Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn vergeten en geliefde make-up producten

 photo Vergeten2_zps0caec678.png

Misschien herken je het wel, je hebt eindelijk je zuur verdiende centen aan een prachtig make-up product uitgegeven, gebruikt het daarna een paar keer met liefde en daarna ligt het te verstoffen in de kast. Waarom eigenlijk? Ik ben zo gek op die producten! Stiekem wil je gewoon niet dat ze opgaan, omdat ze niet meer of moeilijk te krijgen zijn, of gewoon erg duur. Dit zijn mijn vergeten en geliefde producten en ik moet ze gewoon weer lekker veel gaan gebruiken!

 photo Vergeten1_zps91b4d5ff.png

MAC Prep + Prime Skin Base Visage

Deze heb ik ooit een keer op aanraden van Cynthia haar review gekocht. Ik kon nooit vloeibare foundation dragen omdat ik gewoon erg veel last had van velletjes op mijn gezicht. Deze primer maakt mijn gezicht heerlijk egaal en ruikt ook nog eens heerlijk. Alleen ik gebruik hem echt nooit terwijl hij zo ontzettend fijn is. Gewoon gaan gebruiken dus!

Juicy Couture Viva La Juicy 

Dit is echt mijn signature parfum en ook al mijn tweede fles. Deze doe ik echt alleen op als ik iets speciaals heb, ik weet nog wel dat ik net wat had met mijn vriend dat ik deze altijd droeg. Of een belangrijke afspraak of iets dergelijks. Nu pak ik eigenlijk altijd een parfum die ik een stuk minder lekker vind, eigenlijk zou ik deze geur veel vaker moeten gebruiken!

 photo Vergeten4_zps45820d61.png

MAC Sultry palette

Nog zoiets waar ik echt verliefd op was en toen echt mijn hard verdiende geld aan had uitgegeven, het MAC Sultry palette uit de kerstcollectie van 2011. Ik vind hem echt prachtig en het zijn helemaal mijn kleuren, alleen ik gebruik hem echt nooit. Omdat ik stiekem een beetje bang ben dat hij op gaat. Zonde hij moet gewoon vaak gebruikt worden, hij is veel te mooi om te laten liggen.

 photo Vergeten5_zpsc73bd319.png

Too Faced Natural Eye Palette

Dit is misschien wel een beetje hetzelfe verhaal als het Naked palette (die ik wel vaak gebruik) ik ben gewoon bang dat hij op gaat en daarom ik liever naar goedkopere budget varianten grijp. Waarom! Ik heb deze gekocht voor de goede kwaliteit en kleuren.

 photo Vergeten_zps7e44433f.png

OPI The Man With The Golden Gun

Nog zoiets waar ik eigenlijk veel te veel geld aan heb uitgegeven, wat was het 50 euro voor een nagellakje. Maar ik ben er nog steeds helemaal verliefd op. Maar wat nou als hij op is! Daarom gebruik ik hem eigenlijk nooit. En nog pijnlijker vind ik het eraf halen van de gouden stukjes met nagellak remover…

 photo Vergeten3_zps878bfcb2.png

Dior Pop Diamond

Helaas niet meer te krijgen (ik snap nog steeds niet waarom Dior dit palette uit de schappen heeft gehaald) deze PRACHTIGE Dior blush en highlighter. Het is een en al perfectie. Maar ik wil het prachtige patroontje gewoon niet aanraken, ik wil er mooi en verliefd naar blijven kijken. Maar eigenlijk moet ik hem gewoon elke dag met een grote glimlach aanbrengen op mijn wangen!

Herkennen jullie deze verhalen een beetje, heb jij dat ook met bepaalde make-up producten? Ik ben heel erg benieuwd of jullie dit ook met sommige producten hebben!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. Ik begrijp wel dat het zonde lijkt om te gebruiken, maar zoals je zelf al zegt: daarvoor heb je ze juist gekocht. Je kan er beter veel plezier van hebben voor dat geld (:

 2. Ik heb dat ook met heel mooie/dure producten, terwijl ik ze inderdaad gewoon lekker zou moeten gebruiken :) Mooie producten heb je, dus zeker gebruiken :)

 3. Ik ruimde laatst mijn stash op en vond toen ook veel dingen waarbij ik dacht ‘oohjaaa, hoe heb ik jou kunnen vergeten!’. Maar dat was nooit omdat ze duur waren. Ik betrap mezelf er wel op met parfums die moeilijk te krijgen zijn, als ze dan op de helft zijn denk ik echt ‘oh oh..’ en draag ik ze veel minder vaak..

 4. Dat O.P.I lakje moet je gebruiken joh! Wat een zonde anders van het geld! En het lege flesje kan je achteraf toch gewoon displayen :-)

 5. Leuk artikel!! En herkenbaar hahaha, ik heb ook zulke producten, zoals een facewash van MAC omdat ik nu nog het idee heb; hij is lekker vol ;)
  Of mn naked palette eigenlijk haha.

 6. Héél herkenbaar dit. Als ik een duurder beautyproduct heb gekocht laat ik het eerst nog een tijdje liggen, omdat het zo mooi is ongebruikt. Eenmaal aangebroken, vind ik het soms zelfs zonde om de mooie verpakkingen weg te gooien :)

 7. Ik herken dit wel, dit had ik eerst ook heel veel. Tegenwoordig heb ik het alleen nog bij een palette van Catrice, het Berlin palette, die niet meer verkrijgbaar is.

 8. Ik weet hoe moeilijk het is, ik was zo’n meisje dat vroeger nooit ging kleuren omdat de kleurpotloden dan op gingen. Ik had liever een prachtige complete potloden doos dan een tekening…
  Maar je moet het wel gebruiken want het is eigenlijk zonde van het geld om het te laten liggen. Want dat is nog veel zonde-der ;)

 9. Ik heb hetzelfde met MAC Prep + Prime. Dolblij toen ik hem eindelijk gekocht had en dan maar een paar keer gebruikt… Ik draag eigenllijk weinig tot nooit meer foundation, daarom dat ‘ie maar ligt te verstoffen.

 10. Zelf eigenlijk geen last van, je moet het uiteindelijk wel gaan gebruiken omdat het ook niet eeuwig goed blijft en weggooien van, zekere peperdure, dingen omdat het niet meer te gebruiken is is nog erger dan dat het op gaat.

 11. Wat een mooie producten allemaal, ik ben wel erg benieuwd naar de Prep en Prime (: ik heb ook super last van velletjes.. echt lelijk :( en met vloeibare foundation wordt het er niet mooier op..

 12. Ik heb niet zulke hele dure producten in mijn stash dus dit heb ik zelf niet echt, maar het lijkt me wel heel logisch! Vooral bij het lakje van OPI zou ik dat hebben en ook bij de Dior blush snap ik het goed. Zelf heb ik wel Naked 2 maar die gebruik ik gewoon dagelijks, al zou die op zijn dan koop ik hem gewoon opnieuw! Vind hem zo fijn. Voor parfum geldt ook wel een beetje hetzelfde. Met oogschaduw en parfum doe je ook gewoon best wel lang, het is niet zomaar op, dus dan vind ik het zonde om het te laten verstoffen!

 13. Gewoon gebruiken: zodra een make-up verpakking open is geweest en enkele keren gebruikt, kun je het, afhankelijk van het soort product, nog 6 maanden tot 3 jaar goed houden. Daarna is het niet verstandig om nog te gebruiken! Make-up bederft en bedorven make-up kan leiden tot geirriteerde ogen of huid! Ik koop zelf duurdere merken oogschaduw, gezichtsverzorging en mascara: producten die ik dagelijks gebruik. Wat betreft producten die ik weinig gebruik en dus niet snel op gaan, pak ik een goedkoop merk. Poeder gebruik ik bv alleen als ik uit ga: ik glim nauwelijks, alleen als het erg warm is (zoals in uitgaansgelegenheden en bij hoogzomerse temperaturen), dus heb ik normaal geen poeder nodig. Ik kan met een doosje poeder 10 jaar doen, maar dan is ie echt wel bedorven! Ik koop dus een goedkope poeder (hema of zo) en gooi hem na 3 jaar weg (dan is ie nog voor zeker 2/3 vol, maar ik heb geen zin in uitslag in mijn gezicht). Dus vooral gebruiken, die mooie en dure spullen!

 14. Ik heb dat ook wel. Maar als ik bedenk dat ze over een tijdje niet meer houdbaar zijn, gebruik ik ze toch.
  Echt cool dat jij OPI the man with de golden gun hebt!! Ik wilde hem ook graag, maar hij is zo duur, dat is wel jammer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *