Mijn wishlist voor een herfst en winter garderobe

Mijn wishlist voor een herfst en winter garderobe

Het is nu toch echt herfst, de blaadjes vallen van de bomen en de temperaturen worden steeds lager. Tijd om een andere garderobe aan te schaffen (tenminste ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te scoren). Dit jaar heb ik dan ook weer een hele wishlist met items die ik nog graag in mijn kast zou willen hebben.

Mijn wishlist voor een herfst en winter garderobe

Als ik dit lijstje zo zie, zie ik meteen dat er niet echt heel veel kleur in zit. Maar in de herfst en winter hou ik wel wat meer van donkere kleuren. Nu ik op kantoor werk en eigenlijk altijd nette dingen draag zou ik daar wel meer van willen hebben.

Ik vind langere jurken voor nu vooral heel erg leuk met daarbij een mooie zwarte panty en elegante laarsjes (ik moet dan ook toegeven dat ik er de laatste tijd behoorlijk wat heb gekocht). Maar ik moet ook toegeven dat ik lange rokken erg tof vind, vooral die plissé rokken. Ik heb er nog een paar van vorig jaar, maar helaas zijn die veel te groot geworden…

Volgen jullie mij al op Instagram?

Qua bovenmode kunnen er nog wel wat warme truien aan mijn garderobe toegevoegd worden. Ik vind deze gebreide trui super leuk en bevat ook nog wat kleur. En om mij goed warm te houden is een nette winterjas ook erg welkom. Ik had een prachtige rode mantel, maar helaas kan ik daar op dit moment in zwemmen. Of ik moet het maar voor lief nemen, oversized is een trend toch?

Goede basics kunnen natuurlijk ook niet ontbreken en mijn handschoenen en pantoffels zijn ook echt toe aan vervanging. Ik zit al jaren op de handschoenen en sloffen van UGG te azen, maar ik vind ze echt te duur. En ik ben ook bang om dan een handschoen te verliezen, zou echt wat voor mij zijn.

Langzamerhand komt er steeds meer nieuws in mijn kast te hangen, maar naar dit soort dingen ben ik nog opzoek. Alles komt trouwens bij de OTTO vandaan. Staan er bij jullie nog dingen op de wishlist voor de herfst/winter?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  rachel
  15 november 2019 at 10:09

  ik vind niet zo snel meer wat duur, als het duur is dan heb je meestal wel wat langer plezier ervan ;) ik ga toevallig vanmiddag kijken naar een mk jas, en ja dat is een rip uit mijn lijf maar dan weet ik wel dat ik er warmpjes bij loop deze winter :D

 • Reply
  Bianca
  15 november 2019 at 11:46

  Vooral die enkellaarsjes en die trui vind ik erg leuk, beide items ga ik even onthouden :-)

 • Reply
  Mariska
  15 november 2019 at 12:20

  Ik vind die trui met die bloemen en die col wel leuk.

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  25 september 2020 at 15:34

  Die enkellaarsjes zijn heel erg leuk!
  Ik ga vanavond weer eens naar de Action en neem dan gelijk een heleboel kaarsen mee. Ook zo fijn in de herfst. :)

  Liefs
  x

 • Laat een reactie achter