Search
Close this search box.

Mijn verjaardag in foto’s!

Eergisteren was ik jarig en alweer 19 jaar geworden. Al wel 19 jaar! Ik vind het zelf al heel oud, maar dat is het natuurlijk totaal niet. Het leek me wel leuk om met jullie wat te delen over mijn verjaardag. Ik moest gewoon de hele dag naar stage bij De Nieuwe Zaak, waar ze me ontzettend in de watten hebben gelegd en ’s avonds was het tijd voor de familie! Kijk gezellig mee naar mijn verjaardag :)

’s Ochtends was ik al ontzettend vroeg wakker, namelijk al om 6 uur. Het eerste wat ik dacht, ik voel me net een klein kind van 4 die het zo spannend vind omdat ze jarig is! Na lekker lang in mijn bed te hebben gelegen en mijn verjaardags outfit koos (die ik uiteindelijk niet naar het werk heb aangedaan omdat het totaal niet stond bij mijn oogschaduw) belde mijn zusje op of ik snel naar beneden wou komen voor de cadeautjes, omdat ze naar school moest. Van mijn zusje had ik een prachtige PIP handdoek gekregen en kleine spulletjes :).

Zoals je hierboven kan zien hebben ze bij De Nieuwe Zaak mijn plekje helemaal versierd met ballonnen slingers en een echte 19, echt ontzettend leuk! Ik voelde me meteen helemaal jarig! Na de nodige felicitaties en gezoen kon ik weer lekker aan het werk. Maar de meiden aan mijn tafel hadden een verrassing voor me! Ze namen me lekker mee uit luchten bij een heerlijke croissanterie!

Ook gaven ze me nog 2 kleine dingetjes, prachtige oorbellen en een sleutelhanger maken! Echt ontzettend leuk want het is helemaal mijn smaak!

Van de directie kreeg ik ook nog een prachtige bos met bloemen die echt heerlijk rook. Die staat nu prachtig op de keukentafel!

Eindelijk had ik mijn ouders overgehaald dat ik kaarsjes op mijn kamer mocht branden, dus kreeg natuurlijk kaarsjes van mijn lieve vriendinnetje voor mijn verjaardag :D!

En zie al mijn cadeautjes. Mijn tante was diep onder de indruk van het cadeau dat ik van Cynthia had gekregen!

En al mijn verjaardagskaartjes, ik hou van kaartjes krijgen :D Mijn moeder heeft de middelste helemaal zelf gemaakt. Ze heeft ook een eigen website waar ze haar gemaakte kaartjes op zet, ze zou het erg leuk vinden als jullie daar kwamen kijken! http://kaartvanjosje.blogspot.com/

En de dag daarna had ik de prachtige oorbellen in! Pasten helemaal bij mijn outfit! Ik heb een super dag gehad en had me nog nooit zo jarig gevoeld, haha! :)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Wat super leuk om te zien! Lijkt me ook erg leuk om een soort shoplog idee te zien van je cadeautjes, misschien een idee?

  2. Ik heb vandaag de I(L)EXTREME volume mascara van essence voor het eerst geprobeerd, allemachtig wat een resultaat. Misschien leuk voor jou om te reviewen? Het is echt de allerallerallerbeste volume mascara die ik ooit geprobeerd heb, vroegen al 2 mensen vandaag of ik nepwimpers ophad haha, zo goed is ie.

    Wist niet waar ik dit moest posten, dus deed het maar hier :)

  3. Super leuk, je bent goed verwend zo te zien! & nog een beetje erg laat, maar als nog gefeliciteerd met je 19e verjaardag! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *