Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid_zps5c2f9b24.png

Steeds meer begin ik de felle kleuren voor mijn lippen te waarderen, ze geven toch net iets meer kleur aan je hele look en outfit! Het staat fris, fruitig en natuurlijk ook heel vrolijk. Het is helemaal hot, de lipgloss die net zo dekkend is als een lipstick maar nog wel die mooie glans heeft van een lipgloss. Ik testte de nieuwe Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick uit!

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid2_zps5649473d.png

“De rijke en intense kleur van een lipstick met de applicatie van een lipgloss. Dit voelt als de jackpot winnen!” Aldus Miss Sporty over haar nieuwe product dat er goed uitziet op het eerste gezicht! Je hebt het al wel door wat deze lipgloss beloofd, een prachtige intense kleur met de handigheid van een lipgloss.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid1_zps311a0389.png

De lipgloss zit in een leuke en transparante verpakking zodat je meteen heel gemakkelijk ziet om welke kleur het gaat. Ze zijn er in zes verschillende kleuren, hier zit altijd wel iets tussen wat je mooi vindt. Ze zien er leuk uit deze nieuwe glossjes, vinden jullie ook niet?

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid4_zpsb44f8cf1.png

Verder beloofd Miss Sporty niet echt veel. Niets over de houdbaarheid, verzorging of iets dergelijks. Het is alleen de prachtige pigmentatie met het gevoel van een lipgloss. Ik ben wel benieuwd welk gevoel ze bedoelen, want daar kan nog wel eens wat verschil in zitten. Zo heb je ook hele plakkerige lipgloss, ik hoop dat we dat gevoel overslaan.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid5_zps4e82a9a3.png

De lipgloss zit in een vrij grote verpakking van 8,5 ml waar je vast en zeker heel vaak je lippen mee kan kleuren. De applicator is een gewone lipgloss applicator zonder verdere poespas. Hij neemt voldoende product op en ziet er prima uit!

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid6_zps5b703903.png

Swatches van de lipgloss, zien er goed uit niet? Kleuren van links naar rechts: Fuchsia Ca$h, Lucky Me, Coral Flush, Violet Ca$h, Full Peach en Full Red.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid13_zps3fcc2f86.png

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid7_zpsb0be02dd.png

Lucky Me is een goed dekkende nude tint. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van deze kleur, het lijkt wel of ik geen lippen meer heb. En hij dekt erg streperig.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid14_zpsccd713d8.png

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid8_zps34db2403.png

Coral Flush is een erg mooie kormaal tint die een goede dekking heeft zonder te strepen. Hou je van koraal tinten dan is deze kleur zeker iets voor jou.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid15_zps6b6bccea.png

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid9_zps7eff6983.png

Full Peach een prachtige perzik roze kleur, een mooie kleurencombinatie tussen beiden, ik vind zelf deze kleur erg mooi!

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid16_zps6a7ee2e9.png

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid10_zps1f49626d.png

Full Red is mijn favoriet, het is niet echt een rode kleur maar ik vind hem echt geweldig staan. Deze heeft mijn hart gestolen.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid17_zps0caa19ef.png

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid11_zps9affa69f.png

Fuchsia Ca$h, een fuchsia kleurige lipgloss of lipstick kan niet ontbreken in een lippen collectie, vandaar ook deze! En hij is prachtig.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid18_zps5eeef26d.png

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid12_zpsfbf3b565.png

Violet Ca$h, hier moet je natuurlijk wel van houden, maar eigenlijk vind ik hem niet eens zo verkeerd staan, deze paarse kleur.

 photo Miss-Sporty-Lip-Liquid3_zps3bb37c18.png

De lipgloss brengt heel makkelijk aan een laat een goede dekking achter op mijn lippen. Ze glanzen mooi en voelen ook nog eens heel erg prettig aan zonder te plakken. Je hebt eigenlijk niet eens door dat je een lipgloss draagt. De houdbaarheid is prima als je niets eet of drinkt. Na een glas drinken te hebben gedronken zit hij er nog redelijk goed op, maar na een kleine maaltijd is hij zo goed als verdwenen helaas. Ik ben in ieder geval enthousiast over deze leuke producten! Vanaf augustus liggen ze in de winkel bij onder andere Etos en DA voor € 3,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Stiekem had ik niet verwacht dat de kleuren zo mooi waren. Qua dekking zien ze er ook prima uit! Mijn favoriet is denk ik wel Violet Ca$h, die is echt gaaf!

 2. Op de nude kleur na ben ik echt een fan. Deze dekking had ik niet verwacht en het prijsje maakt het natuurlijk nog leuker, dan is het ook nog leuk om een tweede (en derde) mee te nemen. xxx Lucinda

 3. Wat een leukerds! Die moet ik zelf ook eens proberen. Alleen jammer dat de verpakking zo cheap oogt…

 4. De dekking van deze kleuren ziet er echt heel goed uit. Er zitten wel een paar bij die ik er mooi uit vind zien.

 5. Die nude ziet er echt uit alsof je gewoon concealer over je lippen hebt gesmeerd haha!
  De paarse komt wel op m’n wishlist <3

 6. Dag Aranka,
  mooie revieuw!
  Mss een kleine tip – goed bedoeld natuurlijk. probeer soms op de foto’s een andere gezichtsuitdrukking, of de foto van een andere kant of zo, gewoon meer variatie. Nu lijken de foto’s (in dit artikel maar ook niet tientalen andere) als 1 foto, alsof je gewoon de kleuren in photoshop verandert.
  anders een leuk artikel. fijne dag!
  Martina

 7. Wat veel mooie kleuren! Coral Flush is denk ik mijn favoriet. Ik ben toch meer dol op lipstick, maar dit is wel een mooie tussenweg :)

 8. Violet Ca$h is echt een Nicki Minaj kleurtje haha! En die eerste kleur is wel érg nude. Voor de rest vind ik het wel prachtige kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *