Search
Close this search box.

MischaRocks Massage- en Geurkaarsen

 photo Rocks9_zps942675ca.png

Kennen jullie het merk MischaRocks? Het merk staat voor pure luxe en kwaliteit maar die wel verantwoordelijk is voor de wereld! De producten zijn dus erg duurzaam en natuurlijk. Het merk bevat ook geen parabenen en conserveringsmiddelen. Want naast home-producten heeft MischaRocks ook een hele verzorgingslijn. Benieuwd naar deze kaarsen, kijk dan met met mee

 photo Rocks_zps4c638f41.png

Ik ontving drie kaarsen, een grote geurkaars en twee wat kleinere (deze zijn nog steeds aan de grote kant) massagekaarsen. Deze zitten in een heel leuk tinnetje en kan je aansteken en met het gesmolten kaarsvet kan je heerlijk masseren.

 photo Rocks1_zps973dfafe.png

Laten we het als eerst over de heerlijke grote geurkaars hebben, de helemaal gemaakt is van soy wax. Ook zijn de massage kaarsen gemaakt van natuurlijk soy wax. De verpakking vind ik mooi en strak, de eenvoud van de verpakking straalt voor mij al de luxe uit.

 photo Rocks2_zps55d55157.png

Ook als ik de kaars uit de verpakking haal ben ik niet teleurgesteld, er komt een prachtige glazen kaars uit met daarop een chique deksel. Die deksel maakt het voor mij helemaal af en geeft me toch wel echt een luxe gevoel, want ik heb nog nooit een kaars gehad met zo een deksel erop. De verpakking is heel simpel, het merk en wat er in zit staat op het glas.

 photo Rocks3_zps0bd9956b.png

Hier kan je meteen zien dat het product natuurlijk is, er zit in plaats van een ondergedompelde lont met kaarsvet een gewoon stukje touw in en de kaars is niet strak afgewerkt maar is een beetje bobbelig aan de bovenkant. De geur die er trouwens vanaf komt is heerlijk, subtiel maar een heel warm huiselijk luchtje komt er vanaf. Het is dus zeker niet dat je jezelf bedwelmt met deze geur.

 photo Rocks4_zps443c6fdf.png

Met mijn stomme hoofd was ik natuurlijk eerst vergeten een stuk van de lont af te knippen, het gevolg was een grote vlam. Ik raad je dus aan eventjes een stuk van de lont af te knippen doordat je hem aan steekt. De kaars is heel  zuinig in gebruik en neemt niet veel soy wax in één keer op, handig want zo kan je lekker lang van je kaars genieten.

 photo Rocks5_zps91866ff4.png

Dan hebben we nog de massagekaarsen die in leuke blikjes verpakt zitten. De kaarsen bevatten 150 ml en het vet wordt niet warmer dan 40 graden omdat het anders veel te heet is voor de huid om het daar meteen op aan te brengen.

 photo Rocks6_zpsd03a1e2f.png

Als eerst moet je het lontje een beetje bijknippen, bij deze hoefde dat niet omdat ik hem niet echt aan de lange kant vond. Laat hem daarna een stukje opbranden zodat de wax lekker vloeibaar is en blaas de kaars daarna uit. Breng na een minuutje of 2 de massagewax aan op de handen en begin met het masseren van de huid. Makkelijk toch? Zoals je kan zien zitten er ook veel voedende en verzorgende ingrediënten in deze massagekaars.

 photo Rocks7_zps3ee4da24.png

 photo Rocks8_zpsd8cd79f8.png

Schattige blikjes niet? Ze hebben ze in vier verschillende geuren: cup of tea, peppermint, mint flower en fruit after dinner.

 photo Rocks9_zps942675ca.png

De massagekaarsen kosten € 16,95 per stuk en de gewone geurkaarsen € 24,95. Niet heel erg goedkoop maar je krijgt er zeker wel heel wat voor terug en ook echt een heel erg fijn product. MischaRocks is beperkt in de winkels te koop maar hier kan je een overzicht vinden, en je kan natuurlijk bestellen in de webshop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Leuk, de blikjes vind ik grappig. Ik denk dat ik de fruit after dinner eens ga proberen. Ze zijn wel prijzig, maar als ze niet zo snel opbranden als goedkopere kaarsen heb je er ook langer plezier van..

  2. Ik vroeg me af wat een massagekaars is en kreeg een raar idee .. maar gelukkig is dit het niet, haha. Wel prijzige kaarsen, maar de blikjes maken alles goed.

  3. Lijkee heerlijk. Ik bem gek op geurkaarsen. Een massage kaars heb ik nog nooit gehad. Daar ben ik erg nieuwsgierig naar.

  4. Fijn dat ze zuinig in gebruik zijn! Een subtiele geur hoeft van mij niet, ik heb liever iets meer geur, dan ruikt de huiskamer er naar en dat vind ik heerlijk, haha! Maar ben wel benieuwd wat je bedoelt met ‘huiselijke’ geur :P

  5. Nooit van gehoord, maar vindt ze toch te duur. Ik blijf mooi bij de geurkaarsen van Janzen, heerlijke geuren en dan heb je een kaars voor € 9,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *