Miss Sporty Check Matte Nailpolish

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak_zpson6y6msx.png

Ik dacht dat we de matte nagellak trend wel een beetje hadden gehad, maar toch komt Miss Sporty weer met drie nieuwe matte nagellak kleurtjes. Misschien met de matte liptrend komen de matte nagels ook wel helemaal weer terug. Ik heb geen idee, maar ik weet wel dat ik jullie deze drie kleuren ga laten zien!

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak2_zps7yyztpmz.png

Heel veel valt er niet te vertellen over deze kleuren, ze zijn vrij basic en toch voor iedereen draagbaar. Miss Sporty omschrijft het als kleuren voor de modebewuste ‘Miss Sporty Girl’. De flesjes hebben natuurlijk weer de bekende Miss Sporty look, die het altijd goed doet.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak3_zps3oltlaa0.png

Zoals ik al zei bestaat deze collectie uit drie verschillende kleuren, van links naar rechts zie je: Absolute Mauve, Ultimate Pink en Total Darkness. Drie basic kleur die het altijd wel heel erg goed doen met een matte finish.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak4_zpsanulismh.png

De kwastjes van de Miss Sporty lakken vind ik trouwens altijd heel erg fijn. Ze hebben een plat kwastje met een afgeronde onderkant waardoor ze makkelijk en precies lakken. Ook de substantie van de Miss Sporty lakken vind ik erg prettig, niet te dun maar ook niet te dik. Dit maakt toch wel dat Miss Sporty één van de fijnste budget lakken heeft qua gemak.

De houdbaarheid is daar in tegen weer niet zo geweldig, maar dat verwacht ik ook niet. Matte nagellak gaat bij mij toch altijd een stuk minder lang mee, deze blijft ook 1 tot 2 dagen perfect zitten. Daarna zie je echt wel chips en tipwear.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak7_zps9at5smgz.png

Absolute Mauve

Op het eerste gezicht lijkt het net een grijze lak, maar als je wat beter kijkt is het een kruising tussen paars en grijs, heel erg mooi! Dekt met twee laagjes.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak6_zps8zh7jwtc.png

Total Darkness

Een zwarte kleur kan natuurlijk niet missen in een matte collectie. Wat mij meteen opvalt is dat hij goed dekt met twee laagjes en mooi matte is.

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak5_zpsewxikboi.png

Ultimate Pink

Ook de fans van roze nagellak kunnen opgelucht adem halen, want er zit een toffe en knallende kleur roze tussen. Ook het matte effect vind ik erg leuk!

 photo Miss Sporty Check Matte Nagellak1_zps6upu3ng3.png

Ik vind de Miss Sporty Check Matte Nailpolish kleuren heel erg mooi. Ze drogen vrij snel matte op, binnen een minuut en hebben een leuke uitstraling. De houdbaarheid is niet fantastisch, maar dat verwacht ik ook niet van een merk zoals Miss Sporty. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want de kleuren zijn maar € 2,99 per stuk. De lakjes zijn vanaf nu te koop bij onder andere DA, Etos en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Beantwoorden
  Femke
  17 oktober 2015

  Ik vind deze lakjes toch zo’n tof effect geven.. Vooral die zwarte, die moet ik hebben :-)!

 • Beantwoorden
  manon
  17 oktober 2015

  Jammer dat er niet meer kleuren zijn! Deze kleuren zijn niet echt mijn ding, maar vind het matte effect wel mooi!

 • Beantwoorden
  Nicole
  17 oktober 2015

  Wauw ze zien er eigenlijk best wel heel leuk uit!

 • Beantwoorden
  Liset - Beautydagboek
  17 oktober 2015

  Heel erg leuk zo’n matte nagellak! Ik vind vooral Absolute Mauve prachtig. Helemaal mijn kleur :). En wat heb je mooie foto’s gemaakt!

 • Beantwoorden
  Paola
  17 oktober 2015

  Ik vind de grijze kleur heel bijzonder door het matte effect! Die wil ik nog wel aan mijn stash toevoegen!

 • Beantwoorden
  Willemse
  17 oktober 2015

  Mauve vind ik prachtig staan.
  Het geeft net dat beetje extra’s dat matte effect, hierdoor oogt deze kleur mooi chic.

 • Beantwoorden
  Marloes | Budgetproof.nl
  17 oktober 2015

  Ahhhh die kruising tussen paars en grijs. Liefde op het eerste gezicht! Ik heb de matte nagellaktrend altijd top gevonden dus ik ben blij als ‘ie nog even voortduurt!

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  17 oktober 2015

  Jammer dat er maar weinig kleuren zijn. Vind ABSOLUTE MAUVE het mooiste van de drie.

 • Beantwoorden
  Kelly
  17 oktober 2015

  Ze zijn erg mooi! Absolute mauve is echt geweldig

 • Beantwoorden
  Mariëlle
  17 oktober 2015

  Mat is niets voor mij maar de kleuren zijn leuk!

 • Beantwoorden
  Beautyjuf
  17 oktober 2015

  Meid, wat heb je je nagels toch weer mooi en netjes gelakt! Ik vind Absolute Mauve een prachtige tint. Tot enige tijd geleden was ik geen fan van het matte merk, maar ik begin het steeds meer te waarderen.

 • Beantwoorden
  beautifulday4makeup
  17 oktober 2015

  Ik hou wel van de grijze kleur: zou ik zelf ook ,dragen

 • Beantwoorden
  Kelly
  17 oktober 2015

  Wat een lieve kleurtjes!

 • Beantwoorden
  Amelie
  17 oktober 2015

  Ik vind de roze vooral heel mooi!

 • Beantwoorden
  Stephanie
  17 oktober 2015

  Ik vind deze nagellakjes zo mooi! Ik vind de kleuren heel gaaf en het matte effect vind ik ook echt mooi :)

 • Beantwoorden
  Rieke
  17 oktober 2015

  ooh die absolute mauve is echt mooi, die ga ik zeker weten zoeken! wel jammer van matte nagellak is dat je er geen top coat overheen kunt doen om het te beschermen..

  • Beantwoorden
   Aranka
   17 oktober 2015

   Ja jammer is dat hè? Je kunt er wel een matte top coat overheen doen, maar daardoor blijven ze niet echt langer zitten.

 • Beantwoorden
  Jorinde
  17 oktober 2015

  Wow, die mauve is echt super mooi! En die zwarte is ook leuk straks met de feestdagen!

 • Beantwoorden
  Rachel
  17 oktober 2015

  wauw ze zien er allemaal tof uit maar vooral die roze! hebben hebben!

 • Beantwoorden
  Ilse
  17 oktober 2015

  Mooie lakjes! Die roze is echt mooi!

 • Beantwoorden
  Elsbet | La Vie Pure
  17 oktober 2015

  Ik vind matt echt supermooi en classy!

 • Beantwoorden
  femketje
  17 oktober 2015

  mat zwart is altijd mooi :D

 • Beantwoorden
  Patricia
  18 oktober 2015

  Ik vind deze lakjes er echt tof uitzien :) vooral het effect van de zwarte lak vind ik erg mooi.

 • Beantwoorden
  Mariska
  18 oktober 2015

  Alle drie vind ik ze super mooi :) vind je foto’s ook erg mooi en scherp!

 • Beantwoorden
  Marthe
  19 oktober 2015

  Ik vind ze er echt heel erg mooi uitzien! Vooral de zwarte en de grijze. Leuke review! X

 • Beantwoorden
  Kaylani
  30 oktober 2015

  Mooie lakken met een prachtige matte finish. Jammer van de houdbaarheid, maar dat verbaasd mij niets helaas

 • Geef een reactie