Search
Close this search box.

Miss Sporty Pump Up Extra Lash Mascara

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash_zps5ea77c58.png

Volgens mij zien jullie graag goede budget make-up producten en eerlijk is eerlijk die zie ik ook graag! Waarom meer geld uitgeven als het ook voor minder kan. Sinds mei heeft Miss Sporty een nieuwe mascara in haar assortiment die je wimpers langer, voller en zwarter maakt. Volgens mij zijn dit dé punten waar een mascara aan moet voldoen, laten we hem snel gaan testen!

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash2_zps080cad67.png

Ik loop eerlijk gezegd altijd niet heel erg warm van de verpakkingen van Miss Sporty, maar toch heeft deze mascara huls wel iets wat ik erg leuk vind. Hij ziet er totaal niet goedkoop uit en lekker fleurig met de oranje/roze achtige kleur. Op de huls staat speels de naam speels gedrukt met mooie zilveren letters.

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash3_zps96e2c0c7.png

Miss Sporty zocht naar de perfecte mascara, die je wimpers lang, vol en zwart maakt, maar ook met een draagcomfort. De wimpers mogen dus niet afbreken, moeten buigzaam blijven en die natuurlijk niet klontert. Als ik dit zo lees denk ik meteen, dit kan wel eens een hele goede mascara worden, want de punten die Miss Sporty opnoemt word ik enthousiast van!

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash5_zps0f2c03fd.png

Het geheime ‘flex-protect’-complex van het borsteltje voorkomt schilfertjes en klontjes, zelfs na een derde, vierde of zelfs vijfde laag. Je kan dus oneindig door blijven gaan zonder dat het er onnatuurlijk uit gaat zien met klontjes en het spinnenpoot effect. Het siliconen borsteltje is zelf ook buigzaam en kan daarom makkelijk overal bij komen.

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash4_zpsdded347a.png

Als je goed naar het borsteltje kijkt zie je dat het een aparte vorm heeft. Een beetje een vlindervorm. Twee kanten hebben lange haartjes en twee kanten hebben echt mini haartjes. Dit moet het klonteren tegen gaan waardoor je laag naar laag perfect kan aanbrengen. Ook wordt door de vorm elk wimpertje gekamd en bedekt met een laagje mascara zonder aan elkaar te gaan plakken.

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash6_zps5af457c2.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash7_zpsd64abe6c.png

Mijn wimpers met één laagje Miss Sporty Pump Up Extra Lash mascara, wat een verschil niet? Ziet er echt goed uit!

 photo Inglot-Sleek-Creams10_zps0ad4122f.png

Ik ben echt aangenaam verrast door de mascara. Het aanbrengen is heel simpel en je komt makkelijk overal bij. Je hebt maar een paar bewegingen nodig om je wimpers compleet te bedekken en het gewenste eindresultaat te behalen. Mijn wimpers zijn echt vol, lang en zwart zonder klontjes! Maar hoe is de draagbaarheid? Mijn wimpers voelen inderdaad zacht en flexibel aan, maar na een paar uur komt er toch wel een behoorlijke zwarte waas onder mijn ogen, dit vind ik dan toch wel weer een minpuntje van deze mascara. Maar dit komt natuurlijk ook deels door mijn vettere huid. Heb je daar met andere mascara’s ook geen last van dan zul je het met deze mascara ook niet hebben.

 photo Miss-Sporty-Pump-Up-Extra-Lash1_zps2f41db63.png

Ik ben echt enthousiast over deze mascara, het doet alles wat je van een mascara verwacht en het heeft ook nog eens een hele fijne prijs die voor iedereen haalbaar is. Wel jammer vind ik dat hij een beetje vlekt onder de ogen gedurende de dag. De Miss Sporty Pump Up Extra Lash mascara is voor € 3,99 te koop bij onder andere de Etos en DA drogist. Gaat deze mascara op de wishlist?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. In 2013 kocht ik Miss Sporty Studio Lash IncrediBALL mascara en wauw, daarvan was het effect ook al geweldig. Ik ben daarna weer over gegaan op Maybelline mascara, maar serieus de mascara van Miss Sporty blijft mijn favoriet. En nu ik dit weer zie en lees wil ik maar al te graag naar de winkel rennen en de Pump Up Extra Lash mascara van Miss Sporty kopen.

  2. Wat een mooi effect inderdaad! Ik heb deze mascara nog nooit gebruikt – eigenlijk nog nooit een van Miss Sporty – maar ik ben super enthousiast.

  3. Klinkt geweldig ik maar ik het haat het als je halverwege de dag met van die panda ogen rond loopt. Helaas dit is voor mij een reden om hem niet te kopen. Zo ben ik namelijk ook een beetje getuind in een zeer dure mascara. Reviews waren geweldig, deze moest je hebben dus hup besteld. 19 euro down the drain! Want nog geen paar uur laten liep de mascara al uit!!! Zo lelijk. Ik haat dat. Daarom ben ik heel blij dat je het hier vermeld.

  4. Heb al zo lang geen producten van Miss Sporty gebruikt. Vroeger kocht ik altijd een hele fijne waterproof mascara van Miss Sporty (voordat die overal uit de schappen verdween). Maar misschien moet ik er toch maar weer eens aan… deze ziet er echt heel mooi uit op je wimpers!

  5. Hij mag van mij eigenlijk wel wat zwarter en met meer volume, maar dit ziet er ook al goed uit! De IncrediBALL wil ik nog steeds eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *