Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour_zpsa786cc93.png

De Miss Sporty Lasting Colour lakjes zijn nieuw, maar deze vijf kleuren wel! Miss Sporty blijft nog een beetje in de zomer hangen met deze nieuwe lakken uit de The Savage collectie. De kleuren zijn geïnspireerd op het tropische paradijs waar je overal bloemen en vers fruit ziet. Ik vind het leuk, van mij mogen we nog wel even in de zomer blijven hangen. Ik laat je deze vijftal lakjes zien!

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour1_zps48dfb877.png

Ik krijg bijna zin in een cocktail vol met vers fruit als ik deze kleurtjes bij elkaar zie. Ik word er vrolijk van van deze leuke kleurtjes. Ze zijn niet te knallend maar een beetje bescheiden, perfect voor het najaar.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour2_zpsded09a46.png

Kennen jullie het principe van deze lakken nog? Nee? Niet erg dan fris ik jullie geheugen weer even op! Miss Sporty gelooft met deze nagellak een gelachtige finish achter te laten met een mooie glans. Maar dat is niet het enige, de lak voelt ook stevig aan en laat het gedurende je draagtijd glazen. De lak belooft dan ook 10 dagen te blijven zitten. Dit neem ik altijd wel met een grote korrel zout, maar hij blijft prima zitten gedurende drie dagen.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour4_zps942ec776.png

Alle lakken uit de Lasting Colour collectie hebben een extra breed borsteltje waar je heel gemakkelijk in één keer je nagel mee kan lakken. Fijn vind ik ook dat de onderkant een ronde afronding heeft zodat je niet uitschiet bij de nagelriemen. Het kwastje brengt de lak heel makkelijk aan en de structuur is prima. Hij is iets dikker dan normaal maar dat is wel prettig, zo trekt het niet zo snel in de randjes. Alle swatches hieronder bevatten twee laagjes nagellak.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour6_zps96567cc5.png

Promise The Moon – een mooie pastel paarse kleur die me aan de magische paarse maan doet denken. Dekt perfect met twee laagjes!

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour8_zps150a0ce1.png

Berry Nice Trip – een echte berry kleur vind ik het niet, maar hij doet me wel denken aan mierzoet fruit. Dekt nét met twee laagjes.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour7_zpsfc3272b0.png

Don’t Brick My Dream – deze prachtige oudroze kleur is mijn favoriet uit deze collectie! Dekt eigenlijk al met één laagje.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour9_zpsa2c2cd43.png

Oki Greeny – deze groene kleur krijg ik nooit goed op de camera, hij is in ieder geval echt groen en niet blauw met mooie shimmers! Dekt nét niet helemaal mooi met twee laagjes.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour5_zps396254aa.png

Orange The World – zin in een sappige sinaasappel? Lik dan je nagels af met deze lak. Deze lak heeft echt drie laagjes nodig om te dekken.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour3_zpsaeb5e9c4.png

De lakken fijn en brengen makkelijk aan. Maar ik vind het jammer dat de kwaliteit heel erg verschilt van de lakjes. De ene kleur dekt na één laagje en de andere heeft er drie nodig. De kleuren vind ik leuk gekozen voor het najaar en passen perfect in de nazomer. De Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish zijn onder andere te koop bij de Etos en DA voor € 2,49 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  chucky1012
  7 september 2014 at 06:49

  Prachtige kleuren nagellakjes voor de herfst zodat die er toch kleurrijk uit zal zien;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Todayslife
  7 september 2014 at 09:13

  Don’t brick my dream is veel Mooier dan ik in eerste instantie had verwacht!

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  7 september 2014 at 09:23

  Ik vind ze niet heel spetterend qua kleuren!

 • Reply
  Tessa
  7 september 2014 at 09:31

  Ik vind die oud roze zo mooi! Ik hou echt van dat kleurtje in de herfst!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  7 september 2014 at 09:49

  Waauw wat een mooie kleuren! Echte toppers zitten er tussen, ook nog eens budgetproof! Don’t Brick My Dream is onwijs mooi en heel draagbaar. Love it!

 • Reply
  Danielle Springer
  7 september 2014 at 09:54

  Oeh deze lakjes vind ik wel tof. Vooral de eerste drie kleuren eigenlijk wel.

 • Reply
  BeautyOpinie
  7 september 2014 at 09:55

  Ik vind ze mooi! Don’t Brick My Dream is ook mijn favoriet, dit vind ik echt een mooi kleurtje voor de herfst.

 • Reply
  Iris Visser
  7 september 2014 at 09:56

  Promise The Moon is erg gaaf! Liefs’ Iris

 • Reply
  Beau
  7 september 2014 at 09:57

  Don’t Brick My Dream is echt een prachtige kleur :)

 • Reply
  Jewel-Nails.nl
  7 september 2014 at 10:14

  Wat een zomerse kleuren, erg mooie tinten! Vooral die laatste.

 • Reply
  MySimplySpecial
  7 september 2014 at 10:42

  Ik vind Don’t Brick My Dream wel erg mooi!

 • Reply
  bymirandaa
  7 september 2014 at 10:44

  Mooie kleuren! Ik loop eigenlijk altijd langs het miss sporty schap zonder te kijken, vraag me af waarom want deze kleurtjes zijn weer erg mooi, met als hoogtepunt: Don’t Brick My Dream, jeetje wat een toffe kleur. Ik zie al een mooi nail art design voor me!;)

 • Reply
  Laura
  7 september 2014 at 10:50

  Die twee roze tinten vind ik echt geweldig!

 • Reply
  Mariëlle
  7 september 2014 at 11:34

  Hele leuke kleuren!

 • Reply
  femketje
  7 september 2014 at 12:09

  promise the moon is mooi! ♡

 • Reply
  lucindainwonderland
  7 september 2014 at 12:09

  Ooeeeee de groen/blauwe kleur is echt heel mooi. Mooi gelakt en leuke kleurtjes. xxx Lucinda

 • Reply
  Mariska
  7 september 2014 at 12:11

  Vind de kleuren weer erg mooi!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  7 september 2014 at 13:03

  Ooh wat een mooie roze tint is Don’t Brick My Dream, heel leuk.

 • Reply
  Beautyjuf
  7 september 2014 at 13:28

  Oh, wat een prachtige collectie! Hebben, hebben, hebben..! ;-) Eigenlijk spreken alle kleuren mij wel aan, haha. Op naar de Etos.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  7 september 2014 at 14:18

  Hele mooie kleuren weer van Miss sporty!

 • Reply
  beautybylj
  7 september 2014 at 14:26

  Mooie collectie! Don’t Brick My Dream is ook mn favoriet! coxo

 • Reply
  Hester
  7 september 2014 at 14:26

  Leuke kleuren, vooral die oudroze vind ik mooi!

 • Reply
  Tessa
  7 september 2014 at 16:21

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Sara
  7 september 2014 at 16:41

  Don’t Brick My Dream is echt prachtig!!!

 • Reply
  Tessa
  7 september 2014 at 16:51

  Wat een schitterde nagellakjes, ik kan echt geen favoriet kiezen, ik vind ze stuk voor stuk prachtig!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 september 2014 at 18:01

  Prachtige kleuren wow!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  7 september 2014 at 19:05

  Wat een mooie kleurtjes! Echt allemaal beauty’s!

 • Reply
  Daniëlle
  7 september 2014 at 20:43

  Mijn favoriet is Don’t Brick My Dream! Ga ik zeker deze week even naar kijken.

 • Reply
  Bianca
  8 september 2014 at 00:37

  Die oudroze kleur is echt heel erg mooi zeg!

 • Reply
  Mirne
  8 september 2014 at 17:16

  Don’t Brick My Dream, perfect!

 • Reply
  Precious Makeup
  16 september 2014 at 11:06

  Wauw, daar zitten wel enkele prachtige producten tussen!

 • Laat een reactie achter