Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine

 photo Intense_zps73e600a3.png

Als ik denk dat elk merk wel een chubby stick in hun assortiment heeft komen er wel weer nieuwe binnen van een ander merk. Dit keer is Miss Sporty aan de beurt, maar deze zijn wel een stukje dunner dan de vergelijkbare producten van andere merken. Maar leuk dat er nog een budget merk met deze fijne lippotloden komt! Ik ben heel benieuwd!

 photo Intense2_zpsad22e208.png

Miss Sporty komt met zes verschillende Instant Lip Colour & Shine lipsticks die heel makkelijk aan te brengen zijn. De lipstick is makkelijk omhoog te draaien en je hoeft hem dus niet te slijpen.

 photo Intense3_zpsed61e273.png

De kleuren vind ik heel erg leuk en vrolijk gekozen. De kleuren beloven ook nog eens heel erg lang te blijven zitten en je lippen goed te hydrateren. Ze voelen dus echt zo comfortabel aan als een lippenbalsem en geven daarbij ook nog eens een mooie kleur af. Van boven naar beneden zie je hier trouwens: Plum Twist, Playful Beige, Pink Popsicle, Candy plum, Bubble Pop en DeLIPcious.

 photo Intense5_zpse4a02c7e.png

Ook belooft deze lipstick ook een mooie glans, dat zijn nog al wat beloftes, ik ben heel erg benieuwd! Ik vind ze er in ieder geval heel erg leuk uitzien en als ze goed werken voor die € 2,99 is dat helemaal mooi meegenomen.

 photo Intense4_zps74e248e2.png

De potloodjes zijn dunner dan dat we gewend zijn van vergelijkbare producten van andere merken. Maar dit vind ik wel handig want daardoor kan je ze veel preciezer aanbrengen op de lippen. Wel doe je iets langer over het inkleuren van de lippen, maar gelukkig is het geen uren werk. De lipstick is lekker romig en glijd echt over je lippen heen. De lipproducten hebben het kenmerkende zoete lipstick luchtje.

 photo Intense6_zps98022e0d.png

Swatches, mwah als ik heel eerlijk ben heb ik betere swatches van vergelijkbare producten gezien in dezelfde prijs klasse, jammer! Maar misschien op de lippen maakt het iets goed!

 photo Intense8_zpse1a5f57a.png

Playful Beige, een leuke nude kleur in de verpakking, maar helaas zie ik er op de lippen helemaal niks van terug.

 photo Intense7_zpsc27c5c86.png

Oh en door de dunne stick brak hij al af bij iets meer kracht op de lipstick zetten. Je moet deze dus echt heel voorzichtig aanbrengen, aandachtspuntje dus!

 photo Intense13_zps95c03521.png

Bubble Pop, fuchsiarood is nog steeds helemaal hip. Deze lente en zomer mag deze kleur dan ook zeker gezien worden.

 photo Intense11_zpsf22c0e21.png

Candy plum, een knallende paarse kleur in de verpakking maar hij lijkt hier meer roze. Wel vind ik hem hier erg tof.

 photo Intense9_zps34792da3.png

Pink Popsicle, een heel lief roze kleurtje, helaas zie je er weinig van terug op je lippen.

 photo Intense12_zps0a701250.png

Plum Twist, een lekkere bessenkleur. Iets meer kleur dat iedereen wel goed zal staan!

 photo Intense10_zps4169fd5e.png

DeLIPcious, rood kan natuurlijk niet ontbreken aan een lipcollectie, vandaar dat we ook een rode terug zien!

 photo Intense1_zpsba7a5a50.png

De houdbaarheid van de lipsticks vind ik gemiddeld, de heftige kleur en glans verdwijnen snel maar de lipstick laat wel een stain aan kleur achter waardoor je de hele dag wel een gloed van de kleur blijft zien. Ik vind het jammer dat ze zo kwetsbaar zijn en snel breken. Bij mij begaven al bijna twee andere het ook omdat ik ze niet voorzichtig genoeg aanbracht. Voor de rest vind ik de pigmentatie ook een beetje tegenvallen. Voor de rest zijn het echt hele leuke producten voor niet te veel geld. Vanaf april liggen de Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine in de winkels bij onder andere de Etos voor € 2,99.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

  1. Er zitten wel een aantal leuke kleurtjes tussen, maar verder niet heel speciaal. Voor mij is Miss Sporty ook best lastig verkrijgbaar en ga ik echt niet zoveel moeite doen. ;)

  2. Mooie kleuren hebben ze inderdaad uitgekozen, alleen jammer dat het pigment niet zo goed is en dat ze snel afbreken. Ik zou deze overslaan.

  3. Jeetje, wat zonde dat hij afbrak! Het zal bij meer van die lip producten zijn denk ik (: Mooie kleuren wel, de donkerste kleur vond ik bij de swatch heel mooi maar hij lijkt echt een stuk lichter op je lippen!

  4. Jammer dat ze je een beetje tegenvallen, ze zagen er wel fijn uit namelijk! Ik hou wel van niet té veel kleur en wat glans, maar als ze ook nog eens snel afbreken … meh. Ik vind de paarse kleur wel heel leuk dus ik ga er toch eens naar kijken maar ik hou je review in m’n achterhoofd ;)!

  5. Van die nude en roze kleur zie je inderdaad helemaal niks. De andere kleurtjes zijn wel oke, maar ik denk toch dat ik deze voorbij laat gaan. :-)

  6. Leuke kleurtjes, maar ik had er inderdaad iets meer van verwacht. De laatste twee swatches vielen me niet meteen op (de streepjes). En jammer dat ze zo snel afbreken. Van de donkerrode kleur had ik trouwens iets heel anders verwacht.

  7. Ik ben niet echt heel erg onder de indruk. De kleuren zijn wel mooi, maar niet echt speciaal. En wat jammer dat ze zo snel afbreken.

  8. De kleurtjes trekken me niet zo heeeeel erg aan, maar als ik moet kiezen dan vind ik deLIPcious wel de mooiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *