Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish

 photo Miss-Sporty-Nagellak_zps28cd3211.png

Het is prachtig weer en daar horen vrolijk gekleurde nagels ook bij! Miss Sporty komt met zes super vrolijke lakjes die perfect bij dit mooie weer passen. Ze beloven lekker snel droog te zijn dus dan ben je weer snel on the go voor het mooie weer! Ik laat jullie deze super leuke budgetvriendelijke lakjes zien!

 photo Miss-Sporty-Nagellak1_zps22d75cea.png

 photo Miss-Sporty-Nagellak3_zps03fff5cb.png

De collectie bestaat uit zes vriendelijke en vrolijke kleurtjes waarbij ik meteen aan die lekkere warme dagen moet denken waarbij alle bloemen in de bloei staan. Je nagels kleuren daar met deze lakjes prima bij! Het is een snel drogende formule die zorgt dat je weer snel wat anders kan doen!

 photo Miss-Sporty-Nagellak4_zpsa10774b4.png

Het brede kwastje zorgt voor een makkelijke en gelijkmatige verdeling over de nagels en ik zelf vind hem erg prettig. Ook heeft de structuur van de nagellak een prettige werking. Alle swatches bevatten twee laagjes, maar sommige kleuren hadden wat mooier geweest met drie laagjes.

 photo Miss-Sporty-Nagellak5_zpsbddce140.png

Gorgeous Legs, is een vrolijke en azur blauwe nagellak, ik wil ook naar een bountystrand!

 photo Miss-Sporty-Nagellak6_zpse9992dd8.png

Seducing Whisper heeft een mooie pastelkleurige kleur groen! Ideaal voor de lentedagen. Dekt trouwens wel beter met drie laagjes.

 photo Miss-Sporty-Nagellak7_zps17734a32.png

Sweat Teasing is een prachtige hemelsblauwe kleur. Ook meteen mijn favoriet.

 photo Miss-Sporty-Nagellak8_zpsefde7f07.png

Charming Smile is echt dé ideale lak voor Koningsdag en het WK. Leuk is ook dat er kleine shimmers in zitten.

 photo Miss-Sporty-Nagellak9_zps6b159fbe.png

Aphrodisiac Scent is een lieve roze kleur die iedereen vast fantastisch staat en leuk vindt.

 photo Miss-Sporty-Nagellak10_zps52c0d714.png

Flutter Of Lashes is een vrolijke paarse kleur die toch ook wel drie laagjes nodig heeft om goed te dekken, hij is een beetje jelly.

 photo Miss-Sporty-Nagellak2_zpsdc93e08b.png

Ik vind de lakjes van Miss Sporty Clubbing Colors echt super leuk! Ze hebben vrolijke kleuren, kosten niet veel en lakken fijn. Ze zijn inderdaad een stuk sneller droog dan andere lakjes maar toch gebruik ik nog een spray om ze nog wat sneller te laten drogen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten want deze lakjes kosten maar € 1,99 en zijn vanaf mei te koop in de winkels zoals Etos en de DA.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. wat een leuke kleurtjes. Ik krijg helemaal zin in de zomer.
    ik vind vooral Gorgeous Legs prachtig, maar Aphrodisiac Scent mag er zeker ook zijn. Binnenkort maar even een tripje naar de etos plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *