Miss Sporty Cat’s Eyes Palettes

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette3_zps40d8d184.png

De Miss Sporty Cat’s Eyes Palettes zijn vast niet onbekend bij jullie. Ze zitten al een tijdje in het vaste assortiment van het merk en lopen erg goed! Ze hebben een hele budgetvriendelijke prijs en als ik de vorige reviews mocht geloven ook nog eens een hele goede kwaliteit. Daarom voegen ze vanaf mei twee nieuwe kleurencombinaties toe, een grijze variant en een paarse. Benieuwd naar de kwaliteit van deze twee leuke palettes, kijk dan met me mee!

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette_zpsdf2706d5.png

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette1_zpse3faec30.png

Miss Sporty heeft bij mij soms nog wel een beetje het oude imago, daar kan ik heel eerlijk over zijn. Maar als ik dan weer een product van hun gebruik ben ik weer aangenaam verrast. Ze gaan zeker goed met de tijd mee en de laatste trends voor nog steeds weinig geld. Ook de cat eye trend is er zo eentje, die kan je gemakkelijk namaken met deze leuke palletjes. Ik vind het ook leuk dat de oogschaduw in de vorm zit van een echte cat eye – alleen het is totaal niet handig in gebruik -.

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette2_zps1f27ba73.png

Miss Sporty voegt dus twee nieuwe kleurencombinaties toe aan het vaste assortiment. Black Kitty is de grijze variant en Purple Miaoww de paarse variant. De doosjes bestaan uit vier verschillende kleuren zodat je er perfect die zwoele look mee kan maken. Het enige nadeel aan de verpakking vind ik dat ze erg dun zijn en je er niet makkelijk met je kwast in kan om het product op te nemen. Als ik met mijn kwast in het grijze of roze gedeelte wil neemt hij ook een andere kleur mee en dat vind ik niet zo fijn.

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette5_zps35566ab7.png

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette8_zps1fff66c0.png

Purple Miaoww heeft hele mooie subtiele paarse en roze tinten, een beetje pastelachtig kan je het ook wel noemen. De oogschaduws hebben een romige stuctuur en geven makkelijk wat product af. Ze kruimelen wel een beetje maar dat is niet storend. Op de vingers zien de swatches er fantastisch uit maar op de huid neemt de intensiteit toch een beetje terug. De donkerste kleur heeft zelfs niet een geweldige kwaliteit. Wat ik ook jammer vind is dat er vrij veel shimmer in zit waardoor de kleuren een beetje wit uitslaan. Maar voor de rest ziet het er prima uit, zijn de kleuren mooi en passen ze goed bij elkaar.

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette4_zpse72ce691.png

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette7_zps8bfd7dca.png

Voor de echt wat meer klassiekere vrouw is er het Black Kitty palet. Ik word al meteen vrolijk van de naam, heb altijd een zwak voor producten met een leuke naam! Ook deze kleuren passen perfect bij elkaar om een zwoele en klassieke avondlook mee te maken. De kleuren zijn prima gepigmenteerd maar het is toch geen MAC of Inglot kwaliteit. Ook deze hebben het er soms een beetje moeilijk mee, vooral de grijze kleur.

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette9_zpse25eace7.png

Look met het Purple Miaoww palette. Ik vind het jammer dat de kleuren op de ogen een beetje terugvallen. Ze Ik zie hier eigenlijk maar twee kleuren terwijl er echt vier zijn gebruikt op het hele bewegende ooglid. Door het blenden van de kleuren valt de pigmentatie eigenlijk helemaal weg en blijft er alleen wat shimmer over, dat vind ik erg jammer. De kleur blijft niet hangen. Maar voor alsnog vind ik het een hele leuke en subtiele look die er zeker erg leuk uit ziet.

 photo Miss-Sporty-Cat-Eyes-Palette6_zps424f84d7.png

Wat vind ik van deze Miss Sporty Cat’s Eyes Palettes? Ik vind ze leuk, maar ik zal ze niet elke dag gaan gebruiken, vooral omdat ik ze toch wel een beetje vind tegenvallen op het ooglid qua kleur en de verpakking is niet groot genoeg om er handig met je kwasten in te kunnen. Ben je de kwaliteit van MAC en Inglot gewend qua oogschaduw, dan zul je hier niet ondersteboven van zijn. Maar heb je niet zoveel budget of vind het niet erg om niet super gekleurde oogschaduw te gebruiken? Dan zijn deze twee palette’s zeker iets voor jou! Ze zijn vanaf nu te koop voor € 4,99 bij onder andere de Etos!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Julie
  12 mei 2014 at 17:30

  Zien er best goeie palettes uit! :-)

 • Reply
  Beau
  12 mei 2014 at 17:40

  Ik vind ze allebei erg mooi!

 • Reply
  Marijn
  12 mei 2014 at 17:51

  Leuk artikel!

  De palettes zien er goed uit, ik vind ze beide erg mooi!

  Liefs, Marijn.

 • Reply
  Daniëlle
  12 mei 2014 at 18:07

  Je look met de paarse ziet er mooi uit! Lijkt mij inderdaad een onhandige verpakking, je kan er amper met je kwast in.

 • Reply
  WOMANOUK
  12 mei 2014 at 18:24

  Hmm… Miss Sporty weet me nog niet echt te pakken. Ik vind hun nagellak(kwastje) echt geweldig maar verder verkopen ze niet echt iets dat ik echt moet hebben. Deze oogschaduws laat ik ook maar liggen..

 • Reply
  pamela
  12 mei 2014 at 18:31

  de kleuren spreken me niet echt aan.

 • Reply
  Tessa
  12 mei 2014 at 18:38

  Je hebt er mooie looks mee gemaakt!

 • Reply
  Hester
  12 mei 2014 at 18:39

  Ik ben een beetje ‘verpest’ door voornamelijk mijn Naked palettes, haha. Gebruik heus nog wel eens budget oogschaduw die goed is of ik gewoon nog in mijn stash heb, maar ik koop het maar niet echt meer omdat ik weet dat ik het uiteindelijk dan toch laat liggen.

 • Reply
  Denise
  12 mei 2014 at 18:42

  Het Black Kitty palette ziet er leuk uit!

 • Reply
  Marloes
  12 mei 2014 at 18:51

  Leuke paletten, al zijn het kleuren waar ik niet snel naar zal pakken.

 • Reply
  Tess Evea
  12 mei 2014 at 18:55

  Ah beide palettes zijn zo schattig, leuk hoor!

 • Reply
  Amelie
  12 mei 2014 at 19:06

  Leuke paletjes!!

 • Reply
  Dionne Knooren
  12 mei 2014 at 19:17

  Wat een prachtige palettes!

 • Reply
  inspiredbylifee
  12 mei 2014 at 19:34

  Ze zien er mooi uit

 • Reply
  chucky1012
  12 mei 2014 at 19:53

  Dat ziet er heel mooi uit ;-)

 • Reply
  justjaxelle
  12 mei 2014 at 19:58

  ziet er wel goed uit voor die prijs!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 mei 2014 at 21:10

  Ik vind de vormgeving van de paletjes echt heel tof gedaan. Maar ik zou ze zelf waarschijnlijk niet kopen, wegens niet uniek genoeg qua kleurenpalet.

 • Reply
  Bianca
  12 mei 2014 at 21:33

  Mooie kleurtjes en mooie vorm, beetje jammer van de pigmentatie maar je hebt er toch een mooie look mee gemaakt :)

 • Laat een reactie achter