Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Morning Baby BB Cream Matte

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB_zpsbeea5821.png

Van de vorige Miss Sporty Morning Baby BB Cream werd ik heel erg vrolijk, het was bijna de perfecte foundation voor mij met een fantastische prijs. Maar nu komt er ook een matte variant van uit! Als je ’s ochtends opstaat is natuurlijk het eerste wat je wilt zien in de spiegel is een egale huid die niet glimt. Miss Sporty gaat je daarmee helpen!

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB1_zps830abde7.png

Miss Sporty begint steeds meer mijn hart te stelen, wat vroeger een beetje het suffe budget merk was begint zich nu echt te ontpoppen tot een kwalitatief goed merk dat niet veel hoeft te kosten. Over hun laatste producten was ik erg te spreken en de voorganger van deze BB Cream was ik meer dan lovend, zou dit dan ook weer een schot in de roos zijn?

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB2_zps4729887a.png

We weten ondertussen allemaal wat een BB Cream is, ook deze verzorgt je huid goed en laat het er egaler uitzien. Maar helaas gebeurt het heel vaak dat je gezicht snel begint te glimmen en dat vinden we niet echt prettig. Deze BB Cream is speciaal ontwikkeld om de huid te matteren zodat deze niet gaat glimmen.

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB3_zps4a8b065c.png

De BB Cream heeft 5 speciale punten wat hij aanpakt:

1. Glimmende zones worden meteen gecamoufleerd
2. Oneffenheden worden meteen verdoezeld
3. De huidtextuur is gladder en egaler.
4. Helpt de huid er gezonder en frisser uit te zien
5. Zorgt ervoor dat de huid er tot wel 10 uur perfect uitziet.

Dat zijn nogal wat beloftes die veelbelovend klinken. Natuurlijk neem ik deze wel met een korrel zout maar ik ben heel benieuwd wat deze BB Cream er waar van gaat maken, laten we ze snel gaan testen!

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB4_zps8bd5ece1.png

De Miss Sporty Morning Baby BB Cream Matte is er in twee verschillende tinten, 001 light en 002 medium. De kleuren zijn goed gekozen voor de Nederlandse huidjes, maar in de zomer zijn ze al snel te licht! Goed om te weten dus dat deze foundations echt een lichte kleur hebben. Heb je dus een iets getinte huid dan kun je deze beter skippen.

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB5_zps4c496b3c.png

Links zie je een dot light BB Cream en rechts een dot medium BB Cream. Zoals je wel kan zien zijn ze lekker luchtig en poofy van structuur en voelen ook heerlijk zacht aan. Je zou er bijna een likje van willen nemen!

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB6_zpsbd7972dc.png

Hier kun je goed zien hoe licht de kleuren eigenlijk zijn. Ook zie je hier dat ze een vrij dekkende dekking hebben. Maar toch is het niet een échte dekkende BB Cream. Heb je dus echt een hele onzuivere huid met veel oneffeheden dan denk ik toch dat je een iets beter product nodig hebt. Heb je hier en daar wat zitten en een klein kleurverschil? Dan heeft deze BB Cream de perfecte dekking!

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB7_zps37941b60.png

Mijn gezicht zonder enige make-up. Omdat ik een klein tintje heb van de vakantie gebruik ik de 002 medium kleur omdat de 001 light variant me veelte licht leek.

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB8_zpsd78cfc9a.png

Hier de medium kleur aangebracht en hij past perfect bij mijn huidskleur, kun je zien hoe licht de kleuren van deze foundation zijn. Hij geeft mijn gezicht een hele natuurlijke uitstraling en de rode plekken zijn in mijn gezicht verdwenen. De foundation ligt super natuurlijk op de huid zodat je hem echt niet kan zien zitten. Alleen als je goed kijkt glimt mijn huid nog gewoon op mijn voorhoofd, neus en wangen. Echt matteren doet hij dus niet, jammer!

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB9_zps355d6b62.png

Met alle make-up aangebracht. Ook hier zie je nog de glimmende glow erdoorheen. Zelf vind ik het wel mooi, maar echt matte is het natuurlijk niet. Ook glimt de foundation zo weer bij mij, niet storend, maar ik werk vrij weinig van de matterende werking, dat vind ik erg jammer. Maar ondanks dat vind ik het echt een hele fijne en goede foundation die ik zeker vaak ga gebruiken omdat hij lekker luchtig en licht van structuur is en de goede kleur heeft voor mijn zomerkleurtje. En de prijs is natuurlijk ook helemaal prima!

 photo Miss-Sporty-Morning-Baby-BB10_zps6838973d.png

Ben je dus echt op zoek naar een matterende BB Cream of foundation, dan zou ik niet voor deze gaan. Maar een goed dekkende, lichte, en prettige aanvoelende BB Cream is dit zeker voor een hele leuke prijs van maar € 3,49! De Miss Sporty Morning Baby BB Cream Matte ligt vanaf augustus in de winkels zoals Etos en de DA.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Het is een mooie foundation, hij staat je zeker goed. Alleen jammer dat hij dus niet doet wat hij belooft. Verder vind ik hem je dus wel mooi staan, een mooie verpakking hebben en natuurlijk een leuk prijsje. xxx Lucinda

 2. Dat klinkt goed! Aangezien de bb-cream van Catrice eruit is en ik een goede zoek met een lichte kleur, ga ik hier even naar kijken. Foundations die mat opdrogen vind ik meestal toch niet eens mooi uitsmeren. Vaak te droog. Zoals ik het lees valt dat bij deze reuze mee. En nog goedkoop ook! :-)

 3. Haha, komen ze nu nog even met een (vernieuwde) BB cream aan, lekker op tijd :P Maar zolang ‘ie maar werkt en dat doet ‘ie! Hij haalt het rode precies mooi weg uit je gezicht. Maar zit er nog een groot verschil tussen deze en de vorige versie?

 4. Geweldig product voor dit prijsje. Ik word er helemaal blij van, want light lijkt de perfecte kleur voor mijn lichte huid! Ik vind het eigenlijk wel fijn dat het niet erg mat is, want mijn huid is iets droger in de zomer. Prachtig artikel!

 5. Wat een mooie, lichte kleur! Dat is nog eens wat anders dan die oranje BB Creams van Garnier. Wel jammer dat ‘ie totaal niet mat is, haha.

 6. De verpakking ziet er alleen al mooi uit. Iets wat ik niet gewend ben van Miss Sporty. Wellicht dat ik deze BB-cream eens aan ga schaffen.. Dat lijkt me wel wat!

 7. Ik vond de vorie variant wel fijn, maar er zaten voor mijn gevoel echt glitters in! Ik ben best benieuwd naar deze! XO

 8. Ah! Wat een goed artikel met mooie en duidelijke foto’s!
  ( Als ik je een tip mag geven: Ik zou ‘nederlandse huidjes’ veranderen in blanke huidjes, er zijn natuurlijk veel mensen die zo nederlands zijn als wat en een donkere huid hebben. Ik heb geen last van die zin, maar er kunnen mensen zijn die dit vervelend vinden..)
  Ga zo door Aranka, je doet het goed!

 9. Ik moet toegeven dat ik bij het zien van de verpakking eerder aan Benefit dacht dan aan Miss Sporty, echt zo’n mooie vormgeving! :-)
  En dan is het product an sich ook nog eens goed, wat wil een mens nog meer?! ;-)

 10. Beste Aranka,
  In de zomer gebruik ik de Max Factor Smooth Effect foundation.
  Hij is vrij transparant en blijft toch goed zitten dankzij de Talc(poeder) die erin zit.
  Mischien kan je een review over deze foundation doen, omdat deze niet echt bekend is. Alle MF foundations blijven goed zitten, omdat ze talc bevatten. Dus in principe hoef je niet af te poederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *