Miss Sporty Pump-Up Booster Waterproof Mascara & Eyeliner

 photo Pump_zps224797fb.png

Vandaag weer een lekkere budget review over deze twee leuke producten die je zeker mee kan nemen naar een strand vakantie. Ze zijn namelijk waterproof en ik kan je nu alvast zeggen dat ze echt waterproof zijn en zeker een dag aan het strand overleven met een frisse duik in het water. Ben je benieuwd wat ik voor de rest van deze producten vind, kijk dan met me mee!

De producten liggen nu in de winkels en zijn misschien wel vertrouwde producten die je wel eens eerder hebt gezien alleen dan nu in een waterproof jasje. Handig, want naar het strand hoef ik geen hele look maar een laagje mascara en wat eyeliner vind ik wel heel erg leuk! Ze producten hebben een vrolijke en zomerse verpakking, helemaal leuk!

 photo Pump2_zps85eb982e.png

Laten we beginnen met de eyeliner die heeft echt een heel lang vilten aanbreng stukje. Ik was er van onder de indruk, zo een lange had ik nog nooit gezien. Wel fijn is dat hij goed flexibel is, maar ook zeker wel stevig. Ik vind dit dus veel fijner werken dan een gewoon kwastje.

 photo Pump3_zps7a295d85.png

De mascara ziet er ook ontzettend groot uit, een mega borstel komt ineens te voorschijn uit de verpakking. Als ik dat zie ga ik er altijd stiekem een beetje vanuit dat ze voor mega wimpers zorgen.

 photo Pump4_zpsbce54838.png

Swatches, ik ben meteen onder de indruk van de eyeliner. Wat een goed gepigmenteerde en zwarte lijn komt daar vanaf zeg. De mascara laat de wensen een beetje over. Dit was het enige wat ik van het borsteltje af kreeg. Ik had al een vermoeden dat het niet veel voor mijn wimpers ging doen.

 photo Pump5_zps72088eb7.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Pump6_zpsce761cff.png

Mijn wimpers met verschillende laagjes mascara, helaas ik zie niet echt veel verschil met de vorige foto. Of de mascara waterproof is, ja dat is hij zeker. Maar ik kan net zo goed zomer mascara de deur uit gaan, een beetje jammer.

 photo Pump7_zpsc012e00b.png

De eyeliner is wel heel fijn en brengt goed en makkelijk aan. Ik moet wel eventjes wennen omdat ik altijd een stift of kwastje gebruik. Maar je moet wel oppassen met de verpakking want je moet het er echt heel voorzichtig uit trekken en dan meteen het puntje goed afstrijken. Want nu zat mijn hele hand en kleding eronder, kreeg het er helaas niet meer uit. De eyeliner is trouwens ook prima waterproof, met mijn strand middag en lekker zwemmen en zweten bleef hij perfect zitten!

Alleen dan een groot minpunt aan deze mascara en eyeliner vind ik dat ze mijn lenzen enorm irriteren. Ik kan mijn ogen eigenlijk niet open houden, echt een branderig en stekend gevoel. Omdat de eyeliner mijn ooglid zo strak trekt irriteert het echt enorm en op de mascara reageren mijn lenzen ook niet goed. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik er last van had, maar ik heb de producten meerdere keren gedragen en elke keer had ik er last van en met andere producten niet. Mocht je dus lenzen hebben, dan zou ik deze wel skippen, het is gewoon een verademing om de producten van je ogen af te halen.

 photo Pump8_zpsa0bed81e.png

De Miss Sporty Pump-Up Booster Waterproof  mascara kost € 4,49 en de Miss Sporty Pump-Up Booster Waterproof  eyeliner € 3,49 zeker geen geld en daar heb je een echte goede eyeliner voor als je geen last hebt van gevoelige ogen. De mascara zou ik lekker laten liggen.

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Savannah
  20 juni 2013 at 11:12

  Ziet er netjes uit :) lekker budget.

 • Reply
  Mariska
  20 juni 2013 at 11:14

  Die mascara lijkt me dan niets, maar die eyeliner wel!

 • Reply
  Tara
  20 juni 2013 at 11:35

  De eyeliner klinkt wel goed! Wat stom dat ze irriteren bij jou! Ik heb gelukkig geen lezen. :)

 • Reply
  Kimberly
  20 juni 2013 at 11:43

  Hm, de mascara is niet echt té gek, maar de eyeliner zou ik wel willen proberen!

 • Reply
  Charile
  20 juni 2013 at 11:47

  Jammer van de mascara!

 • Reply
  Stephanie
  20 juni 2013 at 11:57

  Die eyeliner ziet er erg fijn uit. De mascara laat ik inderdaad maar in het schap liggen.

 • Reply
  beautycasebycaro
  20 juni 2013 at 12:10

  Jammer van de mascara! Maar de eyeliner wil ik zeker proberen!

 • Reply
  Joyce
  20 juni 2013 at 12:18

  De eyeliner zie er erg goed uit!

 • Reply
  kelly
  20 juni 2013 at 12:22

  @beautyill heeft dit ook deze mascara en eyeliner ook al

  • Reply
   Aranka
   20 juni 2013 at 12:40

   Heel veel bloggers hebben deze ontvangen, dus dat kan kloppen ja!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  20 juni 2013 at 12:26

  De eyeliner lijkt me erg fijn!

 • Reply
  MySimplySpecial
  20 juni 2013 at 12:27

  Mooie eyeliner is dat!

 • Reply
  Danique
  20 juni 2013 at 12:38

  Die eyeliner lijkt me fijn!

 • Reply
  femketje
  20 juni 2013 at 12:45

  De liner lijkt me wel wat!

 • Reply
  whatevergivesjoy
  20 juni 2013 at 13:00

  ik zag hem al voorbij komen bij Vera, en ik was al van plan om de eyeliner te gaan halen! nu zeker (:

 • Reply
  charlotte
  20 juni 2013 at 13:03

  Die eyeliner klinkt wel heel goed!

 • Reply
  Martina
  20 juni 2013 at 13:10

  Ik vind dit een Fijne eyeliner!

 • Reply
  Miranda
  20 juni 2013 at 14:14

  De eyeliner lijkt mij erg prettig. Jammer van de mascara.

 • Reply
  Maxime
  20 juni 2013 at 14:16

  Las al meer dat de mascara niet zo is. Die eyeliner ziet er wel goed uit!

  XO

 • Reply
  Axelle
  20 juni 2013 at 19:36

  jammer van de mascara, maar de eyeliner lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Jana
  20 juni 2013 at 19:41

  Mooie eyeliner, jammer van de irritatie :) x

 • Reply
  Dionne
  20 juni 2013 at 19:55

  Wat een fijne review!

 • Reply
  Evelien
  21 juni 2013 at 14:57

  Ik had al meerdere positieve reviews gelezen over de eyeliner! Jammer dat de mascara minder fijn werkt. De eyeliner is wel zeker een goeie.

 • Laat een reactie achter