Mijn wishlist voor de feestdagen

Mijn wishlist voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en daar horen ook cadeautjes bij. Sinterklaas hebben we niet echt gevierd, maar met Kerst vind ik het wel heel erg leuk iets te geven en te krijgen. Je kan natuurlijk iets vragen aan familie of vrienden, maar je kan jezelf natuurlijk ook iets leuks geven. Goed excuus toch, die feestdagen? Ik laat je mijn wishlist zien en geef je tips over hoe je hier ongemerkt geld voor kan sparen! Want de decembermaand is al duur genoeg…


Mijn wishlist voor de feestdagen

 1. MAC Velvet Teddy Lipstick – € 19,95
 2. Cluse Lavedette Mesh Silver White – € 89,95
 3. Yankee Candle Fireside Treats – € 29,95
 4. Thierry Mugler Alien – € 98,00
 5. Pandora Oorhangers Druppels – € 69,00
 6. UGG Joey Laarzen – € 199,95
 7. MAC Lipliner Spice – € 16,50

Op mijn wishlist staan een aantal dingen waar mijn handen van beginnen te kriebelen. Ik wil namelijk heel graag de MAC Velvet Teddy lipstick met bijpassende lipliner. Ik ben enorm fan van mijn grote Cluse horloge, maar ik vind een subtieler exemplaar ook wel heel erg mooi en daar staan die prachtige oorbellen van Pandora perfect bij! Met de donkere dagen vind ik het altijd erg gezellig en lekker een geurkaars te branden, mijn favoriete geur is Fireside Treats, zó lekker! Mijn Alien heeft helaas ook nog maar een klein bodempje dus daar mag best een nieuwe voor komen. En dan als laatst deze prachtige UGG laarsjes… Ik wil ze!

Alleen mijn rekening strekt niet voor al deze cadeaus, maar wist je dat je per maand heel gemakkelijk geld kan besparen met je zorgverzekering? Wellicht heb je hem alweer binnen gehad, de zorgpolis voor 2017. Voor mij was het even schrikken want mijn premie gaat met 15 euro per maand omhoog… Dat moet een stuk goedkoper kunnen!

Wil je verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken? ZorgWijzer.nl is al 18 jaar een begrip in de zorg. Zij helpen je met het vinden van een geschikte zorgverzekering door middel van de snelle en eenvoudige zorgvergelijker te doen. Een vergelijking maak je op basis van je eigen voorkeuren en per zorgverzekeraar wordt de zorgpremie, klantcijfer, voor- en nadelen en aanvullende voorwaarden getoond. Wist je dat je door je huidige zorgverzekering te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen het is mogelijk 300 euro per jaar te besparen?! Dan kan ik ineens heel wat dingen van deze lijst afstrepen!

Natuurlijk heb ik zelf ook even de zorgvergelijker uitgevoerd en daar kwam uit dat ik met een andere zorgverzekering 20 euro per maand kan besparen met dezelfde dekkingen, dat is mooi meegenomen. Rekenen jullie even met me mee, 12 keer 20 is, juist, 240 euro!

Wil jij nou ook kijken of je zorgverzekering goedkoper kan? Doe dan de zorgvergelijker test op ZorgWijzer.nl en kijk wat voor jou het gunstigste is. De site verwijst je meteen door naar de juiste zorgverzekeraar zo kan je makkelijk naar je nieuwe en goedkopere zorgverzekering overstappen, zo simpel is het!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Britt
  9 december 2016 at 07:35

  Oeh, Alien! Loove Thierry Mugler, ik ben vooral fan van de Angel, maar Alien is ook heerlijk! Zo’n Cluse horloge staat ook nog op mijn wishlist, wie weet!

 • Reply
  Svenja
  9 december 2016 at 09:03

  Mooie wishlist! Fireside treats van Yankee Candle is ook een favoriet van mij, echt de perfecte wintergeur. Alien is en blijft een toppertje. Hopelijk mag je een paar van deze mooie items van je lijstje strepen na de kerstdagen!

 • Reply
  rachel
  9 december 2016 at 09:40

  dat is een hele leuke wishlist :D, en ben ook zo’n fan van Thierry Mugler heerlijk!! alien ben ik al aan mijn vierde fles bezig hahah

 • Reply
  Daniëlle Springer
  9 december 2016 at 10:12

  Prachtige wishlist. Wist niet eens dat UGG zulk soort laarzen had.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  9 december 2016 at 10:43

  Oeh mooie items! Hopelijk wordt je heerlijk verwend :)

 • Reply
  femketje
  9 december 2016 at 13:02

  die oorbellen zijn gorgeous :D

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  9 december 2016 at 13:19

  Prachtige oorbellen, en die Yankee Candle is hier ook favoriet <3. Akelig he, dat je steeds meer gaat betalen voor een zorgverzekering.. Echt belachelijk!

 • Reply
  Melissa
  9 december 2016 at 13:59

  Leuke dingen! Ik vind de sieraden van Pandora ook altijd zo mooi!

 • Reply
  Manon Boerakker
  9 december 2016 at 17:36

  Mooie wishlist. Mac velvet teddy is echt heel erg mooi

 • Reply
  Mimi
  9 december 2016 at 21:34

  Dit vind ik nou een leuke manier om een soort van advertorial te verwerken in een blog. De lijst is heel erg van jou en dat is op een logische wijze gekoppeld aan iets waar anderen ook wat aan hebben.

  • Reply
   Aranka
   9 december 2016 at 21:39

   Dankjewel, ik probeer het ook zo leuk mogelijk in te steken zodat het niet vervelend is! X

 • Reply
  chucky1012
  10 december 2016 at 08:00

  Zulke mooie hebbedingen ;-)

 • Reply
  Mariska
  10 december 2016 at 12:03

  Aliën blijft echt een hele lekkere geur :) je hebt het leuk gedaan zo, om een advertentie te maken! :)

 • Laat een reactie achter