Miss Sporty My BFF Lipstick

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick1_zps9kzsdolx.png

Het eerste wat ik dacht bij deze nieuwe lipsticks van Miss Sporty was: ‘wat een super leuke verpakkingen!’. Ze zien er vrolijk en rijk gekleurd uit. Misschien niet helemaal origineel, want Essence en Catrice hebben ook dit soort hulzen, maar het valt in ieder geval wel op. Goed, Miss Sporty komt met 10 nieuwe kleuren lipstick met de naam My BFF Lipstick!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick_zpsjtfgns2v.png

BFF, best friend forever. Als Miss Sporty dat op haar verpakkingen zet denk ik aan een lipstick dat altijd bij me moet zijn, er voor me is en waar ik veel lol aan kan beleven. Met andere woorden, deze lipstick moet ik gewoon niet kwijt raken en moet zo vaak mogelijk bij mij zijn.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick3_zpsqiqihkee.png

Zoals ik zei vind ik de verpakking er ontzettend leuk en kleurrijk uitzien. Dat heeft goede invloed over mijn eerste indruk, ik hoop namelijk ook op vrolijke gekleurde lipsticks. In totaal zijn er 10 verschillende nieuwe kleuren en dit zijn er vijf!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick2_zpsqdyoqp6l.png

De lipsticks zijn verdeeld in vier verschillende kleurgroepen: nudes, pinks, reds en trends. Deze groepen hebben een aantal lipsticks onder zich:

Nudes:

 • My Tender Pink
 • My Adorable Nude*

Pinks:

 • My Favorite Pink*
 • My Amazing Fuchsia
 • My Pretty Rose

Reds:

 • My Lovely Red*
 • My Cheeky Cherry

Trends:

 • My Nice Plum*
 • My Sweet Mocha*
 • My Cute Coral

De kleuren met een * worden in het artikel behandeld.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick4_zps8mxqbm4s.png

Goed tijd om wat meer over de lipstick te vertellen. Als eerst vind ik de verpakking erg leuk (ja, dat zeg ik voor de zoveelste keer), maar hij is niet echt handig. Alle dopen zijn vastgeplakt aan de lipstick met een slap papieren stickertje. Deze er netjes aftrekken is er niet bij dus de enige optie is doorscheuren, dat vind ik er toch niet echt netjes uitzien. Had dan gekozen voor een sticker die je makkelijk verwijderd of een plastic laagje die je open moet scheuren.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick7_zpsjfrlh8o3.png

Maar als de lipsticks dan tevoorschijn komen verschijnt er wel een glimlach op mijn gezicht, ik vind de vormgeving van de lipstick erg leuk. Ook ben ik blij met de dunne en lippenbalsem-achtige vorm. Hiermee kan ik meestal beter en preciezer werken. Er komt trouwens ook een vrij heftige geur van de lipsticks af, Miss Sporty omschrijft het als een lekkere geur. Ik vind het meer een te zoete en chemische geur, die had van mij wel weg mogen blijven. Gelukkig ruik je er vrijwel niets van terug als je de lipstick op hebt.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick6_zps3fgvci1y.png

De lipsticks beloven in één laag meteen lekker veel kleur af te geven en je lippen goed te hydrateren, te laten glanzen en vooral niet vervelend aan te laten voelen. Eigenlijk gewoon een soort van lippenbalsem maar dan in de vorm van een lipstick met veel kleur.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick9_zps6yk3pljw.png

Van links naar rechts zie je de kleuren: My Favorite Pink, My Adorable Nude, My Sweet Mocha, My Lovely Red en My Nice Plum. De kleuren hebben een mooie pigmentatie, maar hier had ik wel meer dan één applicatie voor nodig. De lipsticks zijn ook vrij droog waardoor ze niet echt over de lippen heen glijden, maar je ze er meer overheen moet trekken. Dat vind ik wel jammer.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick15_zpsmd8qvgmo.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick10_zpsbcvbvv0g.png

My Adorable Nude

Dit is een frisse nude kleur met een warme oranje ondertoon. Ik vind hem bij mezelf nét kunnen, maar dit wordt niet mijn BFF.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick16_zpsmtapf3ns.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick11_zpsfwwajn2d.png

My Sweet Mocha

Heel anders dan in de huls is deze lipstick, ik had meer een bruine kleur verwacht, maar de kleur is meer rood met een zilveren glans. De kleur vind ik mooi, de glans minder.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick17_zpsco23wftu.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick12_zpsnuuburq5.png

My Favorite Pink

Ja deze kleur is roze, dat kunnen we wel stellen. Ik vind hem lekker knallend en ziet er goed uit! BFF proof!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick18_zpspbcqel3p.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick13_zpszgvqdd8r.png

My Lovely Red

Rood is deze kleur zeker, maar vind hem wel een beetje vlekkerig overkomen, dat vind ik jammer.

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick19_zpsrzmn7gvk.png

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick14_zps422o4mxz.png

My Nice Plum

Paars is natuurlijk helemaal hot dit najaar en eigenlijk kan je niet zonder gezien worden. Ik moet deze kleuren echt meer gaan dragen want het staat goed!

 photo Miss Sporty My BFF Lipstick8_zpspigrrfeo.png

Ik vind de Miss Sporty My BFF Lipsticks echt heel erg leuk en hebben een fijne prijs van € 2,99. Ze hebben een uitgebreid assortiment van 10 kleuren en hebben felle kleuren. Ik vind het wel jammer dat de lipsticks wat droog zijn en daarom wat trekkerig aanbrengen, daardoor komt het vlekkerige effect ook. Ik vind de lipsticks zeker niet slecht, maar wat romiger hadden ze wel gemogen! De lipsticks zijn vanaf 13 oktober te koop bij onder andere de Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Willemse
  10 oktober 2015 at 07:15

  Vooral my nice plum is mooi
  Staat je goed deze kleur
  Zou ik voor €2,99 wel uit willen proberen

 • Reply
  Beautydiarynl
  10 oktober 2015 at 07:48

  De kleuren zijn gepigmenteerder dan ik had verwacht, leuk!

 • Reply
  Femke
  10 oktober 2015 at 07:56

  Ik vind dit wel budgettoppers. Goede primer op je lippen of een balsem en dan is dat droge/ trekkerige gevoel als het goed is gewoon weg :-)!

 • Reply
  Kelly
  10 oktober 2015 at 08:02

  Ik moet toch maar eens terug naar de etos.. Wil het wel eens uitproberen!

 • Reply
  thebeautyblognl
  10 oktober 2015 at 08:53

  hmm.. ik weet het niet.. de kleurtjes vind ik wel leuk maar ik denk niet dat ik ze zou kopen. xx

 • Reply
  jeapiebel
  10 oktober 2015 at 09:09

  De lipstick ziet er inderdaad mooi uit. Goed dat je review over maakt. Dan hoef ik hem niet te kopen als hij redelijk goed is.

 • Reply
  Wendy
  10 oktober 2015 at 09:17

  Hey, hoe lang blijven ze zitten? Ben er wel beniewd naar :)

  Xx

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  10 oktober 2015 at 09:49

  Leuke lipstickjes! Ik vind vooral My Nice Plum heel mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  10 oktober 2015 at 10:41

  Mmm ik vind ze toch niet zo leuk dat ik ze ook wil kopen!

 • Reply
  Marjolein
  10 oktober 2015 at 10:42

  Ik vind ze er echt super leuk uit zien! En die laatste kleur staat je zeker goed :).

 • Reply
  Nicole
  10 oktober 2015 at 10:51

  Ze zien er echt goed uit! Ik zag ze van de week bij Etos maar ze waren een stuk gepigmenteerder dan ik had verwacht!

 • Reply
  naomi
  10 oktober 2015 at 11:07

  Ik zag ze al voorbij komen, lijken me fijn!

  x

 • Reply
  Beautyjuf
  10 oktober 2015 at 11:21

  Wat een toffe budgettoppertjes! Het pigment ziet er prima uit. Jammer dat ze hier en daar wat vlekkerig aanbrengen. Zo’n stickertje is inderdaad onhandig. Anderzijds is de kans kleiner dat ze in de winkel getest worden. Want, sommige mensen houden zich daar wat minder strikt aan. Ook al ligt er een tester in het schap.

 • Reply
  Caitlyn
  10 oktober 2015 at 11:29

  Vooral de laatste met een paarsige tint in vind ik heel mooi, zo eentje zocht ik net nog. Zeker eens naar kijken dus :)
  xx

 • Reply
  Danielleeee
  10 oktober 2015 at 11:38

  Ik vind ze er echt super leuk uitzien!

 • Reply
  Shaz
  10 oktober 2015 at 13:03

  De kleuren zien er mooi uit en ik had niet verwacht dat het pigment zo goed is.

 • Reply
  Bianca
  10 oktober 2015 at 15:00

  Ik heb zelf ook een aantal kleuren, maar vind ze alles behalve droog en daar door niet zo fijn aanbrengen. Zelf vind ik ze romig en glijden ze zo over mijn lippen heen. Zou dat zo verschillend zijn qua kleuren? x

 • Reply
  Mandy
  10 oktober 2015 at 19:55

  Lijken me erg fijne lipsticks, zeker voor die prijsjes! Mooie kleuren ook :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  11 oktober 2015 at 14:00

  Ze zien er zo goed uit, maar wat jammer dat ze zo droog zijn

 • Reply
  femketje
  11 oktober 2015 at 15:27

  voor die prijs zijn ze echt niet verkeerd :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 oktober 2015 at 15:58

  Jeej, heel mooi dit!

 • Reply
  Andréa
  11 oktober 2015 at 22:59

  Ze zien er mooi uit! Mocha vind ik juist mooi en bijzonder door de glans!
  x

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  12 oktober 2015 at 10:43

  Ze zien er leuk uit maar dit word het niet voor mij. Op de lippen vind ik ze niet zo gepigmenteerd. Maar voor dat geld kun je ook niet denderend veel verwachten hihi! My nice plum staat je het mooist vind ik,

 • Reply
  Nicole
  13 oktober 2015 at 14:33

  My nice plum is een erg mooie kleur! Staat je inderdaad goed.

 • Laat een reactie achter