Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer7_zps51ia2i8i.png

Ik zal er geen geheim van maken, tot een maand geleden gebruikte ik nooit concealer. Waarom niet? Omdat ik er niet zo een behoefte aan had en dat het, als ik het dan een keer probeerde, binnen een uur in mijn plooitjes was getrokken. Niet echt een succes nummer bij mij dus. Ook heb ik van mezelf niet echt last van donkere kringen dus het was al snel klaar voor mij, concealer heb ik niet nodig. Toch probeerde ik deze Miss Sporty Perfect Stay concealer uit en ik ben helemaal om.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer_zps63zuf9ry.png

Zoals ik al zei, ik ben geen groot fan van concealer. Vaak werkt het toch niet helemaal zoals ik dat wil. In het begin ziet het er ontzettend goed uit, maar na een paar uur loop ik met een soort van huidkleurige indianen strepen onder mijn ogen, niet echt de bedoeling. Ik geef dus ook gewoon eerlijk toe dat ik niet veel concealer ervaring heb en dus echt vergelijkingsmateriaal heb. Maar deze concealer komt voor mij heel erg goed uit de bus.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer1_zpsswlm0glu.png

Laat ik eerst wat meer vertellen over het product zelf. Heel veel beloftes doet dit product niet en ook na het lezen van het persbericht kom ik niet met een waslijst aan beloftes. Wat ik uit het product en persbericht op maak is dit een product die ervoor zorgt dat de donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen en het tot 10 uur perfect blijft zitten.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer4_zpsbpg2ijrk.png

Eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg, dan hoef ik ook niet te veel van het product te verwachten en kan het ook niet tegen vallen. Op de verpakking vinden we ook niet erg veel tekst. Alleen dat de concealer dus tot 10 uur perfect moet blijven zitten. De verpakking vind ik trouwens wel leuk en simpel.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer2_zpsukmapkas.png

De concealer is er in twee verschillende kleuren, 001 light en 002 medium. De lichte kleur vind ik echt licht van kleur en medium is echt wel een stapje verder qua kleur. Mocht je er tussen in zitten kun je de kleuren wellicht met elkaar mengen. De light variant is perfect voor mij.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer5_zpsmgxp4ucg.png

De concealer heeft een soort van lipgloss applicator waardoor je het gemakkelijk kan aanbrengen op de huid. De hoeveelheid die op de applicator zit is precies genoeg voor onder mijn beide ogen. De substantie is heel romig en licht waardoor het makkelijk uit te smeren is zonder dat het er onnatuurlijk gaat uitzien.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer8_zpsu8l6kx7m.png

Op deze foto kan je goed het verschil tussen beide kleuren zien. De lichte variant is echt mooi geel licht, maar de medium vind ik wel een beetje naar het oranje neigen, daar moet je denk ik wel mee oppassen.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer9_zpsgbw0ya0o.png

De huid onder mijn ogen zonder concealer.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer10_zpsfmwjvdgr.png

De huid onder mijn ogen met de Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer. Zoals ik al zei heb ik niet echt last van een donkere huid onder de ogen, maar de concealer frist toch zeker wel de huid op en maakt het een stuk egaler. Ik zie er een stuk frisser uit! Ook smelt de concealer ontzettend goed samen met de huid waardoor je hem echt niet ziet zitten.

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer11_zpshbym1sjk.png

En ook full face ben ik erg over het resultaat te spreken! Het effect lijkt zo minimaal maar toch is het er zeker aanwezig. Mijn blik is een stuk frisser en meer open, ik ben er echt heel erg blij mee! En hoe blijft de concealer zitten? Bij mij zit hij zo vast als een huis, zelfs met mijn vette huid. Hij blijft echt goed zitten en trekt totaal niet in de lijntjes, die 10 uur houdt hij met gemak vol!

 photo Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer6_zps1j7jyh6x.png

Ik ben echt heel erg enthousiast over deze Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer van Miss Sporty. Mijn favoriete kleur is de light variant en denk dat velen deze goed kunnen hebben. Ben je nog opzoek naar een fijne en goede budget concealer? Dan kan ik je deze van harte aanraden! De Miss Sporty Perfect Stay 10HR Liquid Concealer kost € 2,99 en is te koop bij onder andere de Etos, DA en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  larissa
  3 november 2015 at 06:09

  Ik heb hem ook, voor mij ook de beste concealer ooit!
  Klein foutje, je hebt overal 12HR geschreven terwijl het 10HR is

  • Reply
   Aranka
   3 november 2015 at 10:01

   Hehe, oeps! Bedankt voor het melden! Heb het aangepast :)

 • Reply
  Yvonne
  3 november 2015 at 06:54

  Die oranje tint is wel weer goed tegen blauwe kringen. Oranje neutraliseert dat, zoals paars dat doet met geel. Klinkt goed in elk geval! Ik heb de liquid camouflage cream van Catrice. Daar ben ik zeer tevreden over. Die blijft goed zitten, dekt goed, is lekker licht, niet droog en gaat niet ophopen in de plooitjes. En dat wil wel wat zeggen, aangezien ik een 40plus-huid heb. :)

 • Reply
  Kelly
  3 november 2015 at 07:05

  Ik wil het ook wel eens proberen :)

 • Reply
  jeapiebel
  3 november 2015 at 07:29

  Dat je eerst niet veel verwachting hebt, maar later zo enthousiast over het product. Het maakt je gezicht wel verfrissend dat is zeker. Ik heb zelf last van donkere kringen, dus ga ik zeker deze proberen voor €2,99. Kan je makkelijk missen.

 • Reply
  Sandra
  3 november 2015 at 07:30

  Dat ziet er goed uit zeg! Denk dat ik deze ook in ga slaan :)

 • Reply
  manon
  3 november 2015 at 07:42

  Klinkt heel goed en een fijne prijs!

 • Reply
  Femke
  3 november 2015 at 07:59

  Oké, deze moet ik dus ook gaan proberen zie ik. Hier ook een vette huid waarbij concealer vaak uitloopt, fijne review :-)!

 • Reply
  Esmee
  3 november 2015 at 07:59

  Deze kleuren zien er heel licht uit! Ik ben benieuwd, vooral omdat je zo enthousiast bent!
  XOXO esmee

 • Reply
  Mariëlle
  3 november 2015 at 08:31

  Ik heb al eerder een positieve review gelezen en ben toen meteen gaan kijken, maar toen kon ik ze nog niet vinden :( Ik zal nu weer eens gaan kijken!

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  3 november 2015 at 08:34

  Wat leuk dat je positief bent! Omdat je laatst zei dat je (bijna) nooit constateren draagt! Leuk!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  3 november 2015 at 08:39

  Ze doen mij wat denken aan de collection concealer

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 november 2015 at 08:55

  Klinkt als een fijne concealer! Heb deze zelf nog niet geprobeerd maar voor dat geld is het altijd het proberen waard. (het is btw wel 10hr)

  • Reply
   Aranka
   3 november 2015 at 10:01

   Oeps! Meteen even aangepast!

 • Reply
  Simone
  3 november 2015 at 09:02

  Samen met de Collection concealer my fave! Super fijn vind ik hem.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  3 november 2015 at 09:05

  Klinkt goed, en voor die prijs is het zeker het proberen waard!

 • Reply
  naomi
  3 november 2015 at 09:30

  Ik vind hem er echt fijn uitzien!

  x

 • Reply
  Suzanne
  3 november 2015 at 09:32

  Ik gebruik áltijd concealer. Anders lijk ik moe. Ik ben erg benieuwd naar deze!

 • Reply
  Willemse
  3 november 2015 at 10:29

  Jouw huid is al mooi van zichzelf dus ik begrijp dat je niet snel naar een concealer zal grijpen.
  Eerlijk gezegt zie ik ook niet zo heel super veel verschil.
  Maar voor dagen dat het minder meezit op wallen gebeid, na een brakke nacht e.d. is dit wel een prima budget oplossing.

 • Reply
  Nicole
  3 november 2015 at 10:59

  Hij lijkt me echt heel fijn. Ook zo fijn dat ‘ie zo licht is. Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Miss Sporty gebruikt maar dit wordt wellicht de eerste!

 • Reply
  Paola
  3 november 2015 at 11:54

  Dat klinkt goed! Ik vind zelf de concealer van Catrice (rond potje) of een stick van de Action, maar deze wil ik ook wel proberen! Ik ben benieuwd!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  3 november 2015 at 16:01

  Klinkt erg goed! Ik ga hier zeker eens voor kijken als mijn concealer op is!

 • Reply
  manon
  3 november 2015 at 17:55

  Ik vind het een heel mooi effect geven!

 • Reply
  Julia
  3 november 2015 at 18:10

  Dat ziet er goed uit! Binnenkort maar eens even in de winkel bekijken! XO

 • Reply
  Andréa
  3 november 2015 at 18:26

  Ziet er goed uit! Fijn dat hij lang blijft zitten!
  x

 • Reply
  Ilse
  3 november 2015 at 18:45

  Ziet er inderdaad goed uit! Wat fijn dat hij de 10 uur volhoud!

 • Reply
  Denise
  3 november 2015 at 18:57

  Ziet er goed uit zeg, lekker budget ook!

 • Reply
  Kelly
  3 november 2015 at 20:26

  Ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Fabienne
  3 november 2015 at 22:25

  Miss Sporty komt echt met steeds fijnere producten! Vroeger vond ik het maar niks namelijk. Dit ziet er in ieder geval heel goed uit!

 • Reply
  Sara
  3 november 2015 at 22:30

  Wauw! Dit klinkt echt als een mega fijne concealer. Het geeft inderdaad een wat frissere uitstraling, hoewel je inderdaad niet echt donkere kringen o.i.d. hebt onder je ogen.

 • Reply
  suzan
  4 november 2015 at 09:39

  Ik ga de deur echt nooit uit zonder een concealer. Ik heb nog de oude versie van essence en die is mij altijd erg goed bevallen. Die van mij is bijna op wat betekend dat ik doe ben aan een nieuwe. De kans is heel groot dat het deze wordt!

 • Reply
  Amelie
  5 november 2015 at 21:37

  Dat klinkt goed!

 • Laat een reactie achter