Mini Shoplog Utrecht

Mini shoplog van Utrecht. Met de nieuwe MAC producten. Je moet gewoon even kijken naar het doosjes, mijn god die is zo gaaf!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Manon
  8 november 2011 at 07:43

  Het oogschaduwpalet is echt geweldig mooi! Ben heel erg benieuwd naar de kleuren

 • Reply
  Yara
  8 november 2011 at 07:57

  Leuke shoplog weer! :-D

 • Reply
  charile
  8 november 2011 at 08:14

  Mooie spulletjes!
  x

 • Reply
  Paola
  8 november 2011 at 08:16

  Dat doosje is inderdaad prachtig! Volgens mij kan ik daar uren naar kijken!

 • Reply
  Christel
  8 november 2011 at 09:28

  Het doosje van Mac is geweldig! Ik ben benieuwd naar een look hiermee.

 • Reply
  roos
  8 november 2011 at 12:45

  Wauw dat doosje alleen al is inderdaad echt prachtig! Ik ben heel benieuwd naar de review en look.

 • Reply
  LottedeJ
  8 november 2011 at 13:27

  Wauw, supermooie producten! Ik moet morgen ook echt even kijken bij de collectie, als ik weer in Utrecht ben. Ik wilde ook erg graag één van de paletjes, ik ben er alleen nog niet helemaal uit welke!

 • Reply
  Marge
  9 november 2011 at 12:00

  je spoorde me onlangs erg aan in je stuk over ‘meer dan de helft blijft liggen in m’n stash..’ dat is echt iets waar je impulsieve koopjes mee vermijd.
  vraagje, geen kritiek: waarom koop je nu dan toch weer dure mac spulletjes? :)

  • Reply
   Aranka
   9 november 2011 at 14:41

   Goed dat je me erop wijst, het is inderdaad weer een impulsieve aankoop, ik had dit helemaal niet nodig maar kocht het omdat het zo ontzettend mooi is. Maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat deze in mijn kast gaan verstoffen, of juist wel omdat ik ook al zoveel heb… Ik heb ze inderdaad een beetje voor de heb gekocht en niet omdat ik het nodig had…

   • Reply
    marge
    10 november 2011 at 13:25

    het is ook niet fout, dit is vrouw eigen :p ik herken het helemaal.
    soms moet je jezelf dit gewoon gunnen ;)
    en ga je stoppen met makeup kopen dan koop je ineens onwijs veel kleren ofzo.
    ik heb de beslissing gemaakt dat ik alleen nog maar high end spullen voor mezelf mag
    kopen als het om stash uitbreiding gaat.
    van die juweeltjes waarvan je echt elke dag weer denkt; waaauw! dát is namelijk het geld waard plus een plekje in m’n stash.
    koop je de hele catrice big city lijn dan ben je hetzelfde kwijt als die ene mooie burberry oogschaduw
    en daár wordt je elke ochtend écht vrolijk van in plaats van je stash vullen met goedkope spullen. daar ben je niet trots op ofzo. ik kan het niet zo goed uitleggen maar misschien moet jij zoiets ook beslissen voor jezelf dat je sowieso eerst een project 10 pan houdt (lekker alle verstoffende spullen opmaken óf houd een blogsale!!) en daarna of tijdens het project bedenkt van ik mag echt alleen nog maar juweeltjes kopen voor mezelf! :D
    Good luck!

 • Reply
  Joyce
  14 november 2011 at 21:36

  Ah zo leuk Aranka, hoe je helemaal betoverd naar het MAC doosje kijkt. De collectie is echt totaal niet mijn ding, maar ik vind het enig om te zien hoe blij jij ermee bent. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter