Mijn Zonnebrillen

Dit zijn dan mijn zonnebrillen! Het zijn er niet veel maar er zitten wel 2 goeden tussen. Ik hou echt van mijn zonnebrillen om ze op te hebben in de zomer. 2 zijn er van Ray-Ban en eentje is er van de Action. Gelukkig wordt het weer een beetje beter weer, en kan ik mijn zonnebrillen weer op! Ik ga ze even stuk voor stuk bij langs!

 

Mijn zonnebril van de action. Omdat ik niet altijd zin heb om mijn dure zonnebrillen in de tas te gooien heb ik bij de Action deze leuke zonnebril voor € 0,75 meegenomen! Wat gewoon écht geen geld is! En hij is nog hartstikke leuk ook! Hij gaat al een half jaar mee! Dus zulke hele slechte kwaliteit was het ook niet. Ik gooi hem altijd in mijn tas. En in mijn tas is het eigenlijk altijd wel een puinhoop, dus hij heeft al heel wat overleefd!

De welbekende Ray-Ban piloten bril! Deze vind ik best bijzonder! Want hij heeft meekleurende glazen. Dus alleen als er zon op staat worden de glazen zwart. Eigenlijk wel een beetje raar, maar ik vind het leuk! Dit is mijn lievelingsbril! Ik heb hem altijd eigenlijk op. Hij is blauw met goud. De glazen zijn ook blauw (en in de zon dus zwart). Alleen jammer is dat ik hem niet als haarband functie kan gebruiken als ik eventjes binnen ben. Dan moet ik hem echt weer terug in het hoesje doen.

De Ray-Ban Signet. Deze heb ik eigenlijk niet zo vaak op. Alleen bij wat ‘vrolijkere’ kledingcombinaties. Daarmee bedoel ik, als ik sneakers aan heb, stoere broek en shirt aan heb. Dat is eigenlijk niet zovaak, want ik ben de meeste tijd meer van de legging met jurkjes en tuniekjes.

Dit waren mijn zonnebrillen! Hopelijk wordt het snel weer mooi en zonnig weer! Ik ben die bewolking en regen wel meer dan zat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Rani
  10 augustus 2010 at 14:13

  Mooie zonnebrillen!

 • Reply
  floooor
  21 december 2010 at 13:09

  de Ray-Ban piloten bril is echt supermooi!

 • Laat een reactie achter