Search
Close this search box.

Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour_zpsa786cc93.png

De Miss Sporty Lasting Colour lakjes zijn nieuw, maar deze vijf kleuren wel! Miss Sporty blijft nog een beetje in de zomer hangen met deze nieuwe lakken uit de The Savage collectie. De kleuren zijn geïnspireerd op het tropische paradijs waar je overal bloemen en vers fruit ziet. Ik vind het leuk, van mij mogen we nog wel even in de zomer blijven hangen. Ik laat je deze vijftal lakjes zien!

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour1_zps48dfb877.png

Ik krijg bijna zin in een cocktail vol met vers fruit als ik deze kleurtjes bij elkaar zie. Ik word er vrolijk van van deze leuke kleurtjes. Ze zijn niet te knallend maar een beetje bescheiden, perfect voor het najaar.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour2_zpsded09a46.png

Kennen jullie het principe van deze lakken nog? Nee? Niet erg dan fris ik jullie geheugen weer even op! Miss Sporty gelooft met deze nagellak een gelachtige finish achter te laten met een mooie glans. Maar dat is niet het enige, de lak voelt ook stevig aan en laat het gedurende je draagtijd glazen. De lak belooft dan ook 10 dagen te blijven zitten. Dit neem ik altijd wel met een grote korrel zout, maar hij blijft prima zitten gedurende drie dagen.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour4_zps942ec776.png

Alle lakken uit de Lasting Colour collectie hebben een extra breed borsteltje waar je heel gemakkelijk in één keer je nagel mee kan lakken. Fijn vind ik ook dat de onderkant een ronde afronding heeft zodat je niet uitschiet bij de nagelriemen. Het kwastje brengt de lak heel makkelijk aan en de structuur is prima. Hij is iets dikker dan normaal maar dat is wel prettig, zo trekt het niet zo snel in de randjes. Alle swatches hieronder bevatten twee laagjes nagellak.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour6_zps96567cc5.png

Promise The Moon – een mooie pastel paarse kleur die me aan de magische paarse maan doet denken. Dekt perfect met twee laagjes!

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour8_zps150a0ce1.png

Berry Nice Trip – een echte berry kleur vind ik het niet, maar hij doet me wel denken aan mierzoet fruit. Dekt nét met twee laagjes.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour7_zpsfc3272b0.png

Don’t Brick My Dream – deze prachtige oudroze kleur is mijn favoriet uit deze collectie! Dekt eigenlijk al met één laagje.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour9_zpsa2c2cd43.png

Oki Greeny – deze groene kleur krijg ik nooit goed op de camera, hij is in ieder geval echt groen en niet blauw met mooie shimmers! Dekt nét niet helemaal mooi met twee laagjes.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour5_zps396254aa.png

Orange The World – zin in een sappige sinaasappel? Lik dan je nagels af met deze lak. Deze lak heeft echt drie laagjes nodig om te dekken.

 photo Miss-Sporty-Lasting-Colour3_zpsaeb5e9c4.png

De lakken fijn en brengen makkelijk aan. Maar ik vind het jammer dat de kwaliteit heel erg verschilt van de lakjes. De ene kleur dekt na één laagje en de andere heeft er drie nodig. De kleuren vind ik leuk gekozen voor het najaar en passen perfect in de nazomer. De Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish zijn onder andere te koop bij de Etos en DA voor € 2,49 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Mooie kleuren! Ik loop eigenlijk altijd langs het miss sporty schap zonder te kijken, vraag me af waarom want deze kleurtjes zijn weer erg mooi, met als hoogtepunt: Don’t Brick My Dream, jeetje wat een toffe kleur. Ik zie al een mooi nail art design voor me!;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *