Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn wishlist voor de feestdagen

Mijn wishlist voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en daar horen ook cadeautjes bij. Sinterklaas hebben we niet echt gevierd, maar met Kerst vind ik het wel heel erg leuk iets te geven en te krijgen. Je kan natuurlijk iets vragen aan familie of vrienden, maar je kan jezelf natuurlijk ook iets leuks geven. Goed excuus toch, die feestdagen? Ik laat je mijn wishlist zien en geef je tips over hoe je hier ongemerkt geld voor kan sparen! Want de decembermaand is al duur genoeg…


Mijn wishlist voor de feestdagen

 1. MAC Velvet Teddy Lipstick – € 19,95
 2. Cluse Lavedette Mesh Silver White – € 89,95
 3. Yankee Candle Fireside Treats – € 29,95
 4. Thierry Mugler Alien – € 98,00
 5. Pandora Oorhangers Druppels – € 69,00
 6. UGG Joey Laarzen – € 199,95
 7. MAC Lipliner Spice – € 16,50

Op mijn wishlist staan een aantal dingen waar mijn handen van beginnen te kriebelen. Ik wil namelijk heel graag de MAC Velvet Teddy lipstick met bijpassende lipliner. Ik ben enorm fan van mijn grote Cluse horloge, maar ik vind een subtieler exemplaar ook wel heel erg mooi en daar staan die prachtige oorbellen van Pandora perfect bij! Met de donkere dagen vind ik het altijd erg gezellig en lekker een geurkaars te branden, mijn favoriete geur is Fireside Treats, zó lekker! Mijn Alien heeft helaas ook nog maar een klein bodempje dus daar mag best een nieuwe voor komen. En dan als laatst deze prachtige UGG laarsjes… Ik wil ze!

Alleen mijn rekening strekt niet voor al deze cadeaus, maar wist je dat je per maand heel gemakkelijk geld kan besparen met je zorgverzekering? Wellicht heb je hem alweer binnen gehad, de zorgpolis voor 2017. Voor mij was het even schrikken want mijn premie gaat met 15 euro per maand omhoog… Dat moet een stuk goedkoper kunnen!

Wil je verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken? ZorgWijzer.nl is al 18 jaar een begrip in de zorg. Zij helpen je met het vinden van een geschikte zorgverzekering door middel van de snelle en eenvoudige zorgvergelijker te doen. Een vergelijking maak je op basis van je eigen voorkeuren en per zorgverzekeraar wordt de zorgpremie, klantcijfer, voor- en nadelen en aanvullende voorwaarden getoond. Wist je dat je door je huidige zorgverzekering te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen het is mogelijk 300 euro per jaar te besparen?! Dan kan ik ineens heel wat dingen van deze lijst afstrepen!

Natuurlijk heb ik zelf ook even de zorgvergelijker uitgevoerd en daar kwam uit dat ik met een andere zorgverzekering 20 euro per maand kan besparen met dezelfde dekkingen, dat is mooi meegenomen. Rekenen jullie even met me mee, 12 keer 20 is, juist, 240 euro!

Wil jij nou ook kijken of je zorgverzekering goedkoper kan? Doe dan de zorgvergelijker test op ZorgWijzer.nl en kijk wat voor jou het gunstigste is. De site verwijst je meteen door naar de juiste zorgverzekeraar zo kan je makkelijk naar je nieuwe en goedkopere zorgverzekering overstappen, zo simpel is het!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Oeh, Alien! Loove Thierry Mugler, ik ben vooral fan van de Angel, maar Alien is ook heerlijk! Zo’n Cluse horloge staat ook nog op mijn wishlist, wie weet!

 2. Mooie wishlist! Fireside treats van Yankee Candle is ook een favoriet van mij, echt de perfecte wintergeur. Alien is en blijft een toppertje. Hopelijk mag je een paar van deze mooie items van je lijstje strepen na de kerstdagen!

 3. Prachtige oorbellen, en die Yankee Candle is hier ook favoriet <3. Akelig he, dat je steeds meer gaat betalen voor een zorgverzekering.. Echt belachelijk!

 4. Dit vind ik nou een leuke manier om een soort van advertorial te verwerken in een blog. De lijst is heel erg van jou en dat is op een logische wijze gekoppeld aan iets waar anderen ook wat aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *