Search
Close this search box.

Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadows

 photo Miss1_zps6cc2255c.png

In november komt Miss Sporty met een tiental nieuwe mono oogschaduw’s die me meteen aan een gave discobal doen denken. Het leuke is aan deze goedkopere mono oogschaduws dat je heel gemakkelijk je eigen kleuren combinaties kan samenstellen zonder meteen vast te zitten aan palette waar je niet alle kleuren van leuk vind. Handig, en ze zijn er in ontzettend leuke kleuren. Kijk snel mee naar de kwaliteit van de oogschaduws.

 photo Miss_zps52dcad16.png

Miss Sporty wil echt een nieuwe weg in slaan, de betaalbare oogschaduw heeft vaak een middelmatige kwaliteit van pigmentatie en dat wil Miss Sporty anders. Deze oogschaduws hebben wel goede pigmentatie en zijn goed van kwaliteit voor maar € 1,99 per stuk. Dit is een aantrekkelijke prijs zodat je nog veel meer kleuren kunt kopen zonder meteen je bankrekening leeg te roven.

 photo Miss4_zps9dd90170.png

De oogschaduws hebben leuke en makkelijke verpakkingen. Persoonlijk vind ik ze wel een beetje saai en het zal me persoonlijk ook niet echt heel erg aantrekken als ik voor het schap sta, maar het is gewoon prima voor het merk. De opdruk vind ik wel weer leuk en doet me echt een aan discobal denken, klaar voor een feestje dus met deze oogschaduw. De doosjes zijn makkelijk in gebruik, hebben een handige verpakking die je makkelijk open en dicht maakt zonder enige poespas.

 photo Miss3_zps4675f3e7.png

De kleuren die ik heb zijn hetvolgende:

Striptease: een mooie paarse kleur met daarin subtiele blauwe shimmer
Dazzle: Shine bright met deze prachtige zilveren kleur
Ocean: Een diep blauwe kleur met een subtiele shimmer.
Star: prachtige witte highlighter die erg goed gepigmenteerd is

 photo Miss5_zps9c024994.png

De swatches zien er echt prima uit, inderdaad goede pigmentatie voor weinig geld. Wel vind ik dat de oogschaduws erg droog en poederig zijn, waardoor ik snel fall out heb en ik het idee heb dat de pigmentatie nog veel beter had gekund van de oogschaduw. Ook bleef er dan geen grote poederlaag achter in de oogschaduw. Maargoed, ik heb niks te klagen voor € 1,99 het is gewoon prima oogschaduw met mooie kleuren.

 photo Miss6_zpsc90bf5da.png

Look met de kleuren, goede pigmentatie niet?

 photo Miss7_zps20a70289.png

Vind het ook erg leuk staan de kleuren bij mijn groene ogen, ja ik ga ze zeker vaker gebruiken!

 photo Miss2_zps170566cc.png

De 10 nieuwe Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadows zijn vanaf december te koop bij onder andere de Etos. De Miss Sporty Studio Colour Mono Eyeshadows kosten per stuk € 1,99 en zijn echt prima van kwaliteit. Heb je dus wat minder over voor oogschaduw zijn dit zeker aanraders om aan te schaffen. Ze hebben nog veel meer kleuren, dus neem zeker begin december een kijkje in het Miss Sporty vak!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Mooi,
    Wat ik fijn vindt jij geeft altijd je ongezouten mening ,en bent eerlijk over producten,als ik iets wil kopen ga ik eerst kijken wat JOUW mening is
    Ga zo door xxx

  2. Mooie pigmentatie! En die kleuren staan je inderdaad goed!
    Tja, voor die prijs moest er toch iets minder zijn…. Dan maar de fall out ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *