Mijn ‘witte tanden’ geheim

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker comments over mijn mooie witte tanden. Ja op de foto’s ben ik er inderdaad ook wel heel erg blij mee. Maar ik heb er wel een geheimpje voor. Dus wil jij ook mooie witte tanden met een handig trucje of is het toch photoshop? Als je het wilt weten moet je toch eventjes verder lezen!

 photo Witte_zps354d9486.png

Laten we het voor eens en voor altijd de wereld uit helpen, ik gebruik geen photoshop om mijn tanden er witter te laten uitzien. Wat ik wel doe is het volgende. Mijn tanden met een speciale tandenborstel poetsen en speciale tandpasta. Ik gebruik altijd graag die van Oral-B 3D White, die heb je in verschillende varianten. Maar mijn tandenborstel is niet zomaar een borstel, het is een hele bijzondere. Als je me al een hele poos volgt ken je hem wel, anders niet en denk ook niet dat je zoiets eerder hebt gezien.

 photo Witte1_zpseacc9f3e.png

De tandenborstel die ik gebruik is van Blue Illume, in de tandenborstel zitten twee lichtjes die hetzelfde licht geven als bij een tanden bleker. Alleen dan compleet veilig en voor thuis gebruik geschikt. Ik zal jullie er eventjes wat over vertellen.

De Blue Illume is een tandenborstel die niet alleen de tanden reinigt, maar ook bleekt door het blauwe licht in de tandenborstel. Ook door het blauwe licht neutraliseert het de bacteriën in je mond.Het klinkt als science fiction, maar is wetenschappelijk bewezen, getest engerealiseerd in de tandenborstel Blue illume.

Onderzoekers van Forsyth Institute, een tak van de Harvard University in Amerika, ontdekte dat blauw licht kan worden gebruikt om bacteriën die tandplak en ziekten in de mond veroorzaken af te remmen. Het volkomen veilige blauwe licht is hetzelfde soort licht dat tandartsen gebruiken om de tanden bleken, wat betekent dat de technologie niet alleen de gezondheid van de tanden verbetert, maar ook maakt ze witter maakt.
In het begin geloofde ik niet echt in deze tandenborstel, maar als ik nu de foto’s zie die ik toen had gemaakt zie ik toch echt wel een heel groot verschil, mijn tanden zijn zoveel witter. Ben je trouwens benieuwd naar de Blue Illume, dan kan je hem hier kopen.

 photo Witte2_zps9545576b.png

Daarnaast gebruik ik ook nog een whitning tandpasta. Ik geloof er ook niet echt in maar misschien werkt het wel mee, en op termijn word het misschien wel iets lichter. Ik vind het in ieder geval een hele fijne tandpasta die goed mijn gebit schoon maakt.

 photo Rimmel3d4_zps25ea151e.png

Nou dit was dus mijn geheim voor witte tanden, niet bijzonder maar het werkt blijkbaar wel als het jullie zelfs opvalt. Voor de rest heb ik nog nooit wat aan mijn tanden laten doen, dus heb ze nog nooit laten bleken. Want ik had eerder nooit echt witte tanden. En ik drink ook geen koffie, cola en rook niet, dus dat werkt natuurlijk ook al mee aan de witheid van mijn tanden. Maar ik sla wel genoeg koppen thee achterover, dat is ook niet echt goed voor je witte tanden. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en nu ook allemaal witte tanden krijgen!

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  Kirsten
  24 mei 2013 at 07:16

  Je hebt inderdaad erg mooie witte tanden <3!

 • Reply
  Beautydagboek
  24 mei 2013 at 07:17

  Bedankt voor de tip! Tanden bleken is wat aan de dure kant, maar dit is denk ik een goedkopere oplossing :)

 • Reply
  Sofie
  24 mei 2013 at 07:19

  Fijne tip! Je tanden zijn inderdaad prachtig wit <3

 • Reply
  Moniek
  24 mei 2013 at 07:30

  Wat apart!

 • Reply
  whatevergivesjoy
  24 mei 2013 at 07:34

  Nog niet van gehoord… (:

 • Reply
  Jewelyz
  24 mei 2013 at 07:56

  Je hebt inderdaad mooie witte tanden! Ik kende de tandborstel ook nog niet, ga eens even googlen ;-)

 • Reply
  Kimberley
  24 mei 2013 at 07:57

  Je hebt inderdaad een mooi gebit! Op de eerste foto dacht ik ‘huh dat is toch gewoon een normale tandenborstel’ maar wat apart dat er blauw licht uit komt, handig ^_^

 • Reply
  martinaa89
  24 mei 2013 at 07:59

  Ik heb zelf mijn tanden eens laten bleken

 • Reply
  Tara
  24 mei 2013 at 08:14

  Je hebt inderdaad mooie tanden! Mij is altijd verteld dat whitening tandpasta slecht omdat er schurende deeltjes inzitten, hierdoor lijken je tanden witter ( niet eens altijd) maar beschadigt wel het glazuur.

  • Reply
   Cor
   27 april 2016 at 01:40

   Klopt wat je zegt is waar.

 • Reply
  femketje
  24 mei 2013 at 08:43

  Handige tip!

 • Reply
  Denna
  24 mei 2013 at 08:55

  Leuk geschreven, ik vraag me alleen af hoe goed het is.Ik heb laatst bij de tandarts geïnformeerd naar whitening tandpasta en hoe goed het nou eigenlijk is. Als je echt witte tanden hebt [ik heb bv de witste natuurlijke kleur, wil ik ze witter moet ik bleken] dan is het beste om 1 keer per week het bij te houden met een whitening tandpasta en voor de rest met een gewone tandpasta te poetsen omdat teveel whitening niet goed is voor je tanden.

  • Reply
   Tessa
   24 mei 2013 at 11:53

   onzin, er mogen geen whitening stoffen in tandpasta zitten in ons land, pas nog op tv geweest. Dus vind het heel vreemd van je tandarts, die zou dit toch moeten weten.

   • Reply
    Denna
    24 mei 2013 at 13:16

    Het gaat zich niet om whitening stoffen die er in zitten, het is onzin om te denken dat zo een tandpasta de tanden bleek, er zit een soort van schuurmiddel in wat de viezigheid eraf schuurt. Maar doe je dit iedere dag twee keer 7 dagen per week schuur je ook delen van je glazuur eraf.

  • Reply
   Bowties2jewels.nl
   26 mei 2013 at 16:38

   Whitening tandpasta bevat gewoon meer krijt dan normale tandpasta het bleekt je tanden helemaal niet! lees meer op me website…..

   http://www.bowties2jewels.nl/beauty/teeth-whitening/

 • Reply
  MySimplySpecial
  24 mei 2013 at 09:04

  Oh dat is interessant! Ben benieuwd of dat bij mij zou werken.

 • Reply
  annassophiabeautyblog
  24 mei 2013 at 09:06

  Crazy, ik heb nog nooit zo’n tandenborstel gezien!

 • Reply
  Danielle Springe
  24 mei 2013 at 09:56

  Oeh, wat raar zo’n tandenborstel. Nog nooit van gehoord

 • Reply
  Charlotte
  24 mei 2013 at 10:30

  Jaaa deze kende ik! *volgt al een tijdje *
  Ik vind jou gebit en tanden echt supermooi
  daar mag je trots op zijn hihi

 • Reply
  lisanneleeft
  24 mei 2013 at 10:35

  Haha, ik snapte geen drol van die website, maar heb hem nu in het engels en in euro’s! Maarreh, 35 euro voor een tandenborstel? Da’s een duur grapje, want je kan ook niet oneindig lang met 1 tandenborstel doen toch?
  Ik denk dat bleken uiteindelijk toch goedkoper is!

  • Reply
   Aranka
   24 mei 2013 at 10:48

   Whut is hij zo duur geworden? Toen ik ze ooit kreeg waren ze nog maar 11 euro ofzo. Maar dat is ook alweer een hele tijd geleden…

   • Reply
    Maaike
    24 mei 2013 at 11:45

    Je moet bij voorkeur je tandenborstel elke drie maanden vervangen.. maar dat doet echt niemand denk ik. Dan wordt het wel een dure grap ja.

 • Reply
  iscreambeauty
  24 mei 2013 at 10:39

  Goede tip!

 • Reply
  charlotte
  24 mei 2013 at 11:01

  Handige tip!

 • Reply
  Evelien
  24 mei 2013 at 11:28

  Thanks for sharing! Ben echt jaloers op jouw gebit <3 Jammer dat de tandenborstel 35 euro is, maar ik ga het zeker overwegen. Zou die tandpasta ook zonder die tandenborstel je tanden echt witter maken?

 • Reply
  Dionne
  24 mei 2013 at 12:18

  Handige tip!

 • Reply
  beautycasebycaro
  24 mei 2013 at 12:43

  Wat een goede tip! Ik wil ook die tandenborstel! De tandpasta gebruikte ik al! :-)

 • Reply
  NailTalk
  24 mei 2013 at 13:06

  Wat en goede tip! Ga eens kijken hoeveel die tandenborstel kost ;-)

 • Reply
  Joyce
  24 mei 2013 at 13:27

  Handige tip!

 • Reply
  Rani
  24 mei 2013 at 13:33

  Ik vind je tanden niet echt bepaald ‘wit’

 • Reply
  Jhemyla
  24 mei 2013 at 14:29

  Ik dacht: Yes die ga ik kopen! maar de tandenborstel is best duur :P

 • Reply
  Savannah
  24 mei 2013 at 14:38

  Ik vind ze echt mooi wit, zou dit zelf ook wel eens willen proberen! :) Liefs, x

 • Reply
  Kelly
  24 mei 2013 at 14:58

  Goed om te weten ik gebruik nu ookdie tandpasta!

 • Reply
  Hester
  24 mei 2013 at 16:50

  Wat een grappige tandenborstel! Je tanden zijn inderdaad mooi wit.

 • Reply
  Axelle
  24 mei 2013 at 17:25

  leuk, ik wil misschien ook wel zo’n tandenborstel aanschaffen! :)

 • Reply
  Joyce (@JoyceNafzger)
  24 mei 2013 at 22:17

  Oeh misschien moet ik de tandenborstel toch maar eens overwegen! ;D Zou me ’tanden-bleek-money’ besparen haha!

 • Reply
  nienloves
  24 mei 2013 at 22:28

  Wat een grappige tandenborstel, maar wel duur

 • Reply
  Snoepje
  24 mei 2013 at 23:51

  Haha ja dat viel mij dus vorige keer ook op! Leuk dat je een artikel hebt gemaakt erover!

 • Reply
  Bo
  24 mei 2013 at 23:54

  Die tandenborstel wil ik ook, haha! Je tanden zien er goed uit, dus misschien moet ik ’t maar eens proberen.

 • Reply
  Claudia
  25 mei 2013 at 16:55

  Hebben!! Je tanden zien er echt Hollywood-smile waardig uit! Zou ik graag proberen. Helaas toch wel wat duur voor een tandenborstel..

 • Reply
  Blue illume
  26 mei 2013 at 21:07

  Thanks for your great review. We are very happy that you like our products :)
  Kind regards
  Blue illume
  Customer service

 • Reply
  Marielle
  31 mei 2013 at 16:51

  Ik heb hem net besteld.
  De link komt uit bij een set.
  Als je de site in het engels hebt kun je bovenaan bij products klikken.
  Dan vind je de tandenborstel alleen.
  Met bezorgkosten word het dan € 20,88
  Niet goedkoop maar toch het proberen waard.

 • Reply
  david
  2 juni 2015 at 15:38

  nice, ik heb een tijdje terug ook van alles geprobeerd om wittere tanden te krijgen, bijv citroenzuur en bakpoeder, of poetsen met zout, maar dat raad ik jullie vooral af…

  oral b white werkt vooral goed bij mij als je het combineert met een tandenbleek set voor thuis.

  ps: je kan er eentje bestellen op de webshop labdirect.info

 • Laat een reactie achter