Search
Close this search box.

Misa nagellak

Misa een nagellak merk waar ik helemaal niet bekend mee was, ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Wat een schande achteraf want ik kan jullie al een ding verklappen wat een geweldige nagellak is dit zeg! Je kan je Misa nagellak bij Boozyshop bestellen voor een erg leuke prijs als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt. Ik kan jullie wel met trots zeggen dat ik ze fijner vind dan OPI en China Glaze! Zijn jullie al benieuwd geworden naar deze geweldige nagellak kijk dan zeker eventjes verder!

Ik heb 4 prachtige zomerkleuren ontvangen waar ik zeker deze zomer mee uit de voeten kan! De potjes bevatten allemaal 15 ml wat dus lekker veel is. Ik ging voor het eerst over mijn nagel heen en ik was meteen verkocht, wat een heerlijke nagellak is dit zeg. Ze lakken en heerlijk en makkelijk. De structuur en het kwastje is geweldig! Ik vind dit écht de fijnste nagellak die ik heb (en ik heb veel nagellak!). De kleuren die Misa heeft zijn ook erg leuk, dus ik zou zeggen neem een kijkje op Boozyshop wat ze nog meer voor een prachtige kleuren hebben buiten deze om.

We beginnen met Play It Cool, een prachtige roze nagellak. Ik heb hier 3 laagjes opgebracht, maar zoals je ziet dekt hij niet. Alleen ik vind dit helemaal niet erg want ik vind dit er heel netjes en verzorgd uitzien, net of je geen nagellak op hebt. Eigenlijk een soort van French Manicure, erg mooi!

En dan de trend van deze zomer, gele nagellak! Ook Misa heeft een prachtige nagellak er tussen zitten. Dit is Jester Ate The King Cake. Deze nagellak dekt na 2-3 laagjes. Hij dekt eigenlijk al na 2 laagjes maar wil je hem echt helemaal egaal hebben adviseer ik je toch om 3 laagjes aan te brengen. Ook deze lak vind ik erg mooi! Echt een zomerwaardig kleurtje.

En dan komen we bij mijn favoriet! Throw Me Something Purple Please, alleen de naam snap ik niet want hij is toch écht blauw. Deze nagellak dekt al helemaal na 1 laag en hij brengt echt ontzettend makkelijk aan. Ik vind dit echt een prachtige kleur en ik had nog helemaal niet zo een kleur dus het komt echt perfect uit! Ik denk dat dit mijn favoriete zomerlakje word!

En dan hebben we nog een prachtige rode nagellak, de kleur is zoals de laatste foto. De bovenste is een beetje overbelicht. Hij heet trouwens That’s My Little Secret, wat ik echt een ontzettend leuke naam vind! Deze lakt ook weer heerlijk zoals alle anderen en dekt helemaal in 2 laagjes.

Al deze nagellakjes hebben trouwens geen shimmer. Het enige minpuntje wat ik over deze nagellak kan bedenken is dat hij niet echt snel droog is, maar daar hebben we tegenwoordig allemaal middeltjes voor dus daar kan je niet echt last van hebben. Ik ben echt razend enthousiast over deze nagellakjes. Ze kosten € 6,95 bij Boozyshop en daar krijg je echt een geweldige nagellak voor terug met 15 ml! Ik zeg dus als je de perfecte nagellak zoekt die heerlijk lakt moet je écht dit merk hebben!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Jester Ate The King Cake is echt heel mooi! Echt zo’n mooi pastelzomerkleurtje :) De andere vind ik ook erg mooi, alleen van de lichtroze ben ik geen fan.

  2. Ziet er zeker goed uit, en wat een mooie nagels! Vaak is het zo dat als je veel nagellak draagt je nagels erg breekbaar worden maar dit is duidelijk bij jou niet het geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *