Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara5_zpsp2cchwij.png

Het valse wimper effect blijft nog steeds ontzettend populair bij mascara’s. Alsof we allemaal toch nét even iet meer dan normaal willen en een beetje naar het neppe toe willen gaan. Nu kan ik dat zelf alleen maar bevestigen, dus daarom was ik heel erg benieuwd naar deze mascara. Een mooie budgetproof mascara, hopelijk doet het ook echt wat voor mijn wimpers, let’s go!

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara_zpsgf0mxvbz.png

Miss Sporty vindt dat je nooit genoeg wimpers kan hebben. Valse wimpers zijn natuurlijk leuk, maar niet echt ideaal en handig om elke dag aan te brengen. Waarom kan het effect van valse wimpers dan niet gewoon gecreëerd worden door een mascara? Miss Sporty vond het tijd worden voor een mascara met het echte valse wimper effect, wimpers waar je altijd al van droomde.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara2_zpsm5swmufu.png

Als merken het over nep wimpers hebben vraag ik me altijd iets af, welke nep wimpers bedoelen ze eigenlijk? Hele mooie natuurlijke wimpers, of echt over de top wimpers. Het is altijd dan maar weer de vraag wat je terug krijgt van een mascara.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara3_zpsrugbdd2u.png

Op de verpakking vind ik niets terug over volume of lengte, ik ga dus maar van de subtiele wimpers uit, anders had het er vast wel opgestaan. Wel vinden we op de verpakking dat je wimpers verdubbeld lijken en veel meer zichtbaar zijn en intenser van kleur. Een jackpot voor je wimpers. Zelf heb ik de kleur 002 Extra Black ontvangen, ik dacht misschien is er dan nog een 001 Black maar 002 Extra Black is de enige kleur.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara4_zps8uzinegj.png

Als je de mascara open draait komt er een heel apart borsteltje tevoorschijn. Hij is vrij groot en heeft vrij dunne haartjes die ver van elkaar af staan. Met zulke gekke vormen borsteltjes moet ik altijd even slikken, vaak ziet het er beter uit dan dat het werkt. Mijn verwachtingen zijn dan ook stiekem niet heel erg hoog van dit ‘bijzondere’ borsteltje.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara7_zpsv4bpldjk.png

De mascara huls zelf is trouwens vrij groot en lang, het is niet een mascara die je even makkelijk in een tasje mee neemt. De inhoud van de mascara is 8,5 ml wat best een prima inhoud is. Ik heb niet het idee dat deze mascara erg veel verbruikt, dus volgens mij kun je er een hele tijd mee vooruit.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara6_zpsrquw2zos.png

Hier zie je het bijzondere borsteltje nog even goed van dichtbij. Het is een soort van zandloper vorm wat het valse wimper effect moet verzorgen. Ik ben heel benieuwd. Hier nog een paar weetjes over de mascara wat Miss Sporty zelf zegt:

 • Een briljante mix van verschillende waxsoorten en speciale ingrediënten zoals PVP en acrylic-resin zorgen ervoor dat de mascara goed aan je wimpers hecht. Je brengt de mascara laagje voor laagje aan, tot in de perfectie.
 • Het pigment in de mascara zorgt voor zo’n intense look, die je nooit meer kwijt wil. Lang, zwart, krullend, liftend en vol.
 • Eenmaal aangebracht blijft de mascara tot wel 16 uur op je wimpers zitten.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara11_zpsoxhluwra.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara10_zps24flagiw.png

Mijn wimpers met de Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara. Wat me eigenlijk meteen opvalt is dat mijn wimpers er heel natuurlijk uitzien. Geen dikke aangezette wimpers, geen overdreven volume of lengte, maar gewone mooie wimpers. Eigenlijk heeft dat toch ook wel wat. Aan het borsteltje moet je even wennen maar ik ben hem wel gaan waarderen. Waarom? Omdat je heel gemakkelijk bij alle haartjes komt waar je normaal niet heel gemakkelijk bij komt.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara9_zps58fz22az.png

De mascara is makkelijk op te bouwen in laagjes zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Op deze foto heb ik twee dunne laagjes aangebracht en ik vind het resultaat er prima uitzien. Mijn wimpers voelen lekker zacht en comfortabel aan en hij blijft gedurende de dag perfect zitten.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara8_zpsxzki49sk.png

Eigenlijk ben ik wel heel erg te spreken over de Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara en eigenlijk had ik er niet zoveel van verwacht. De verpakking vond ik er toch niet zo aantrekkelijk uitzien en de beloftes maakten me een beetje bang. Maar deze mascara zorgt voor prachtige natuurlijk uitziende wimpers die de hele dag perfect blijven zitten. En het leukste is nog dat de mascara voor een leuke prijs van € 3,99 te koop is bij DA, Etos en bol.com vanaf deze week.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Annemarie
  28 maart 2015 at 12:49

  Ziet er inderdaad erg natuurlijk uit. Wat is jouw favoriete mascara op dit moment Aranka?

  • Reply
   Aranka
   28 maart 2015 at 13:41

   De L’Oreal Miss Manga Punky mascara :)!

   • Reply
    Annemarie
    28 maart 2015 at 13:49

    Dankje :)

 • Reply
  Denise
  28 maart 2015 at 13:09

  Fijne review! Het resultaat is inderdaad erg mooi, aan het uiterlijk zou nog wel wat gedaan kunnen worden :-)

 • Reply
  Natasja
  28 maart 2015 at 13:31

  Het effect is heel mooi! Deze zou ik misschien ook wel kopen. T is dat ik nog genoeg mascara’s heb, haha.

 • Reply
  Marie Beauty
  28 maart 2015 at 13:37

  Heel mooie foto’s, het lijkt me wel een heel erg fijne mascara.

 • Reply
  Diolifestyle
  28 maart 2015 at 13:40

  Ik vind hem erg mooi!

 • Reply
  Eline
  28 maart 2015 at 13:43

  Het is echt een heel mooi natuurlijk effect! Ik vind hem echt heel erg mooi ^^

 • Reply
  femketje
  28 maart 2015 at 13:46

  mooi effect!

 • Reply
  Laura
  28 maart 2015 at 13:51

  Ik vind het design van deze mascara echt enorm lelijk. Het effect vind ik daarentegen wel prachtig, wat heb jij een geluk met zulke wimpers! <3

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  28 maart 2015 at 14:22

  Wat gek dat er geen 001 Black is haha. Het effect vind ik mooi, niet zo overdreven en perfect voor elke dag!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Lydia
  28 maart 2015 at 14:34

  De verpakking ziet er een beetje vreemd uit, maar goed het gaat om de inhoud! Jouw wimpers zien er echt heel mooi uit, dat had ik niet verwacht. Het lijkt me een erg fijne mascara en dat voor maar 4 euro!

 • Reply
  Marloes
  28 maart 2015 at 15:54

  Ziet er prima uit zo! Mooi resultaat!

 • Reply
  Naomi
  28 maart 2015 at 16:05

  Miss sporty gaat het steeds beter doen!

  x

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  28 maart 2015 at 16:42

  Wauw, dat ziet er goed uit! Mooie huls ook!

 • Reply
  Margot
  28 maart 2015 at 17:50

  Wat een mooi resultaat!

 • Reply
  Lisa
  28 maart 2015 at 18:16

  Echt heel mooi en natuurlijK!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 maart 2015 at 18:57

  Yay, deze heb ik nodig!

 • Reply
  Dana
  28 maart 2015 at 20:17

  nog best een mooi resultaat, misschien dat ik deze ga aanschaffen na het opmaken van de mijne :)

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  28 maart 2015 at 21:33

  Het effect is inderdaad fantastisch! Ik heb me altijd al afgevraagd of hun mascara’s goed waren, aangezien ik al wel andere cosmetica van Miss Sporty heb gekocht, de een al wat beter dan de ander. Mijn mascara is ten einde dus ik denk dat ik deze zeker ga halen en zelf proberen :) Dank je voor de review! Liefs! x

 • Reply
  chucky1012
  28 maart 2015 at 22:16

  Mooie resultaat met een budget geprijsde mascara!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  29 maart 2015 at 05:26

  Wauw wat een resultaat en dat voor zo een prijsje!

  XO

 • Reply
  Nicolish
  29 maart 2015 at 13:43

  Ik vind het resultaat eigenlijk wel verassend mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 maart 2015 at 18:53

  Als ze over een valse wimper effect spreken, had ik het effect toch iets groter verwacht

 • Laat een reactie achter