Mijn wensen en doelen voor 2014

 photo What2_zps82f2f0ce.png

Goede voornemens, daar doe ik maar niet aan. Persoonlijk weet ik dat daar niks van terecht komt, maar misschien kan ik mezelf wel een paar doelen stellen en een aantal wensen kenbaar maken die ik graag in 2014 zou willen bereiken. In deze post laat ik jullie zien wat ik hoop dat 2014 mij gaat brengen.

Meer structuur in mijn leven

Dit vind ik echt een lastige maar het is echt nodig. Omdat ik nu full time aan mijn blog werk en onregelmatige werktijden bij de Albert Heijn heb, heb ik geen gestructureerd leven. De ene dag sta ik om half 7 op en de andere dag lig ik tot half 11 in bed. De ene weg werk ik me uit de naad en de andere dag doe ik een stuk minder. Ik vind het moeilijk een schema op te stellen met wat allemaal gedaan moet worden binnen een bepaalde tijd. In 2014 hoop ik een werk structuur in mijn leven te kunnen krijgen zodat ik vaste werktijden creëer voor het bloggen en daardoor de rust terug vind die ik nu mis.

Geen sponsor meer zijn van de sportschool

Ik heb een abonnement bij de sportschool, maar het afgelopen jaar heb ik ze flink gesponsord, aangezien ik er nooit te vinden ben. Ik wil straks met een gestructureerd leven en tijd voor vrij maken en inplannen. Het moet toch wel lukken om vier uur per week vrij te maken om twee keer in de week te gaan sporten. En ik woon vlakbij, dus de afstand, regen en ander weer mag geen reden zijn om niet te gaan.

Voor de volle 200% gaan bloggen

Jullie hebben het de laatste tijd vast wel gemerkt. De artikelen komen in de ochtend niet altijd netjes om 7 uur online. Dit heeft ermee te maken dat ik het nu gewoon erg druk heb en gewoon niet goed ben met plannen. Dit wil ik ook gaan aanpakken. Mijn blog is nummer 1, ik heb studie meer dat belangrijker is dan mijn blog. First things first dus en dat is mijn blog. Maar dit komt ook een heel stuk terug op het plannen en structuur geven.

Mijn rijangst overwinnen

Mijn rijbewijs heb ik ongeveer al een half jaar. Er staat een auto voor de deur, maar autorijden durf ik nog steeds niet. Autorijlessen vond ik al niet leuk en het alleen doen is bij mij echt uit den boze. Ik durf het echt niet, ik word helemaal niet goed als ik er al aan denk dat ik in een auto moet stappen en moet rijden. Met iemand ernaast vind ik het al doodeng en alleen rijden, geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt. Ik heb een autootje gekocht in de hoop dat ik daar voorzichtig in zou durven rijden, maar helaas. Dit jaar – het liefst morgen al – wil ik mijn autovrees overwinnen en gaan rijden. Want ik kan het prima, ben niet voor niets in één keer geslaagd en ook nog vrij snel. Alleen mijn faalangst en mijn stemmetjes in mijn hoofd – van stel dat er iets mis gaat – zijn nog even de baas :(.

Op mezelf gaan wonen/samenwonen

Iedereen om me heen gaat het huis uit of woont al op zichzelf, heerlijk! Dat wil ik ook! Samen met Danny wonen lijkt me geweldig, lekker een knus huisje in Zwolle opzoeken. Alleen de sociale woningbouw werkt hier niet echt mee. Dus ik blijf hopen en dromen dat het dit jaar gebeurt!

Nog meer groeien

Niet in de lengte, ik ben al lang genoeg. Maar ik wil persoonlijk wil ik groeien. Ik wil niet meer verlegen zijn en in mijn schulp zitten. Ik wil er staan en laten zien dat ik Aranka ben. Op het werk als teamleider, maar ook gewoon overal. Ik wil groeien in mijn kennis op beautygebied, ik wil groeien in mijn kennis over bloggen en hoe ik mijn blog nog beter en leuker kan maken. Ik wil groeien in bezoekersaantallen, ik wil mezelf gewoon ontwikkelen.

Op vakantie naar een ver land

En dan heb ik het niet over Gran Canaria. Ik wil dit jaar op vakantie naar een ver land. Ik woon nog thuis en nu heb ik de kans om daar goed voor te sparen. Mijn dromen? Naar Amerika of genieten van de zon op Curacao! Maar ik denk dat het bij dromen blijft dit jaar.

Dit zijn mijn doelen en wensen voor 2014, ik ben erg benieuwd wat ik aan het einde van het jaar allemaal kan afstrepen. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie goede voornemens of doelen die je in 2014 wilt verwezelijken. Laat het me weten in de comments! En ik wens jullie natuurlijk allemaal een gelukkig, gezond, succesvol en mooi 2014 toe!

 

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Laura
  1 januari 2014 at 09:06

  Mooie doelen en wensen! Succes! :)

 • Reply
  Dita
  1 januari 2014 at 10:00

  Mooie doelen!

 • Reply
  Hester
  1 januari 2014 at 10:31

  Inderdaad erg goede doelen, ik hoop dat het je gaat lukken! En het is wel echt heel erg zonde dat je je rijbewijs en een auto hebt maar nooit rijdt, dat moet je echt overwinnen joh!

 • Reply
  Ashleey
  1 januari 2014 at 10:33

  Wat een prachtige wensen en doelen en haalbaar! :D

 • Reply
  Sofie
  1 januari 2014 at 10:35

  Wat leuk om te lezen! veel succes :)

 • Reply
  chucky1012
  1 januari 2014 at 10:36

  Ik hoop dat al je wensen uit zullen komen!
  Nu hoop ik dat je echt eens de auto zult nemen en dat die angst zult overwinnen……

  Good luck

  Xoxo

 • Reply
  Fashionbeautydaphne
  1 januari 2014 at 10:38

  Hele mooie dromen, ik weet zeker dat je ze gaat halen. Heb vertrouwen in jezelf.
  Ik wens je het allerbeste in 2014.

  Liefs,

 • Reply
  Dionne Knooren
  1 januari 2014 at 11:19

  Mooie doelen!

 • Reply
  Beau
  1 januari 2014 at 11:22

  Mooie doelen heb je! :-)

 • Reply
  Milou
  1 januari 2014 at 11:24

  Gelukkig nieuwjaar!! Mooie voornemens!!

 • Reply
  femketje
  1 januari 2014 at 11:31

  mooie doelen!
  happy 2014! :3

 • Reply
  charile
  1 januari 2014 at 11:33

  Heel mooi! Gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  MySimplySpecial
  1 januari 2014 at 12:28

  Gelukkig nieuwjaar! Wat een goede doelen heb je opgeschreven!

 • Reply
  Jana
  1 januari 2014 at 12:34

  Gelukkig Nieuwjaar :) Mooie doelen heb je :) x

 • Reply
  Dagmar Valerie
  1 januari 2014 at 12:35

  Wat een prachtige doelen en ik weet zeker dat je 2014 een geweldige kleur zal geven. Geniet en jaag je dromen na <3

 • Reply
  Monique
  1 januari 2014 at 12:41

  De beste wensen en een gelukkig 2014! Heel veel succes met je doelen!

 • Reply
  Joyce
  1 januari 2014 at 13:01

  Mooie doelen heb je! Gelukkig 2014!

 • Reply
  inspiredbylifee
  1 januari 2014 at 14:08

  Mooie doelen en je gaat ze zeker waarmaken!! gelukkig 2014 liefs inspiiredbylife

 • Reply
  Hanna
  1 januari 2014 at 15:03

  Mooie doelen! Kan er wel wat met je delen haha! Je gaat ze zeker halen :)

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  1 januari 2014 at 17:13

  Mooie doelen! Een gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  pamela
  1 januari 2014 at 17:57

  mooien doelen en wensen!! het enige wat ik als doel het is mijn diploma halen en ik wens dat ikeen goeie keuzen maak voor volgend jaar.

 • Reply
  Marloes
  1 januari 2014 at 21:21

  Mooie voornemens! Ik zou ook wel wat meer structuur willen hebben, maar zonder structuur is soms ook wel erg leuk :)

 • Reply
  Joyce
  1 januari 2014 at 21:56

  Prachtige wensen! Die structuur, zou voor mij ook wel erg handig zijn, haha. Kan ik ook wel wat van gebruiken in mijn leven!

 • Reply
  kim
  2 januari 2014 at 15:37

  wat een leuke doelen! vooral uit huis ik ben ook druk zoekende ;)

 • Reply
  mir
  5 januari 2014 at 14:21

  Hoe langer je het rijden uitstelt, hoe moeilijker het wordt.

 • Laat een reactie achter