Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn wensen en doelen voor 2014

 photo What2_zps82f2f0ce.png

Goede voornemens, daar doe ik maar niet aan. Persoonlijk weet ik dat daar niks van terecht komt, maar misschien kan ik mezelf wel een paar doelen stellen en een aantal wensen kenbaar maken die ik graag in 2014 zou willen bereiken. In deze post laat ik jullie zien wat ik hoop dat 2014 mij gaat brengen.

Meer structuur in mijn leven

Dit vind ik echt een lastige maar het is echt nodig. Omdat ik nu full time aan mijn blog werk en onregelmatige werktijden bij de Albert Heijn heb, heb ik geen gestructureerd leven. De ene dag sta ik om half 7 op en de andere dag lig ik tot half 11 in bed. De ene weg werk ik me uit de naad en de andere dag doe ik een stuk minder. Ik vind het moeilijk een schema op te stellen met wat allemaal gedaan moet worden binnen een bepaalde tijd. In 2014 hoop ik een werk structuur in mijn leven te kunnen krijgen zodat ik vaste werktijden creëer voor het bloggen en daardoor de rust terug vind die ik nu mis.

Geen sponsor meer zijn van de sportschool

Ik heb een abonnement bij de sportschool, maar het afgelopen jaar heb ik ze flink gesponsord, aangezien ik er nooit te vinden ben. Ik wil straks met een gestructureerd leven en tijd voor vrij maken en inplannen. Het moet toch wel lukken om vier uur per week vrij te maken om twee keer in de week te gaan sporten. En ik woon vlakbij, dus de afstand, regen en ander weer mag geen reden zijn om niet te gaan.

Voor de volle 200% gaan bloggen

Jullie hebben het de laatste tijd vast wel gemerkt. De artikelen komen in de ochtend niet altijd netjes om 7 uur online. Dit heeft ermee te maken dat ik het nu gewoon erg druk heb en gewoon niet goed ben met plannen. Dit wil ik ook gaan aanpakken. Mijn blog is nummer 1, ik heb studie meer dat belangrijker is dan mijn blog. First things first dus en dat is mijn blog. Maar dit komt ook een heel stuk terug op het plannen en structuur geven.

Mijn rijangst overwinnen

Mijn rijbewijs heb ik ongeveer al een half jaar. Er staat een auto voor de deur, maar autorijden durf ik nog steeds niet. Autorijlessen vond ik al niet leuk en het alleen doen is bij mij echt uit den boze. Ik durf het echt niet, ik word helemaal niet goed als ik er al aan denk dat ik in een auto moet stappen en moet rijden. Met iemand ernaast vind ik het al doodeng en alleen rijden, geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt. Ik heb een autootje gekocht in de hoop dat ik daar voorzichtig in zou durven rijden, maar helaas. Dit jaar – het liefst morgen al – wil ik mijn autovrees overwinnen en gaan rijden. Want ik kan het prima, ben niet voor niets in één keer geslaagd en ook nog vrij snel. Alleen mijn faalangst en mijn stemmetjes in mijn hoofd – van stel dat er iets mis gaat – zijn nog even de baas :(.

Op mezelf gaan wonen/samenwonen

Iedereen om me heen gaat het huis uit of woont al op zichzelf, heerlijk! Dat wil ik ook! Samen met Danny wonen lijkt me geweldig, lekker een knus huisje in Zwolle opzoeken. Alleen de sociale woningbouw werkt hier niet echt mee. Dus ik blijf hopen en dromen dat het dit jaar gebeurt!

Nog meer groeien

Niet in de lengte, ik ben al lang genoeg. Maar ik wil persoonlijk wil ik groeien. Ik wil niet meer verlegen zijn en in mijn schulp zitten. Ik wil er staan en laten zien dat ik Aranka ben. Op het werk als teamleider, maar ook gewoon overal. Ik wil groeien in mijn kennis op beautygebied, ik wil groeien in mijn kennis over bloggen en hoe ik mijn blog nog beter en leuker kan maken. Ik wil groeien in bezoekersaantallen, ik wil mezelf gewoon ontwikkelen.

Op vakantie naar een ver land

En dan heb ik het niet over Gran Canaria. Ik wil dit jaar op vakantie naar een ver land. Ik woon nog thuis en nu heb ik de kans om daar goed voor te sparen. Mijn dromen? Naar Amerika of genieten van de zon op Curacao! Maar ik denk dat het bij dromen blijft dit jaar.

Dit zijn mijn doelen en wensen voor 2014, ik ben erg benieuwd wat ik aan het einde van het jaar allemaal kan afstrepen. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie goede voornemens of doelen die je in 2014 wilt verwezelijken. Laat het me weten in de comments! En ik wens jullie natuurlijk allemaal een gelukkig, gezond, succesvol en mooi 2014 toe!

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Inderdaad erg goede doelen, ik hoop dat het je gaat lukken! En het is wel echt heel erg zonde dat je je rijbewijs en een auto hebt maar nooit rijdt, dat moet je echt overwinnen joh!

  2. Hele mooie dromen, ik weet zeker dat je ze gaat halen. Heb vertrouwen in jezelf.
    Ik wens je het allerbeste in 2014.

    Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *