Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry_zpscalvl3bc.png

Als ik naar deze nieuwe lakken van Miss Sporty kijk, krijg ik meteen in de zomer, de zon, het strand en een lekkere cocktail. Met andere woorden, ik word gewoon heel erg vrolijk van deze leuke kleurtjes. Miss Sporty vernieuwd haar Clubbing Color lakken, en wel met een hele fijne innovatie. Je hebt namelijk perfect gelakte nagels binnen één minuut. Dat moeten we natuurlijk wel eerst even uittesten.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry1_zpsekj1bd8t.png

Je kent het wel, je moet nog 101 dingen doen en 1 ding daarvan is ook nog je nagels lakken. Vaak een tijd rovend klusje omdat je het netjes aan wilt brengen, je moet meerdere lagen aanbrengen voor de gewenste dekking en dan ook nog eens wachten tot eindelijk je nagels droog zijn. Juist, het is niet echt een super leuk klusje als je haast hebt. Miss Sporty vond dat het tijd werd voor iets anders. Eén laag, één minuut en je nagels zijn perfect droog, volgens Miss Sporty.

In totaal komen er 34 verschillende kleuren Clubbing Color lakken waarvan deze 6 wel echt toppers zijn voor de zomer. Daarom vond ik het wel leuk om deze aan jullie te laten zien. Alle kleuren liggen gewoon in het schap, dus ben je benieuwd naar de andere kleuren kijk dan zeker even.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry3_zpslryfevsr.png

Het kwastje maakt het lakken nog een stuk makkelijker. Het is een plat en breed kwastje met een afgeronde onderkant. Ik moet wel zeggen dat dat bij budget lakken altijd iets slordiger gedaan is dan bij een wat duurdere lak. Zoals je hier ook kan zien in de ene kant boller dan de andere kant. Maar goed, ze lakken prima en de lak heeft een fijne structuur. Laten we snel naar de swatches gaan kijken.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry4_zpslbjphls1.png

Clubbing Color 040

Een lieve roze lak, perfect voor subtiele nagels. Dekt helaas net niet met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry5_zpsxyrxdynl.png

Clubbing Color 190

Pastel paars, of ook wel lavendel genoemd. Ik vind het een hele frisse en vrolijke lak. Alleen dekt ook helaas net niet met twee laagjes,

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry7_zpst2ajewvz.png

Clubbing Color 155

Vrolijk mint! Ideaal voor een dagje aan het zwembad of terras. Dekt ook nét niet met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry9_zpsthesjpxn.png

Clubbing Color 065

Iets knallender dan de rest, lekker roze! Dekt met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry6_zpsbtc5px67.png

Clubbing Color 145

Op de foto lijkt het een gele kleur maar in het echt is het een hele lichte lime groen, dekt helaas ook niet met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry8_zps8glu7gx0.png

Clubbing Color 185

Ook een lekkere knal kleur, opvallend blauw! Ik krijg meteen zin om een duik in de zee te nemen. Dekt met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Clubbing Color Quick Dry2_zpsiytfrimn.png

De lakken van Miss Sporty lakken erg fijn en zijn inderdaad snel droog. Maar helaas de één laag belofte komt hij alles behalve na. De meeste lakken dekken nog niet eens mooi met twee laagjes, dat vind ik toch wel jammer. Niet dat het mij heel veel uitmaakt, maar beloof dan niet met één laagje te dekken. Voor de rest vind ik ze prima en voor de prijs van € 1,99 hoef je het ook niet te laten. Miss Sporty is te koop bij Etos, DA, DIO en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Als ze iets beloven, dan moeten ze dat inderdaad ook doen. Dat is dan wel weer een beetje jammer. Moet wel zeggen dat ik de kleurtjes op de nagels een stuk mooier vind dan ik had gedacht in eerste instantie. De blauwe is als enige niks voor mij, de rest is wel schattig. xxx Lucinda

 2. Wat een vrolijke kleurtjes! Jammer dat hij niet in 1 laagje dekt, maar dat hij snel droogt is wel erg fijn!
  Liefs, Iris

 3. Vooral die pastelkleurtjes zijn erg mooi. Jammer dat ze hun beloftes niet nakomen, maar eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat hij in 1 laagje zou dekken…

 4. Wat een gave kleurtjes! Ik vind de mintgroene en blauwe super tof! Jammer dat sommige net niet dekken, maar voor die prijs laat ik ze niet liggen

 5. Wel misleidend dat ze zeggen dat het in 1 laag dekt, want dat scheelt echt wel tijd! Maar de kleurtjes zijn wel heel erg mooi.

 6. Jammer dat ze de belofte niet na komen, maar de kleurtjes zijn wel erg mooi! Helaas heb ik al vaker met Miss Sporty gehad dat de lakjes niet zo goed dekken..

 7. Word helemaal vrolijk van die kleurtjes! Jammer dat ze de belofte niet na komen maar dat is vaak bij Miss Sporty.

 8. Leuke vrolijke kleurtjes, wat me trouwens meteen opviel en ik toch even kwijt moet, je maakt echt mooie foto’s, vooral foto’s maken van nagellak swatches vind ik lastig dus hier kan ik zeker nog iets van leren! :)

 9. De knalblauwe en de mintkleur zijn superleuk! Sowieso vind ik dat Miss Sporty echt steeds mooiere en kwalitatief betere spullen verkoopt :)

 10. De kleuren zijn allemaal even geweldig. Jammer dat ze niet zo dekkend zijn. 3 lagen nagels lakken is een tijdrovend klusje. De prijs is wel super budget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *