Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Dr Balm

Hebben jouw lippen wel eens een bezoekje gebracht aan Dr Balm? Nee, dan moeten ze dat vast nodig eens doen! Want deze heerlijk zoete lippenbalsems van Miss Sporty hydrateren je lippen goed en verzorgen ze ook nog eens van een mooie glans en subtiel kleurtje. Mijn lippen staan al een tijdje onder behandeling bij Dr Balm en ik moet je zeggen dat het heel goed gaat met mijn lippies!

De nieuwe Dr Balm lippenbalsems zijn er in 3 frisse varianten met allemaal een zoetsappig smaakje/geurtjes. Mocht je daar niet van houden dan zullen deze lippenbalsems niks voor je zien, maar hou je hier wel van? Dan zit je helemaal goed met deze lekkere balsems.

De kleuren zijn: Sweet Kiss SOS, een vleugje lichtroze. Glam Kiss SOS gezellig fuchsiapaars. Honeymoon SOSbessenrood. Ze hebben allemaal een subtiele dekking, ze lijken misschien wel heel erg fel, maar daar zie je eigenlijk op je lippen haast niks van terug, maar een subtiel kleurtje,

Wat doet deze meneer Balm allemaal?

– hydrateert en voedt.
– beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
– omhult, beschermt en kalmeert.
– houdt de natuurlijke vochtbalans op peil.

De lippenbalsems hebben de vorm van een lipstick, dat vind ik eigenlijk wel heel erg fijn van zo brengen ze heel makkelijk en precies aan. De balsems glijden echt over de lippen heen en laten een heerlijk zacht en zoet laagje achter op je lippen waardoor ze lekker zacht aanvoelen. De houdbaarheid van de lippenbalsems vind ik echt prima, ze kunnen wel eventjes mee zonder dat je ze hoeft bij te werken, maar toch gaat er altijd eentje mee in mijn zak.

Sweet Kiss

Glam Kiss

Honeymoon

Ik ben heel erg te spreken over de Miss Sporty Dr Balm, het zijn lekkere zoete lippenbalsems voor een fijne prijs en maken mijn lippen lekker zacht met een subtiel kleurtje. De Dr Balm ligt vanaf nu in de winkel voor € 2,49 bij Etos en de DA drogist.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Klinkt goed! Ik had eigenlijk gehoopt op een iets meer dekkend kleurtje, maar het zijn natuurlijk lipbalms en er gaat vooral om het voeden. Fijne review!

 2. Ze lijken mij heel fijn en ik kon de producten nog niet. Grappig dat het op een lipstick lijkt, maar dat brengt ook wel beter aan en je lippen zitten niet helemaal onder haha. Fijne review!

 3. Ah die lippenbalsems zijn echt handig en zien er super schattig uit! Dat blond toilet tasje is zo leuk die heb ik in het roze

 4. Fijn review! Ik heb nr. 02 al eens gehad, alleen de verpakking ervan was kapot dus deze moest ik helaas weggooien. Ik vond ‘m wel heel fijn en ook erg leuk met een kleurtje :)

 5. Goh, als je de stift ziet zou je inderdaad denken dat het donkere kleuren zijn.
  Deze ga ik dus zeker aanschaffen.
  Net dat mooie glansje op je lippen, prachtig.

 6. Subtiel kleurtje + cute verpakking + geurtje + verzorging + goedkoop = heel erg fijne lippenbalsems volgens mij! En je hebt echt mooie tanden, sounds weird, maar wilde ’t toch even zeggen :)

 7. Wat een leuk artikel dit. Vind je foto’s echt prachtig en de foto’s van de swatches met je mond ook! kan zo in een boekje worden geplaatst.. Erg mooi. Ben ontzettend benieuwd hiernaar. Ze zien er super schattig uit en zijn echt subtiel. Leuk! :) liefs

 8. Om de kleur hoef ik het niet te doen maar ik ben wel benieuwd naar hoe ze voeden voor de lippen, de verpakking is ook wel erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *