Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Lasting Color Gel Shine

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine_zpsybjujez8.png

Als we naar de collecties van make-up kijken is de zomer al helemaal verdwenen. Frisse en vrolijke kleuren maken plaats voor de warme en donkere kleuren. Helaas, het is echt waar, de herfst komt er alweer aan terwijl wij nog aan het genieten zijn van het mooie weer. Miss Sporty heeft acht nieuwe lakken met een gel shine finish en hele toffe kleuren. Ik laat ze natuurlijk met liefde aan jullie zien.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine3_zpso9ijl9ki.png

Gel nagels zijn helemaal de trend tegenwoordig, je ziet het echt overal voorbij komen en gewone lakken zie je steeds minder. Miss Sporty kan natuurlijk niet achterblijven dus hier zijn ze dan. Acht prachtige kleuren voor het najaar met een gel shine finish.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine1_zpseuavbm39.png

Miss Sporty beloofd eigenlijk vrij weinig met deze nagellak. De naam zegt wel dat hij longlasting is, maar voor de rest worden daar niet echt beloftes over gedaan. Ik neem dus maar aan dat hij een paar dagen mee gaat. Wel belooft Miss Sporty prachtig glanzende nagels zoals echte gel nagels dat ook doen als je bij een salon vandaan komt.  Zo heb je extra veel plezier van je mooi gelakte nagels.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine4_zpssr6kzzec.png

Ik vind de potjes van Miss Sporty er altijd erg vrolijk en leuk uitzien. Het kwastje van de lak heeft ook een fijne vorm. Hij is lekker plat en heeft een afgeronde onderkant waardoor je makkelijk overal netjes bij kan. De substantie vind ik alleen wel wat aan de dikke en stroperige kant van deze lak. Hij lakt gewoon niet fijn en trekt erg over de nagels heen, nadeeltje.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine5_zpsusws7ebg.png

White Night

Een witte parelglans lak, zelf hou ik alleen nooit zo van dit effect. Hij dekt ook niet echt mooi met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine6_zpslyz5jbnz.png

Magic Paradise

Een hele mooie oudroze kleur, ik ben gek op deze kleuren, Hij dekt met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine10_zpshgzt5z8l.png

Hot Summer

Een bijzondere kleur rood die bijna naar het bruine neigt. Heel mooi voor het najaar als je het mij vraagt. Dekt met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine9_zpsmampzpyp.png

Gloaming

Het is echt een oranje kleur, maar dan met was mysterieus donkers, ook perfect voor het najaar. Dekt met twee lagen.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine8_zpsjgb6v3wc.png

Tropical

Van dit soort kleuren word ik altijd heel erg vrolijk, of het nou zomer is of niet. Dekt net niet mooi met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine7_zpsugctptjw.png

Lagoon

Prachtig zeeblauw, dat doet ons natuurlijk meteen weer aan de zomer denken. Dekt net niet met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine12_zpsbfs0cc68.png

Crepuscule

Een mooie donkere paarse tint kan natuurlijk niet ontbreken aan een nagellak collectie voor het najaar. Dekt met twee lagen.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine11_zpsscswr9s6.png

Velvet Evening

Wijntje erbij? Aan de kleur van een mooi glas rode wijn moet ik bij deze lak denken. Dekt ook met twee lagen.

 photo Miss Sporty Lasting Color Gel Shine2_zps4rs0yegn.png

Ik vind de kleuren van de Miss Sporty Lasting Color Gel Shine echt ontzettend leuk en spreken me heel erg aan. Alleen ik vind de lakken niet zo fijn lakken. De substantie is vrij dik en stroperig waardoor het gewoon niet lekker lakt. De glans vind ik trouwens wel erg mooi van deze lak. Houdbaarheid is normaal, het blijft zo 2 tot 3 dagen perfect zitten, meer moet je er niet van verwachten. Maar gelukkig zijn deze lakken helemaal niet duur, je betaald namelijk maar € 2,49 voor zo een leuk lakje. Ze liggen vanaf deze maand in de schappen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik vind de kleuren echt leuk, maar 2-3 dagen is echt matig. Dan blijf ik liever gellak zetten elke 2 tot 3 weken ;-) wel ben ik jaloers op je mooie en nette swatches!

    1. Je kunt ook een neutrale gellak doen en dan deze erover heen. Dat doe ik eigenlijk altijd, dan heb je namelijk de voordelen van gel maar kun je alsnog in die 2 weken afwisselen :). (wel verwijderen met aceton vrije remover ;) )

  2. Hot Summer vind ik wel een tof kleurtje! Wat jammer dat de substantie zo dik en stroperig is. De kwaliteit vind ik magertjes voor een ‘gel’nagellak.

  3. Ik vind niet alle kleurtjes even mooi, maar er zitten wel een paar prachtige tussen! Zoals Magic Paradise en Velvet Evening, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *