Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara5_zpsp2cchwij.png

Het valse wimper effect blijft nog steeds ontzettend populair bij mascara’s. Alsof we allemaal toch nét even iet meer dan normaal willen en een beetje naar het neppe toe willen gaan. Nu kan ik dat zelf alleen maar bevestigen, dus daarom was ik heel erg benieuwd naar deze mascara. Een mooie budgetproof mascara, hopelijk doet het ook echt wat voor mijn wimpers, let’s go!

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara_zpsgf0mxvbz.png

Miss Sporty vindt dat je nooit genoeg wimpers kan hebben. Valse wimpers zijn natuurlijk leuk, maar niet echt ideaal en handig om elke dag aan te brengen. Waarom kan het effect van valse wimpers dan niet gewoon gecreëerd worden door een mascara? Miss Sporty vond het tijd worden voor een mascara met het echte valse wimper effect, wimpers waar je altijd al van droomde.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara2_zpsm5swmufu.png

Als merken het over nep wimpers hebben vraag ik me altijd iets af, welke nep wimpers bedoelen ze eigenlijk? Hele mooie natuurlijke wimpers, of echt over de top wimpers. Het is altijd dan maar weer de vraag wat je terug krijgt van een mascara.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara3_zpsrugbdd2u.png

Op de verpakking vind ik niets terug over volume of lengte, ik ga dus maar van de subtiele wimpers uit, anders had het er vast wel opgestaan. Wel vinden we op de verpakking dat je wimpers verdubbeld lijken en veel meer zichtbaar zijn en intenser van kleur. Een jackpot voor je wimpers. Zelf heb ik de kleur 002 Extra Black ontvangen, ik dacht misschien is er dan nog een 001 Black maar 002 Extra Black is de enige kleur.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara4_zps8uzinegj.png

Als je de mascara open draait komt er een heel apart borsteltje tevoorschijn. Hij is vrij groot en heeft vrij dunne haartjes die ver van elkaar af staan. Met zulke gekke vormen borsteltjes moet ik altijd even slikken, vaak ziet het er beter uit dan dat het werkt. Mijn verwachtingen zijn dan ook stiekem niet heel erg hoog van dit ‘bijzondere’ borsteltje.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara7_zpsv4bpldjk.png

De mascara huls zelf is trouwens vrij groot en lang, het is niet een mascara die je even makkelijk in een tasje mee neemt. De inhoud van de mascara is 8,5 ml wat best een prima inhoud is. Ik heb niet het idee dat deze mascara erg veel verbruikt, dus volgens mij kun je er een hele tijd mee vooruit.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara6_zpsrquw2zos.png

Hier zie je het bijzondere borsteltje nog even goed van dichtbij. Het is een soort van zandloper vorm wat het valse wimper effect moet verzorgen. Ik ben heel benieuwd. Hier nog een paar weetjes over de mascara wat Miss Sporty zelf zegt:

  • Een briljante mix van verschillende waxsoorten en speciale ingrediënten zoals PVP en acrylic-resin zorgen ervoor dat de mascara goed aan je wimpers hecht. Je brengt de mascara laagje voor laagje aan, tot in de perfectie.
  • Het pigment in de mascara zorgt voor zo’n intense look, die je nooit meer kwijt wil. Lang, zwart, krullend, liftend en vol.
  • Eenmaal aangebracht blijft de mascara tot wel 16 uur op je wimpers zitten.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara11_zpsoxhluwra.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara10_zps24flagiw.png

Mijn wimpers met de Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara. Wat me eigenlijk meteen opvalt is dat mijn wimpers er heel natuurlijk uitzien. Geen dikke aangezette wimpers, geen overdreven volume of lengte, maar gewone mooie wimpers. Eigenlijk heeft dat toch ook wel wat. Aan het borsteltje moet je even wennen maar ik ben hem wel gaan waarderen. Waarom? Omdat je heel gemakkelijk bij alle haartjes komt waar je normaal niet heel gemakkelijk bij komt.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara9_zps58fz22az.png

De mascara is makkelijk op te bouwen in laagjes zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Op deze foto heb ik twee dunne laagjes aangebracht en ik vind het resultaat er prima uitzien. Mijn wimpers voelen lekker zacht en comfortabel aan en hij blijft gedurende de dag perfect zitten.

 photo Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara8_zpsxzki49sk.png

Eigenlijk ben ik wel heel erg te spreken over de Miss Sporty Lash Millionaire False Lash Effect All In 1 Mascara en eigenlijk had ik er niet zoveel van verwacht. De verpakking vond ik er toch niet zo aantrekkelijk uitzien en de beloftes maakten me een beetje bang. Maar deze mascara zorgt voor prachtige natuurlijk uitziende wimpers die de hele dag perfect blijven zitten. En het leukste is nog dat de mascara voor een leuke prijs van € 3,99 te koop is bij DA, Etos en bol.com vanaf deze week.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Ik vind het design van deze mascara echt enorm lelijk. Het effect vind ik daarentegen wel prachtig, wat heb jij een geluk met zulke wimpers! <3

  2. De verpakking ziet er een beetje vreemd uit, maar goed het gaat om de inhoud! Jouw wimpers zien er echt heel mooi uit, dat had ik niet verwacht. Het lijkt me een erg fijne mascara en dat voor maar 4 euro!

  3. Het effect is inderdaad fantastisch! Ik heb me altijd al afgevraagd of hun mascara’s goed waren, aangezien ik al wel andere cosmetica van Miss Sporty heb gekocht, de een al wat beter dan de ander. Mijn mascara is ten einde dus ik denk dat ik deze zeker ga halen en zelf proberen :) Dank je voor de review! Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *