit!

 • Reply
  Nicole
  4 juni 2015 at 13:34

  Jammer dat je ‘m niet zo vind. Ik vind het resultaat eigenlijk wel heel erg mooi!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  4 juni 2015 at 18:46

  Ik vind het resultaat er juist erg mooi uitzien!

  XO

 • Reply
  Vera
  4 juni 2015 at 19:35

  Vind het resultaat eigenlijk helemaal niet slecht! Maar als je weet dat je nog mooier kan krijgen met andere mascara snap ik best dat je hem zou laten liggen.

 • Reply
  Femke
  4 juni 2015 at 20:02

  Ohh wauw, ik vind je oog foto juist ontzettend mooi!! Zo subtiel zoals je wimpers gespreid zijn maar wel langer en zo ontzettend mooi zwart..Ik vind hem dus wel erg mooi, ik ben erg benieuwd naar deze mascara!

 • Reply
  Manon
  4 juni 2015 at 20:02

  Wow ik vind het wel meer als ‘subtiel’ voor die 4 euro zeker! Wat een mooie mascara is dit zeg!

 • Reply
  Sara
  4 juni 2015 at 21:06

  Ik heb de eyeliner van the miaoww lijn en die bevalt me echt mega goed. Vandaar dat ik ook aan het twijfelen was om deze mascara aan te schaffen. Ik vind het effect wel erg mooi, ik hou wel van de subtiliteit. Aangezien ik altijd een wing heb en een dramatische mascara dan echt too much vind voor een dagelijkse look.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 juni 2015 at 17:10

  Ik vind het juist een hele mooie mascara, want ik hou wel van subtiel :)

 • Reply
  Nicole
  7 juni 2015 at 22:48

  Het geeft echt een mooi en fris effect maar van mij had het nog wel wat meer gemogen!

 • Reply
  Andrea
  8 juni 2015 at 18:19

  Jammer dat ie wat tegenvalt! Ik vind de huls eigenlijk best wel leuk, ook al ben ik normaal helemaal niet van het kinderlijke ;).
  x

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  13 juni 2015 at 21:03

  Ik vind de verpakking er nog wel fijn uitzien, vrolijke verpakkingen spreken me altijd aan :) En de mascara zou nog wel voor me passen, ik heb van nature lange wimpers dus voor mij is het alleen maar om ze een beetje te accentueren :) Liefs! x

 • Laat een reactie achter