Search
Close this search box.

Mijn ‘witte tanden’ geheim

Ik krijg de laatste tijd steeds vaker comments over mijn mooie witte tanden. Ja op de foto’s ben ik er inderdaad ook wel heel erg blij mee. Maar ik heb er wel een geheimpje voor. Dus wil jij ook mooie witte tanden met een handig trucje of is het toch photoshop? Als je het wilt weten moet je toch eventjes verder lezen!

 photo Witte_zps354d9486.png

Laten we het voor eens en voor altijd de wereld uit helpen, ik gebruik geen photoshop om mijn tanden er witter te laten uitzien. Wat ik wel doe is het volgende. Mijn tanden met een speciale tandenborstel poetsen en speciale tandpasta. Ik gebruik altijd graag die van Oral-B 3D White, die heb je in verschillende varianten. Maar mijn tandenborstel is niet zomaar een borstel, het is een hele bijzondere. Als je me al een hele poos volgt ken je hem wel, anders niet en denk ook niet dat je zoiets eerder hebt gezien.

 photo Witte1_zpseacc9f3e.png

De tandenborstel die ik gebruik is van Blue Illume, in de tandenborstel zitten twee lichtjes die hetzelfde licht geven als bij een tanden bleker. Alleen dan compleet veilig en voor thuis gebruik geschikt. Ik zal jullie er eventjes wat over vertellen.

De Blue Illume is een tandenborstel die niet alleen de tanden reinigt, maar ook bleekt door het blauwe licht in de tandenborstel. Ook door het blauwe licht neutraliseert het de bacteriën in je mond.Het klinkt als science fiction, maar is wetenschappelijk bewezen, getest engerealiseerd in de tandenborstel Blue illume.

Onderzoekers van Forsyth Institute, een tak van de Harvard University in Amerika, ontdekte dat blauw licht kan worden gebruikt om bacteriën die tandplak en ziekten in de mond veroorzaken af te remmen. Het volkomen veilige blauwe licht is hetzelfde soort licht dat tandartsen gebruiken om de tanden bleken, wat betekent dat de technologie niet alleen de gezondheid van de tanden verbetert, maar ook maakt ze witter maakt.
In het begin geloofde ik niet echt in deze tandenborstel, maar als ik nu de foto’s zie die ik toen had gemaakt zie ik toch echt wel een heel groot verschil, mijn tanden zijn zoveel witter. Ben je trouwens benieuwd naar de Blue Illume, dan kan je hem hier kopen.

 photo Witte2_zps9545576b.png

Daarnaast gebruik ik ook nog een whitning tandpasta. Ik geloof er ook niet echt in maar misschien werkt het wel mee, en op termijn word het misschien wel iets lichter. Ik vind het in ieder geval een hele fijne tandpasta die goed mijn gebit schoon maakt.

 photo Rimmel3d4_zps25ea151e.png

Nou dit was dus mijn geheim voor witte tanden, niet bijzonder maar het werkt blijkbaar wel als het jullie zelfs opvalt. Voor de rest heb ik nog nooit wat aan mijn tanden laten doen, dus heb ze nog nooit laten bleken. Want ik had eerder nooit echt witte tanden. En ik drink ook geen koffie, cola en rook niet, dus dat werkt natuurlijk ook al mee aan de witheid van mijn tanden. Maar ik sla wel genoeg koppen thee achterover, dat is ook niet echt goed voor je witte tanden. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en nu ook allemaal witte tanden krijgen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

 1. Je hebt inderdaad een mooi gebit! Op de eerste foto dacht ik ‘huh dat is toch gewoon een normale tandenborstel’ maar wat apart dat er blauw licht uit komt, handig ^_^

 2. Je hebt inderdaad mooie tanden! Mij is altijd verteld dat whitening tandpasta slecht omdat er schurende deeltjes inzitten, hierdoor lijken je tanden witter ( niet eens altijd) maar beschadigt wel het glazuur.

 3. Leuk geschreven, ik vraag me alleen af hoe goed het is.Ik heb laatst bij de tandarts geïnformeerd naar whitening tandpasta en hoe goed het nou eigenlijk is. Als je echt witte tanden hebt [ik heb bv de witste natuurlijke kleur, wil ik ze witter moet ik bleken] dan is het beste om 1 keer per week het bij te houden met een whitening tandpasta en voor de rest met een gewone tandpasta te poetsen omdat teveel whitening niet goed is voor je tanden.

  1. onzin, er mogen geen whitening stoffen in tandpasta zitten in ons land, pas nog op tv geweest. Dus vind het heel vreemd van je tandarts, die zou dit toch moeten weten.

   1. Het gaat zich niet om whitening stoffen die er in zitten, het is onzin om te denken dat zo een tandpasta de tanden bleek, er zit een soort van schuurmiddel in wat de viezigheid eraf schuurt. Maar doe je dit iedere dag twee keer 7 dagen per week schuur je ook delen van je glazuur eraf.

 4. Haha, ik snapte geen drol van die website, maar heb hem nu in het engels en in euro’s! Maarreh, 35 euro voor een tandenborstel? Da’s een duur grapje, want je kan ook niet oneindig lang met 1 tandenborstel doen toch?
  Ik denk dat bleken uiteindelijk toch goedkoper is!

   1. Je moet bij voorkeur je tandenborstel elke drie maanden vervangen.. maar dat doet echt niemand denk ik. Dan wordt het wel een dure grap ja.

 5. Thanks for sharing! Ben echt jaloers op jouw gebit <3 Jammer dat de tandenborstel 35 euro is, maar ik ga het zeker overwegen. Zou die tandpasta ook zonder die tandenborstel je tanden echt witter maken?

 6. Hebben!! Je tanden zien er echt Hollywood-smile waardig uit! Zou ik graag proberen. Helaas toch wel wat duur voor een tandenborstel..

 7. Thanks for your great review. We are very happy that you like our products :)
  Kind regards
  Blue illume
  Customer service

 8. Ik heb hem net besteld.
  De link komt uit bij een set.
  Als je de site in het engels hebt kun je bovenaan bij products klikken.
  Dan vind je de tandenborstel alleen.
  Met bezorgkosten word het dan € 20,88
  Niet goedkoop maar toch het proberen waard.

 9. nice, ik heb een tijdje terug ook van alles geprobeerd om wittere tanden te krijgen, bijv citroenzuur en bakpoeder, of poetsen met zout, maar dat raad ik jullie vooral af…

  oral b white werkt vooral goed bij mij als je het combineert met een tandenbleek set voor thuis.

  ps: je kan er eentje bestellen op de webshop labdirect.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *