Search
Close this search box.

Miss Sporty Hollywood Lipgloss

Klaar om echt te schitteren als een ster? Dat kan met de Hollywood lipgloss van Miss Sporty, deze budget lipglossjes beloven 8 uur te blijven zitten, een prachtig 3D effect aan je lippen te geven en natuurlijk een mooie kleur. Ik ben klaar om te schitteren als een ster, maar werkt het ook?

Ik ben gek op budget producten die goed werken dus ik hoop dat dit er ook eentje van is. Laten we ze dus snel gaan testen!

Deze long lasting lipgloss beloofd tot 8 uur perfect te blijven zitten, uit ervaring weet ik dat ik dat wel met een korrel zout kan nemen. De lipgloss is wel heel erg plakkerig en blijft dus inderdaad wel iets langer zitten, maar de 8 uur haalt hij bij mij helaas niet. Voor de rest zijn er in totaal 12 verschillende kleuren te koop. Ze hebben van alles wat, lipgloss zonder shimmer, met een subtiele shimmer en natuurlijk wel heel wat shimmer!

Ik testte voor jullie de Kiss Fiction en The Miss uit die in de collectie van twaalf kleuren te vinden zijn. De glossjes hebben een inhoud van 8,5 ml wat is best wel veel vind.

Kiss Fiction, een mooie roze kleur in de verpakking, maar je ziet er helaas niet heel erg veel van terug op je lippen. Helaas is het niet meer dan een subtiel glansje dat iets rozer is dan mijn eigen lippen, helaas.

The Miss is een subtiele naturel kleur met daarin roze glitters die heel erg subtiel zijn. Ook deze lipgloss voegt niet echt wat toe aan mijn lippen qua kleur, helaas.

Waarom zou je deze lipgloss kopen?
– Je van een subtiele kleur houdt
– Het is goedkoop, namelijk € 3,79

Waarom zou je deze lipgloss niet kopen?
– Komt haast geen kleur vanaf
– Blijft geen 8 uur zitten
– Plakt

 Nee, als je het mij vraagt is dit geen succes lipgloss, tenzij je natuurlijk van subtiele kleurtjes houdt. De lipgloss is te koop voor € 3,79 bij de onder andere de Etos.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Ik hou altijd wel van een mooie subtile glans!
  Was jij trouwens vanmiddag in de ah in de aalanden? Zo ja, dan heb ik je denk ik gezien!

 2. Jammer dat er niet zoveel kleur vanaf komt, dat is eigenlijk vaak met lipgloss… Dat in combinatie met de andere nadelen ben ik geen lipglossfan!
  Ik heb nog een spellingsfoutje, in de zin ‘Deze long lasting lipgloss beloofd tot 8 uur perfect te blijven zitten …’ moet het beloofT zijn en de zin ‘ … een inhoud van 8,5 ml wat is best wel veel vind.’, daar moet ‘is’ natuurlijk ‘ik’ zijn. Voor de rest, goede review!

 3. Nou eigenlijk is alleen het kleurtje een tegenvaller maar als ik kleur wil draag ik sowieso lipstick inplaats van lipgloss. x

  x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *