Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty So Clear Foundation

 photo Clear_zps6979513a.png

Een perfecte huid, dat is wat elke vrouw zou willen hebben. Helaas zijn er maar een paar vrouwen onder ons gezegend met een perfecte huid. Voor de andere vrouwen die geen perfecte huid hebben wil Miss Sporty iets doen, daarom komen ze met een So Clear lijn. Met drie producten heb je in 5 minuten een perfecte huid, concealer, foundation en een compact powder om het af te maken. Vandaag laat ik jullie de foundation zien.

 photo Clear1_zpsd066f693.png

So Clear is een lijn dat speciaal ontworpen is om de huid zichtbaar te verbeteren. Weg dus met die ongewenste glans, puistjes en andere oneffeneheden. Maar dan wel zonder een geplamuurde huid, je houdt en prachtige natuurlijke huid over, alsof je geen foundation op hebt. De drie producten helpen je de huid te krijgen die je graag zou willen hebben. Nu ben ik – vind ik – een van die vrouwen die toch best een effen huid heeft, maar toch wil ik deze foundation graag voor jullie testen. Oja, alle producten zijn antibacterieel en helpen nieuwe oneffenheden te voorkomen. Het is dus echt een multifunctioneel product!

 photo Clear2_zpsea66eca3.png

De foundation zit in een standaard Miss Sporty verpakking, in een handige knijp tube waar gemakkelijk de foundation uit komt, Ook meteen fijn dat deze verpakking hygiënisch werkt. De foundation bevat 30 ml wat normaal is voor een foundation inhoud, helemaal prima dus.

De formule zorgt trouwens niet voor puistjes, verstopt de poriën niet, bevat geen olie en ook geen parfum. Gelukkig heeft de foundation geen vervelende geur en is vrijwel geurloos.

 photo Clear3_zpsf09b58a1.png

Als je kan zien op de foto is de foundation behoorlijk aan de dikke kant en luchtig. Ben erg benieuwd, vaak zorgt dit toch wel voor een pannenkoek effect op het gezicht.

 photo Clear4_zps4907366f.png

Maar verdeel je het eenmaal over de huid voelt hij lekker dun aan en is hij makkelijk te verdelen over de huid. Wel is hij wat gelig, maar dit is natuurlijk om de rode huid de camoufleren. En zie je die dekking? Die moet zeker alle oneffenheden aan kunnen!

 photo Clear5_zpsd709b2b7.png

Mijn huid zonder enige foundation, let op die rode vlek op mijn kaaklijn!

 photo Clear6_zps127d2f69.png

And it’s gone! De foundation heeft een geweldige dekking en ziet er erg natuurlijk uit op de huid, totaal iets anders dan wat ik verwacht had! Ik ben enthousiast! Ook voelt de foundation aan als een tweede huid, geen vervelende plaklaag of iets dergelijks. Wel vind ik de foundation iets gelig, maar dat is natuurlijk perfect voor de rode oneffen huid. Dit is trouwens de lichtste kleur, lekker licht ook! Perfect mijn kleur!

 photo Clear7_zpsfd31fb63.png

Alle make-up op? Check hoe mooi de foundation is, ik ben fan!

Oja, 94% van de gebruikers merkt na 4 weken een verbeterde huid, fijn toch?

 photo Clear8_zps8859504b.png

De foundation kost € 3,99 wat echt een super goede prijs is voor zo een fijne foundation. Je kan de foundation vanaf januari 2014 bemachtigen bij onder andere de Etos en DA drogisterij. Wat vinden jullie ervan?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. klinkt super fijn! misschien dat ik deze we wil proberen. het lijkt wel of miss sporty elke week met een nieuwe foundation of bb cream komt xD daarom ben ik die minder gaan gebruiken maar deze klinkt zo fijn en ziet er super uit!

  2. Jeetje, wat heb jij een mooie huid! Doe je iets speciaals waardoor het zo mooi is of ben je daar gewoon mee gezegend? Zou je misschien eens een artikel willen maken over je verzorgingsroutine (’s ochtends en ’s avonds)? Ben erg benieuwd! Mooie foundation trouwens, misschien toch eens halen … Wel een stuk goedkoper dan mijn MAC matchmaster!

  3. Oh leuk! Mooie dekking en ook nog een lief voor de onzuivere huid. Ik ga deze zeker onthouden want die moet ik proberen :)

  4. Toevallig liet een vriendin deze laatst zien, maar eigenlijk verwachte ik er niet veel van. Maar wat een fijn resultaat. Ik moet zeggen dat ik je huid zonder foundation ook heel mooi vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *