Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Colour Mascara

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara1_zps7ac2cccf.png

Gekleurde mascara’s moeten deze lente en zomer helemaal de trend zijn. Vorig jaar zagen we ze ook al voorbij komen maar dat waren meer de high end merken. Dit jaar komen ook de budget merken met vrolijke gekleurde mascara’s. Zo ook Miss Sporty, die komt met drie kleuren budgetvriendelijke mascara’s! Zijn jullie al klaar voor de gekleurde wimper trend?

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara5_zps96f5737f.png

Het alledaagse zwart wordt wel een beetje saai, fleur daarom je wimpers op met wat kleur! De populaire kleuren zijn toch wel blauw en paars, maar Miss Sporty komt ook met een groene mascara die ik nog niet eerder had gezien, leuk! De mascara’s geven toch ook wel wat volume waardoor je wimpers een mooie kleur en lengte hebben!

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara3_zps0702213d.png

De mascara’s zijn eigenlijk gemaakt om de natuurlijke kleur van je ogen meer te laten spreken. Heb je blauwe ogen dan wordt de Extreme Turqouise aangeraden. Extreme Purple is erg geschikt voor de groene tot bruine ogen en Extreme Green is perfect voor je prachtige donkere bruine ogen. Leuk, dat er dus echt over nagedacht is en het niet alleen een kleurtje is dat trendy is.

 

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara_zps5eca176f.png

De mascara’s hebben gewoon standaard harige borstels, niets bijzonders aan. Maar voor de rest belooft de mascara ook niets van volume, lengte, lang te blijven zitten of iets dergelijks. Alleen een mooie kleur te geven aan je wimpers. Ik vind de verpakkingen er leuk uitzien maar toch ook wel weer een beetje goedkoop, maar aan de andere kant, het zijn natuurlijk ook goedkope producten. De standaard Miss Sporty verpakking herken je meteen.

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara2_zpse81789be.png

De borsteltjes even van dichtbij. De groene en de paarse variant zijn gewoon matte om het maar even zo te zeggen en de blauwe zit vol met shimmers dat je helaas niet goed op de foto kan zien. Op de wimpers ziet dat er erg gaaf uit want het reflecteert het licht prachtig.

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara6_zps2ac661b6.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara8_zps7634efd0.png

Extreme Green is een grasgroene kleur dat toch nog best wel dekkend is! Ik vond hem alleen niet echt prettig dragen, want ik zag alles een beetje met een groene waas.

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara9_zps289caad2.png

Extreme Purple vind ik een erg mooie kleur en ik weet zeker dat ik deze ga dragen in de zomer, hij maakt het net iets vriendelijker.

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara7_zpsf72fbfde.png

Extreme Turquoise is ook prachtige kleur maar die iets minder dekt. Misschien komt dat door de shimmers. Erg tof vind ik dat deze mascara prachtig licht reflecteert bij een bepaalde houding.

 photo Miss-Sporty-Fabulous-Lash-Mascara4_zpsf4092e19.png

Ik vind de Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Colour mascara’s erg leuk en voor de prijs vind ik ze nog leuker van € 2,99. Ik denk dat ik ze zeker ga dragen deze zomer. Een beetje in de puntjes of in de buitenste ooghoek kan het super leuk zijn! De Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Colour mascara is te koop bij onder andere de Etos en DA. Wat vinden jullie van de gekleurde mascara trend, hebben jullie al gekleurde mascara in huis?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. ik vind de kleuren echt heel erg gaaf, en de verpakking ziet er erg mooi uit! ik draag zulke mascara’s graag op mijn onderste wimpers voor wat extra kleur.

  2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me best wel irriteer aan het feit dat je alleen maar reviews schrijft over producten die je krijgt. Begrijp me niet verkeerd je artikelen zijn prima maar het komt een beetje over alsof je deze blog alleen maar hebt voor de gratis spulletjes die je krijg. Zou het leuk vinden om is wat te lezen waar jij echt enthousiast over bent en zelf hebt ontdekt ipv alleen maar te leunen op je artikelen die je krijgt. ;)

    1. Ik snap wat je bedoeld! Ik vermeld er nu duidelijk bij dat ik iets gekregen heb omdat dit vanwege de reclamecode wet nu eigenlijk moet. Omdat ik zelf ontzettend veel krijg, koop ik amper meer wat omdat ik het niet ‘nodig’ heb. Zelf ben ik zo opgevoed om weer wat te kopen zodra iets op is. Vandaar dat er weinig eigen gekochte producten voorbij komen. Maar dat is natuurlijk geen excuus! Ik zal in het vervolg gaan letten op leuke items rondom me heen en deze meenemen voor bijvoorbeeld een review :).

  3. Super leuke kleurtjes. Ik ben zelf al fan van de fabulous LASH mascara van Miss sporty dus wil deze zeker gaan proberen!!

  4. Brrr nee, dit vind ik echt maar niks. Ik denk niet dat ik er ooit zal aan wennen, aan de gekleurde mascara trend. Ik hou het dus zelf gewoon bij zwart :-) Alhoewel dit voor een fotoshoot ofzo eigenlijk wel best cool zou kunnen zijn.

  5. Heb van Essence een blauwe aangeschaft, maar nog niks mee gedaan. Denk dat ik het eerder alleen op mijn onderste wimpers zou dragen. Ziet er toch wel leuk uit ook zo bij jou! Ga voor Koningsdag nog even een rode halen. Dan kan ik er wat mee oefenen, haha! Paars vind ik wel het mooiste staan.

  6. Ik snap dat ze het doen om je ogen meer te laten spreken, maar ik vind het toch wel jammer dat er geen knalroze of rode mascara is. :c

  7. Ik vind ze echt super! Ik heb een knalblauwe van de Hema die ik vaak draag. Van Kiko had ik een groene en een paarse, maar die kleuren vielen me echt tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *