Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Sporty Check Matte Nailpolish

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak_zpson6y6msx.png

Ik dacht dat we de matte nagellak trend wel een beetje hadden gehad, maar toch komt Miss Sporty weer met drie nieuwe matte nagellak kleurtjes. Misschien met de matte liptrend komen de matte nagels ook wel helemaal weer terug. Ik heb geen idee, maar ik weet wel dat ik jullie deze drie kleuren ga laten zien!

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak2_zps7yyztpmz.png

Heel veel valt er niet te vertellen over deze kleuren, ze zijn vrij basic en toch voor iedereen draagbaar. Miss Sporty omschrijft het als kleuren voor de modebewuste ‘Miss Sporty Girl’. De flesjes hebben natuurlijk weer de bekende Miss Sporty look, die het altijd goed doet.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak3_zps3oltlaa0.png

Zoals ik al zei bestaat deze collectie uit drie verschillende kleuren, van links naar rechts zie je: Absolute Mauve, Ultimate Pink en Total Darkness. Drie basic kleur die het altijd wel heel erg goed doen met een matte finish.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak4_zpsanulismh.png

De kwastjes van de Miss Sporty lakken vind ik trouwens altijd heel erg fijn. Ze hebben een plat kwastje met een afgeronde onderkant waardoor ze makkelijk en precies lakken. Ook de substantie van de Miss Sporty lakken vind ik erg prettig, niet te dun maar ook niet te dik. Dit maakt toch wel dat Miss Sporty één van de fijnste budget lakken heeft qua gemak.

De houdbaarheid is daar in tegen weer niet zo geweldig, maar dat verwacht ik ook niet. Matte nagellak gaat bij mij toch altijd een stuk minder lang mee, deze blijft ook 1 tot 2 dagen perfect zitten. Daarna zie je echt wel chips en tipwear.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak7_zps9at5smgz.png

Absolute Mauve

Op het eerste gezicht lijkt het net een grijze lak, maar als je wat beter kijkt is het een kruising tussen paars en grijs, heel erg mooi! Dekt met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak6_zps8zh7jwtc.png

Total Darkness

Een zwarte kleur kan natuurlijk niet missen in een matte collectie. Wat mij meteen opvalt is dat hij goed dekt met twee laagjes en mooi matte is.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak5_zpsewxikboi.png

Ultimate Pink

Ook de fans van roze nagellak kunnen opgelucht adem halen, want er zit een toffe en knallende kleur roze tussen. Ook het matte effect vind ik erg leuk!

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak1_zps6upu3ng3.png

Ik vind de Miss Sporty Check Matte Nailpolish kleuren heel erg mooi. Ze drogen vrij snel matte op, binnen een minuut en hebben een leuke uitstraling. De houdbaarheid is niet fantastisch, maar dat verwacht ik ook niet van een merk zoals Miss Sporty. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want de kleuren zijn maar € 2,99 per stuk. De lakjes zijn vanaf nu te koop bij onder andere DA, Etos en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Meid, wat heb je je nagels toch weer mooi en netjes gelakt! Ik vind Absolute Mauve een prachtige tint. Tot enige tijd geleden was ik geen fan van het matte merk, maar ik begin het steeds meer te waarderen.

  2. ooh die absolute mauve is echt mooi, die ga ik zeker weten zoeken! wel jammer van matte nagellak is dat je er geen top coat overheen kunt doen om het te beschermen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *