Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty My BFF Lipstick

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick1_zps9kzsdolx.png

Het eerste wat ik dacht bij deze nieuwe lipsticks van Miss Sporty was: ‘wat een super leuke verpakkingen!’. Ze zien er vrolijk en rijk gekleurd uit. Misschien niet helemaal origineel, want Essence en Catrice hebben ook dit soort hulzen, maar het valt in ieder geval wel op. Goed, Miss Sporty komt met 10 nieuwe kleuren lipstick met de naam My BFF Lipstick!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick_zpsjtfgns2v.png

BFF, best friend forever. Als Miss Sporty dat op haar verpakkingen zet denk ik aan een lipstick dat altijd bij me moet zijn, er voor me is en waar ik veel lol aan kan beleven. Met andere woorden, deze lipstick moet ik gewoon niet kwijt raken en moet zo vaak mogelijk bij mij zijn.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick3_zpsqiqihkee.png

Zoals ik zei vind ik de verpakking er ontzettend leuk en kleurrijk uitzien. Dat heeft goede invloed over mijn eerste indruk, ik hoop namelijk ook op vrolijke gekleurde lipsticks. In totaal zijn er 10 verschillende nieuwe kleuren en dit zijn er vijf!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick2_zpsqdyoqp6l.png

De lipsticks zijn verdeeld in vier verschillende kleurgroepen: nudes, pinks, reds en trends. Deze groepen hebben een aantal lipsticks onder zich:

Nudes:

 • My Tender Pink
 • My Adorable Nude*

Pinks:

 • My Favorite Pink*
 • My Amazing Fuchsia
 • My Pretty Rose

Reds:

 • My Lovely Red*
 • My Cheeky Cherry

Trends:

 • My Nice Plum*
 • My Sweet Mocha*
 • My Cute Coral

De kleuren met een * worden in het artikel behandeld.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick4_zps8mxqbm4s.png

Goed tijd om wat meer over de lipstick te vertellen. Als eerst vind ik de verpakking erg leuk (ja, dat zeg ik voor de zoveelste keer), maar hij is niet echt handig. Alle dopen zijn vastgeplakt aan de lipstick met een slap papieren stickertje. Deze er netjes aftrekken is er niet bij dus de enige optie is doorscheuren, dat vind ik er toch niet echt netjes uitzien. Had dan gekozen voor een sticker die je makkelijk verwijderd of een plastic laagje die je open moet scheuren.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick7_zpsjfrlh8o3.png

Maar als de lipsticks dan tevoorschijn komen verschijnt er wel een glimlach op mijn gezicht, ik vind de vormgeving van de lipstick erg leuk. Ook ben ik blij met de dunne en lippenbalsem-achtige vorm. Hiermee kan ik meestal beter en preciezer werken. Er komt trouwens ook een vrij heftige geur van de lipsticks af, Miss Sporty omschrijft het als een lekkere geur. Ik vind het meer een te zoete en chemische geur, die had van mij wel weg mogen blijven. Gelukkig ruik je er vrijwel niets van terug als je de lipstick op hebt.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick6_zps3fgvci1y.png

De lipsticks beloven in één laag meteen lekker veel kleur af te geven en je lippen goed te hydrateren, te laten glanzen en vooral niet vervelend aan te laten voelen. Eigenlijk gewoon een soort van lippenbalsem maar dan in de vorm van een lipstick met veel kleur.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick9_zps6yk3pljw.png

Van links naar rechts zie je de kleuren: My Favorite Pink, My Adorable Nude, My Sweet Mocha, My Lovely Red en My Nice Plum. De kleuren hebben een mooie pigmentatie, maar hier had ik wel meer dan één applicatie voor nodig. De lipsticks zijn ook vrij droog waardoor ze niet echt over de lippen heen glijden, maar je ze er meer overheen moet trekken. Dat vind ik wel jammer.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick15_zpsmd8qvgmo.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick10_zpsbcvbvv0g.png

My Adorable Nude

Dit is een frisse nude kleur met een warme oranje ondertoon. Ik vind hem bij mezelf nét kunnen, maar dit wordt niet mijn BFF.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick16_zpsmtapf3ns.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick11_zpsfwwajn2d.png

My Sweet Mocha

Heel anders dan in de huls is deze lipstick, ik had meer een bruine kleur verwacht, maar de kleur is meer rood met een zilveren glans. De kleur vind ik mooi, de glans minder.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick17_zpsco23wftu.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick12_zpsnuuburq5.png

My Favorite Pink

Ja deze kleur is roze, dat kunnen we wel stellen. Ik vind hem lekker knallend en ziet er goed uit! BFF proof!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick18_zpspbcqel3p.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick13_zpszgvqdd8r.png

My Lovely Red

Rood is deze kleur zeker, maar vind hem wel een beetje vlekkerig overkomen, dat vind ik jammer.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick19_zpsrzmn7gvk.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick14_zps422o4mxz.png

My Nice Plum

Paars is natuurlijk helemaal hot dit najaar en eigenlijk kan je niet zonder gezien worden. Ik moet deze kleuren echt meer gaan dragen want het staat goed!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick8_zpspigrrfeo.png

Ik vind de Miss Sporty My BFF Lipsticks echt heel erg leuk en hebben een fijne prijs van € 2,99. Ze hebben een uitgebreid assortiment van 10 kleuren en hebben felle kleuren. Ik vind het wel jammer dat de lipsticks wat droog zijn en daarom wat trekkerig aanbrengen, daardoor komt het vlekkerige effect ook. Ik vind de lipsticks zeker niet slecht, maar wat romiger hadden ze wel gemogen! De lipsticks zijn vanaf 13 oktober te koop bij onder andere de Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

 1. De lipstick ziet er inderdaad mooi uit. Goed dat je review over maakt. Dan hoef ik hem niet te kopen als hij redelijk goed is.

 2. Wat een toffe budgettoppertjes! Het pigment ziet er prima uit. Jammer dat ze hier en daar wat vlekkerig aanbrengen. Zo’n stickertje is inderdaad onhandig. Anderzijds is de kans kleiner dat ze in de winkel getest worden. Want, sommige mensen houden zich daar wat minder strikt aan. Ook al ligt er een tester in het schap.

 3. Ik heb zelf ook een aantal kleuren, maar vind ze alles behalve droog en daar door niet zo fijn aanbrengen. Zelf vind ik ze romig en glijden ze zo over mijn lippen heen. Zou dat zo verschillend zijn qua kleuren? x

 4. Ze zien er leuk uit maar dit word het niet voor mij. Op de lippen vind ik ze niet zo gepigmenteerd. Maar voor dat geld kun je ook niet denderend veel verwachten hihi! My nice plum staat je het mooist vind ik,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *