Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Morning Baby BB Cream

 photo MissBB_zps0b41c1a9.png

We gaan nog even door met de BB Cream trend, ook het vrolijke budget merk Miss Sporty komt met een BB Cream aan. Als je mij vraagt ook de leukste, want wat een vrolijke verpakking heeft deze Morning Baby BB Cream, vinden jullie ook niet? Hij is verkrijgbaar in twee kleuren en ik heb hem voor jullie natuurlijk uitgetest!

 photo MissBB1_zpsaf33b2b1.png

Sta je ’s morgens voor de spiegel en wil je af van die grauwe blik, maak hem dan weer levendig met deze BB Cream! Het is als een soort van basis die de hele dag door werkt, zelfs ’s avonds. Omdat het niet een te dekkende BB Cream is zou je hem ook als basis voor je foundation kunnen gebruiken. Maar zelf vind ik hem dekkend genoeg om enkel dit product op mijn gezicht te gebruiken.

 photo MissBB2_zps9610f132.png

Wat doet deze BB Cream allemaal?

– Werkt als een moisturizer
– Verbergt de oneffenheden
– Maakt de huid lekker zacht
– Helpt de huid te beschermen
– Geeft een natuurlijke look
– Blijft tot 14 uur lang zitten

Wat me wel opvalt is dat deze BB Cream geen SPF bevat, wat ik eigenlijk wel kenmerkend vind voor een BB Cream, jammer want dan moet je er als nog een bescherming onder dragen.

 photo MissBB3_zps0b2023fc.png

Ingredienten van de Morning Baby BB Cream.

 photo MissBB4_zpsbbf55560.png

 photo MissBB5_zps063150d6.png

De BB Cream heeft een handige verpakking waar je gedosseerd de crème uit kan krijgen. De BB Cream bevat 30 ml, wat een gemiddelde inhoud is.

 photo MissBB6_zps7f40c44c.png

Wat me als eerst opvalt is als ik de BB Cream aanbreng op de huid, is dat hij heel erg dun is! Maar ook zeker de kleur valt me op, want hij is lekker licht! Goed nieuws voor de lichte dames onder ons dat deze ook echt licht van kleur is. Als je heel goed kijkt, helaas niet zichtbaar op de foto, zitten er kleine glitter deeltjes in de BB Cream.

 photo MissBB7_zps540e7c83.png

Uitgesmeerd over de huid ziet de BB Cream er ontzettend natuurlijk uit zonder een pannekoek effect te krijgen. Zoals je kan zien is hij ook niet heel erg dekkend, maar wel dekkend genoeg om net even wat meer effenheid in je gezicht te krijgen. Hij verdeelt trouwens heel makkelijk omdat hij zo lekker vloeibaar is. Alleen hij had van mij wel een stukje dikker mogen zijn.

 photo MissBB8_zps5b1b3d92.png

Gezicht zonder enige make-up. Ik heb een beetje een rode huid rondom mijn neus.

 photo MissBB9_zps16a55133.png

Met de Miss Sport Morning Beauty BB Cream is dat als sneeuw voor de zon verdwenen. Nu weet ik dat ik best wel een egale huid van mezelf heb maar je kan toch wel degelijk verschil zien. De shimmer zie je heel erg subtiel terug op het gezicht, maar alleen als je er heel gefocust naar gaat kijken, het zorgt dus alleen voor een mooie glow.

 photo MissBB10_zps4f5f948d.png

Ja, ik ben zeer enthousiast over deze leuke en goedkope BB Cream die je gewoon overal makkelijk kan krijgen. Hij ziet er prachtig uit op het gezicht en heel natuurlijk. Ik heb een heerlijk zachte huid en mijn rode huid is als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar als je op zoek bent naar een echt wat dekkendere BB Cream zou ik deze toch overslaan, maar anders zit je bij Miss Sporty zeker aan het goede adres.

De Miss Sporty Morning Baby BB Cream ligt vanaf nu in de winkels bij onder andere Etos voor € 3,49 in de kleuren 001 Nude Radiance en 002 Beach Radiance.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Ik zag hem al bij madamlotte.nl en oh wat een leuk product! En dat voor maar €3.49. Die gaat mee volgende keer!

  2. Hmm, ik vermoed dat deze BB-cream voor mij te donker is! Jij hebt de lichtste kleur, en mijn huid is nog wel wat lichter, vrees ik!

  3. Dat is zeker niet duur voor een goede BB cream! Ik vind het zelf fijner als de BB cream iets dekkender is, maar voor een toch al best egale huid lijkt me dit een goed product.

  4. Wat een prachtige foto’s, net zoals de BB cream! Hij staat jouw prachtig, het geeft een gezonde glow! Ik ben enthousiast.

  5. over een andere bbcream, die van rimmel:
    even een vraagje aan jou en aan anderen die deze misschien ook gebruiken; hebben jullie geen probleem met het aanbrengen van de bbcream van rimmel? ik krijg hem niet mooi op mijn huid? Niet met mijn vingers en ook niet met een kwast. Het gaat een soort van ‘rullen’ en het ziet er streperig uit. Als het eenmaal een beetje zit, zie je het eigenlijk altijd nog op mn huid zitten..een beetje opgehoopt op sommige plekken. Ben ik de enige die deze bbcream van rimmel er niet mooi op krijgt, of hebben er meer last van?

  6. Welke kleur heb jij normaal van MAC of Max Factor? Ik heb van Max Factor die 3 in 1 foundation in de allerlichtste kleur en dat is de enige van de drogisterijmerken die mijn (lichte!!!) kleur is.. Hoor het graag want dan weet ik of deze BB cream het proberen waard is :)

  7. Hij ziet er echt cute uit, maar het effect vind ik minimaal. Ik gebruik niet eens meer een BB Cream, mijn bourjois foundation was toch wat fijner ;)

  8. Ziet er erg mooi uit! zeker voor mijn zeer lichte huid! Zeker eentje die ik ga onthouden en meenemen zodra ik nog eens in Nederland ben. Heel erg jammer dat alleen die hele fijne spulletjes vaak alleen in Nederland te verkrijgen zijn, dus… ik ben gek op shoppen in Nederland :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *