Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Colour Clubbing Nail Polish

 photo MS1_zps73c58a71.png

Miss Sporty heeft weer een paar prachtige zomerse lakjes uitgebracht, die echt op onze nagels moeten dit seizoen. Het zijn zes vrolijke kleuren voor fijne prijsjes, waardoor je ze eigenlijk niet kan laten staan. Alle lakjes van Miss Sporty hebben ook een super fijn kwastje zodat het lakken ook nog eens heel gemakkelijk wordt!

 photo MS_zps3cad390f.png

Deze kleuren zijn er allemaal, misschien niet hele vrolijke kleuren op het eerste gezicht, maar ik vind het ook zeker niet kleuren voor in de winter. Ze hebben allemaal een prettig breder kwastje met een afgeronde onderkant zodat je heel makkelijk je nagels netjes kan lakken. Nu ik dit artikel aan het typen ben zit de roze al 4 dagen op mijn nagels zonder chips. Wel heeft de nagellak behoorlijk last van tip-wear. De nagellak droogt snel en heeft de ideale substantie om mee te lakken. Dat is allemaal erg positief dus. Wel vind ik sommige lakjes niet helemaal mooi dekken na 2 laagjes, maar dat zie je zometeen bij de swatches.

 photo MS2_zps9fbc7b07.png

460, twee laagjes, dekt perfect.

 photo MS3_zps0c55b9fd.png

461, iets meer rood dan de kleur hierboven, maar rood kan je hem zeker niet noemen.

 photo MS4_zps33cb9045.png

462, een lieve fel roze kleur met hele subtiele shimmertjes.

 photo MS5_zpsb358475f.png

463, zo blauw als een strakke lucht!

 photo MS6_zpsfa20624a.png

464, een iets mindere kleur vind ik dit. En als je goed kijkt dekt hij ook niet helemaal 100%.

 photo MS7_zpsa3774c18.png

465, is een vrolijke paarse kleur, helaas dekt hij niet echt…

Zijn jullie enthousiast geworden over deze leuke nagellakjes die maar € 1,99 per stuk kosten. Miss Sporty kan je onder andere bij de DA en Etos kopen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Jeej! ik had ze bij de etos zijn staan… maar ik wou eerst swatches zien voordat ik ze zou kopen.. ga ik dus nu doen ;) thanxx

  2. De felroze en de lichtblauwe vind ik erg mooi! Ik moet zeggen dat ik dat niet helemaal had verwacht van Miss Sporty, maar ze zijn echt goed bezig de laatste tijd.

  3. Wat een frisse en vrolijke kleuren :-) Met name 461 springt er bij mij bovenuit :-) Ik realiseer me nu dat ik eigenlijk nog helemaal geen nagellak van Miss Sporty heb?! Hmm, je brengt me op een idee met dit artikel ;-)

  4. Ik heb zelf ook een roze lakje van Miss Sporty en die dekt ook goed/blijft lang zitten. Fijn voor die prijs! :) Ik vind van deze 461 het mooist.

  5. 463 is echt geweldig, helemaal mijn kleur! Die ga ik dus halen haha, ook verrassend dat hij zo lang blijft zitten, had ik niet verwacht voor 2,-!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *