Miss Sporty Studio Colour Smokey Eye Shadow

 photo MissSportyStudioColourQuattro_zpsffb0c24d.png

Soms kom ik nog dingen tegen die een review verdienen, zo ook deze super leuke ‘nieuwe’ oogschaduw paletten van Miss Sporty. Ze zijn al vanaf de zomer te krijgen, maar ik laat ze toch nog even aan jullie zien omdat ze gewoon ontzettend leuk zijn en voor een fijne prijs te koop zijn.

 photo MissSportyStudioColourQuattro1_zps8fc7688c.png

De Miss Sporty paletten hadden voorheen allemaal een beetje een goedkope en kinderlijke uitstraling, vond ik zelf. Daarom vind ik deze paletten een hele verbetering, ze zien er vrij chique uit en helemaal niet kinderlijk, juist heel volwassen en strak, daar hou ik van! Ze zijn er in vier verschillende kleuren waarmee je een perfecte smoky eye mee kan maken. De theorie achter de kleuren is dat er voor iedere kleur oog een perfect palet is.

 photo MissSportyStudioColourQuattro3_zpsd00730d6.png

Het zijn leuke kleine en handige paletjes die je gemakkelijk mee kan nemen of in je stash bewaart. De doosjes zijn van simpel plastic en stralen wat mij betreft meer uit dan de vorige verpakking, alleen echt chique oogt het ook niet. Maar ik moet ook niet alles willen want het is natuurlijk wel een heel budgetvriendelijk product. Op de achterkant van het doosje vind je nog wat informatie over de oogschaduw en hoe je de kleuren eventueel het beste kan aanbrengen.

 photo MissSportyStudioColourQuattro5_zps872446a8.png

Dit zijn ze dan, de paletten aan de binnenkant! Alle vier de paletten hebben ook vier verschillende kleuren in het palet zitten. Ze hebben allemaal een mooie shimmer en matte kleuren zitten er niet tussen. De kleurencombinaties zijn perfect om een mooie smokey eye mee te maken, zowel overdag als tijdens een feestje.

 photo MissSportyStudioColourQuattro6_zps5ccfd9d1.png

In het palette vind je ook nog een ‘handige’ spons applicator. Ik ben er zelf niet echt heel erg fan van maar sommige mensen vinden het heel erg handig en daarom is het fijn dat het er in zit. De applicator heeft twee verschillende kanten zodat je volgens Miss Sporty makkelijker een smokey eye kan maken!

 photo MissSportyStudioColourQuattro11_zpsb60b8a24.png

Smoky Black

Laten we meteen maar het de heftigste beginnen, smoky black. Dit is niet een kleur die bij een kleur ogen hoort, maar eigenlijk een beetje een op zichzelf staand palette voor de feestjes en de knallende looks. Zelf ben ik niet echt fan van de grijze tinten maar je zou er wel heel heftig en chique een look mee kunnen maken. De oogschaduws hebben een prima grootte voor de kwast en brengen makkelijk aan zonder al te veel fall-out. De oogschaduws vind ik niet echt heel erg romig maar zijn ook niet keihard, gewoon prima.

 photo MissSportyStudioColourQuattro14_zps22b785b5.png

Swatches, zien er prima uit vind ik zelf. Het kan natuurlijk beter, maar dat verwacht ik niet meteen voor dat geld.

 photo MissSportyStudioColourQuattro9_zps3167f3f6.png

Smoky Brown Eyes

Volgens mij is dit het populairste palette, want iedereen houdt volgens mij wel van bruine tinten en iedereen staat het ook altijd goed. De kleuren zijn goed gekozen, maar misschien toch een beetje safe. Ik had gehoopt op meer goud en chocoladebruin voor een echte knallende look, ik denk dat deze kleuren een beetje wegvallen met elkaar in een look.

Maar de swatches zien er wel heel goed uit!

 photo MissSportyStudioColourQuattro10_zps929f58bf.png

Smoky Blue Eyes

Bijna hetzelfde als het Smoky Black palette is Smoky Blue Eyes met daarin een paarse kleur in plaats van grijs, jammer dat het niet een totaal ander palette is met bijvoorbeeld groene tinten. Deze kleuren combinatie vind ik trouwens wel heel erg mooi!

 photo MissSportyStudioColourQuattro15_zpsf8ae4e9b.png

Ik weet niet of het aan mij ligt maar deze pigmentatie vind ik een klein beetje tegenvallen vergeleken met de rest maar zeker niet slecht!

 photo MissSportyStudioColourQuattro8_zpsd67cfe1d.png

Smoky Green Eyes

Dan het laatste palette en mijn favoriet, het is jullie vast niet ontgaan dat ik een groot liefhebber van paarse oogschaduw ben! De kleurencombinatie vind ik heel erg mooi, maar ook hier mis ik weer die knallende kleur, dat vind ik stiekem toch wel heel erg jammer.

 photo MissSportyStudioColourQuattro13_zps4252da9f.png

Swatches die er heel goed uitzien, mooie lieve kleuren, daar houd ik van!

 photo MissSportyStudioColourQuattro16_zps9fc035be.png

 photo MissSportyStudioColourQuattro17_zps53aaab49.png

Look met het palette! Zoals je kan zien lopen de kleuren heel erg terug als je er een look mee maakt. Jammer want je ziet bijna geen verschil met het ooglid, crease en de binnenste ooghoek. Alleen de donkerste kleur die ik heb aangezet aan de buitenste ooghoek zie je redelijk.

 photo MissSportyStudioColourQuattro18_zps4b98c614.png

Full face met de oogschaduw. Ik ben een beetje in dubio wat ik nou van deze oogschaduw moet vinden, het is echt een perfect palet voor een nude en natuurlijke look. Maar ik mis toch een knallende kleur die echt pit geeft aan je ooglook en dat mis ik toch stiekem een beetje. Maar voor overdag zijn deze paletten echt fantastisch!

 photo MissSportyStudioColourQuattro7_zpsa67c4dc1.png

Het is dus helemaal aan jezelf wat je van deze oogschaduws vind. Kwalitatief zijn ze goed, maar ik mis gewoon die knallende kleur om er echt iets smokey’s van te maken. Maar voor overdag naar school of het werk zijn ze echt perfect en kan je er elke kant mee op. De Miss Sporty Studio Colour Smokey Eye Shadow is onder andere te koop bij de Etos en DA voor € 3,99 per palette!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Margot
  4 november 2014 at 06:07

  Ze zien er uit als prima palletjes voor elke dag!

 • Reply
  lucindainwonderland
  4 november 2014 at 06:13

  Ze zien er prima uit, maar de verpakking en de kleuren spreken mij niet genoeg aan om er eentje te kopen. Zoals je zelf al zegt, ik mis de knal. xxx Lucinda

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  4 november 2014 at 06:13

  Prachtige producten! Staat je goed.

 • Reply
  Laura Steenks
  4 november 2014 at 06:28

  Ze zien er wel leuk uit, maar echt bijzonder vind ik ze niet.

 • Reply
  Kelly
  4 november 2014 at 06:40

  Hmmm voor smokey eye palettes vind ik ze echt niet knallend genoeg. Helaas dat mis ik wel een beetje. Vind de kleuren om één of manier een beetje flets. Jammer van Miss Sporty!

 • Reply
  chucky1012
  4 november 2014 at 06:54

  Het ziet er goed uit!
  Maar dit zou ik niet toevoegen aan mijn make-up stash.

 • Reply
  Tessa
  4 november 2014 at 06:59

  Voor een subtiele look lijken ze mij heel mooi!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  4 november 2014 at 07:44

  Hmm mooie palettes voor ‘gewoon’ een draagbare look, maar heel bijzonder zijn deze niet echt. Wel vind ik dat je van elk product een bijzonder sterker review neerzet, echt zo fijn om te zien en te lezen!

 • Reply
  Diana Carlton
  4 november 2014 at 07:48

  Ik wist niet eens dat dit merk nog bestond. Ik ken het wel van vroeger, maar ik vond het, wat je zelf al zegt, wat goedkoop ogen. Ondanks dat het een budget item is, ben ik niet echt onder de indruk van het totaal plaatje.

 • Reply
  Denise
  4 november 2014 at 07:50

  Een beetje ‘mwah’! Ik mis het wauw-effect er toch wel een beetje bij!

 • Reply
  svenja
  4 november 2014 at 08:02

  Oooh ik had niet verwacht dat de kleuren zo mooi zouden zijn, ziet er echt goed uit! Leuk voor een rustige dag make-up!

 • Reply
  Mandy
  4 november 2014 at 08:42

  Het pigment ziet er nog best goed uit

 • Reply
  Esmée
  4 november 2014 at 08:53

  Prima palettes! Omdat ik al redelijk wat oogschaduw heb, zal ik deze waarschijnlijk niet aanschaffen maar mooi zijn ze wel! Ondanks dat ik blauwe ogen heb, vind ik die van groene ogen het mooiste ;) x

 • Reply
  Nicolish
  4 november 2014 at 08:53

  Wat een leuke palettes. Leuk dat je een look hebt gemaakt met paars, dat is wat minder voorspelbaar maar wel heel erg mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  4 november 2014 at 09:07

  Wat een leuke budget palettes :)

 • Reply
  Milou
  4 november 2014 at 09:32

  Ik vind het leuke budget palettes. Je kunt leuke looks maken voor elke dag van de week!

 • Reply
  Aukje
  4 november 2014 at 09:54

  Heeeel vroeger ( 40 jaar geleden ) kochten mijn zus en ik dergelijke paletjes van dit merk bij een drogist in Rotterdam. Het smokey blue eyes lijkt haast een remake. Ik ga haar meteen waarschuwen. Dit vind ik echt leuk, dank voor de mooie review!

 • Reply
  Daphne
  4 november 2014 at 10:57

  Ziet er echt supermooi uit!

 • Reply
  Manon
  4 november 2014 at 11:16

  Niet heel speciaal, maar het zijn wel mooie palletjes!

 • Reply
  beautyforgirls
  4 november 2014 at 11:35

  Ik had ook wel wat meer pigmentatie verwacht inderdaad.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Kiss & Make-up
  4 november 2014 at 12:31

  De verpakkingen zijn wat saai en zien er wat goedkoop uit, maar de kleuren en swatches zien er oke uit.

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  4 november 2014 at 13:33

  Ziet er mooi uit voor Miss Sporty.

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  4 november 2014 at 15:01

  Swatches zien er redelijk goed uit

 • Reply
  Tess Evea
  4 november 2014 at 18:40

  De pigmentatie ziet er wel aardig goed uit! Daarnaast vind ik dat je er leuke looks mee hebt gemaakt.

 • Reply
  Bo
  4 november 2014 at 19:38

  Wat een gave paletjes!

 • Reply
  femketje
  4 november 2014 at 20:20

  hmmz, ik denk dat ik deze skip omdat ik de kleuren al voldoende in mijn stash heb :3

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  4 november 2014 at 20:24

  Leuke pallettes!

 • Laat een reactie achter