Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mini Shoplog Utrecht

Mini shoplog van Utrecht. Met de nieuwe MAC producten. Je moet gewoon even kijken naar het doosjes, mijn god die is zo gaaf!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Wauw, supermooie producten! Ik moet morgen ook echt even kijken bij de collectie, als ik weer in Utrecht ben. Ik wilde ook erg graag één van de paletjes, ik ben er alleen nog niet helemaal uit welke!

 2. je spoorde me onlangs erg aan in je stuk over ‘meer dan de helft blijft liggen in m’n stash..’ dat is echt iets waar je impulsieve koopjes mee vermijd.
  vraagje, geen kritiek: waarom koop je nu dan toch weer dure mac spulletjes? :)

  1. Goed dat je me erop wijst, het is inderdaad weer een impulsieve aankoop, ik had dit helemaal niet nodig maar kocht het omdat het zo ontzettend mooi is. Maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat deze in mijn kast gaan verstoffen, of juist wel omdat ik ook al zoveel heb… Ik heb ze inderdaad een beetje voor de heb gekocht en niet omdat ik het nodig had…

   1. het is ook niet fout, dit is vrouw eigen :p ik herken het helemaal.
    soms moet je jezelf dit gewoon gunnen ;)
    en ga je stoppen met makeup kopen dan koop je ineens onwijs veel kleren ofzo.
    ik heb de beslissing gemaakt dat ik alleen nog maar high end spullen voor mezelf mag
    kopen als het om stash uitbreiding gaat.
    van die juweeltjes waarvan je echt elke dag weer denkt; waaauw! dát is namelijk het geld waard plus een plekje in m’n stash.
    koop je de hele catrice big city lijn dan ben je hetzelfde kwijt als die ene mooie burberry oogschaduw
    en daár wordt je elke ochtend écht vrolijk van in plaats van je stash vullen met goedkope spullen. daar ben je niet trots op ofzo. ik kan het niet zo goed uitleggen maar misschien moet jij zoiets ook beslissen voor jezelf dat je sowieso eerst een project 10 pan houdt (lekker alle verstoffende spullen opmaken óf houd een blogsale!!) en daarna of tijdens het project bedenkt van ik mag echt alleen nog maar juweeltjes kopen voor mezelf! :D
    Good luck!

 3. Ah zo leuk Aranka, hoe je helemaal betoverd naar het MAC doosje kijkt. De collectie is echt totaal niet mijn ding, maar ik vind het enig om te zien hoe blij jij ermee bent. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *