Mijn vergeten en geliefde make-up producten

 photo Vergeten2_zps0caec678.png

Misschien herken je het wel, je hebt eindelijk je zuur verdiende centen aan een prachtig make-up product uitgegeven, gebruikt het daarna een paar keer met liefde en daarna ligt het te verstoffen in de kast. Waarom eigenlijk? Ik ben zo gek op die producten! Stiekem wil je gewoon niet dat ze opgaan, omdat ze niet meer of moeilijk te krijgen zijn, of gewoon erg duur. Dit zijn mijn vergeten en geliefde producten en ik moet ze gewoon weer lekker veel gaan gebruiken!

 photo Vergeten1_zps91b4d5ff.png

MAC Prep + Prime Skin Base Visage

Deze heb ik ooit een keer op aanraden van Cynthia haar review gekocht. Ik kon nooit vloeibare foundation dragen omdat ik gewoon erg veel last had van velletjes op mijn gezicht. Deze primer maakt mijn gezicht heerlijk egaal en ruikt ook nog eens heerlijk. Alleen ik gebruik hem echt nooit terwijl hij zo ontzettend fijn is. Gewoon gaan gebruiken dus!

Juicy Couture Viva La Juicy 

Dit is echt mijn signature parfum en ook al mijn tweede fles. Deze doe ik echt alleen op als ik iets speciaals heb, ik weet nog wel dat ik net wat had met mijn vriend dat ik deze altijd droeg. Of een belangrijke afspraak of iets dergelijks. Nu pak ik eigenlijk altijd een parfum die ik een stuk minder lekker vind, eigenlijk zou ik deze geur veel vaker moeten gebruiken!

 photo Vergeten4_zps45820d61.png

MAC Sultry palette

Nog zoiets waar ik echt verliefd op was en toen echt mijn hard verdiende geld aan had uitgegeven, het MAC Sultry palette uit de kerstcollectie van 2011. Ik vind hem echt prachtig en het zijn helemaal mijn kleuren, alleen ik gebruik hem echt nooit. Omdat ik stiekem een beetje bang ben dat hij op gaat. Zonde hij moet gewoon vaak gebruikt worden, hij is veel te mooi om te laten liggen.

 photo Vergeten5_zpsc73bd319.png

Too Faced Natural Eye Palette

Dit is misschien wel een beetje hetzelfe verhaal als het Naked palette (die ik wel vaak gebruik) ik ben gewoon bang dat hij op gaat en daarom ik liever naar goedkopere budget varianten grijp. Waarom! Ik heb deze gekocht voor de goede kwaliteit en kleuren.

 photo Vergeten_zps7e44433f.png

OPI The Man With The Golden Gun

Nog zoiets waar ik eigenlijk veel te veel geld aan heb uitgegeven, wat was het 50 euro voor een nagellakje. Maar ik ben er nog steeds helemaal verliefd op. Maar wat nou als hij op is! Daarom gebruik ik hem eigenlijk nooit. En nog pijnlijker vind ik het eraf halen van de gouden stukjes met nagellak remover…

 photo Vergeten3_zps878bfcb2.png

Dior Pop Diamond

Helaas niet meer te krijgen (ik snap nog steeds niet waarom Dior dit palette uit de schappen heeft gehaald) deze PRACHTIGE Dior blush en highlighter. Het is een en al perfectie. Maar ik wil het prachtige patroontje gewoon niet aanraken, ik wil er mooi en verliefd naar blijven kijken. Maar eigenlijk moet ik hem gewoon elke dag met een grote glimlach aanbrengen op mijn wangen!

Herkennen jullie deze verhalen een beetje, heb jij dat ook met bepaalde make-up producten? Ik ben heel erg benieuwd of jullie dit ook met sommige producten hebben!

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  stef
  22 augustus 2013 at 10:48

  eigenlijk niet ik vind het juist zonde als ik t niet gebruik

 • Reply
  Simone
  22 augustus 2013 at 10:52

  Ik begrijp wel dat het zonde lijkt om te gebruiken, maar zoals je zelf al zegt: daarvoor heb je ze juist gekocht. Je kan er beter veel plezier van hebben voor dat geld (:

 • Reply
  judithr8
  22 augustus 2013 at 10:54

  Ik heb het wel met duurdere of bijzondere producten inderdaad, ze mogen niet op!! ;)

 • Reply
  femketje
  22 augustus 2013 at 10:57

  dat too faced palette is pretty! ik heb het ook wel met producten waar voor mij een hele leuke herinnering aan hangt XD

 • Reply
  Joyce
  22 augustus 2013 at 11:19

  Mooie producten! Ik vind het ook zo zonde om sommige producten te gebruiken haha.

 • Reply
  Martina
  22 augustus 2013 at 11:27

  Mooie items!

 • Reply
  Kim
  22 augustus 2013 at 11:39

  Ik heb dat ook met heel mooie/dure producten, terwijl ik ze inderdaad gewoon lekker zou moeten gebruiken :) Mooie producten heb je, dus zeker gebruiken :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  22 augustus 2013 at 11:44

  Mooie producten! Ik deed dat eerst ook met parfums, nu gebruik ik ze gewoon lekker met veel plezier!

 • Reply
  Sanne - xminimuis
  22 augustus 2013 at 12:45

  Ik ruimde laatst mijn stash op en vond toen ook veel dingen waarbij ik dacht ‘oohjaaa, hoe heb ik jou kunnen vergeten!’. Maar dat was nooit omdat ze duur waren. Ik betrap mezelf er wel op met parfums die moeilijk te krijgen zijn, als ze dan op de helft zijn denk ik echt ‘oh oh..’ en draag ik ze veel minder vaak..

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  22 augustus 2013 at 12:58

  Mooie vergeten producten hoor!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  22 augustus 2013 at 13:05

  Dat O.P.I lakje moet je gebruiken joh! Wat een zonde anders van het geld! En het lege flesje kan je achteraf toch gewoon displayen :-)

 • Reply
  Sandra
  22 augustus 2013 at 13:25

  Wat een leuk artikel!

 • Reply
  Roos
  22 augustus 2013 at 13:42

  Leuk artikel!! En herkenbaar hahaha, ik heb ook zulke producten, zoals een facewash van MAC omdat ik nu nog het idee heb; hij is lekker vol ;)
  Of mn naked palette eigenlijk haha.

 • Reply
  dionne
  22 augustus 2013 at 14:34

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Eline
  22 augustus 2013 at 15:14

  Hahahaha, ik ken je angst voor producten die “op” gaan ;)

 • Reply
  Miranda
  22 augustus 2013 at 15:20

  Oh mijn too faced natural eye palette gebruik ik met veel liefde, maar ik begrijp je wel hoor. :D

 • Reply
  Axelle
  22 augustus 2013 at 15:23

  leuk om te zien! dat lakje moet je echt vaker gebruiken, zo mooi!

 • Reply
  Ceetje
  22 augustus 2013 at 16:00

  Héél herkenbaar dit. Als ik een duurder beautyproduct heb gekocht laat ik het eerst nog een tijdje liggen, omdat het zo mooi is ongebruikt. Eenmaal aangebroken, vind ik het soms zelfs zonde om de mooie verpakkingen weg te gooien :)

 • Reply
  Lotte
  22 augustus 2013 at 16:04

  Ik herken dit wel, dit had ik eerst ook heel veel. Tegenwoordig heb ik het alleen nog bij een palette van Catrice, het Berlin palette, die niet meer verkrijgbaar is.

 • Reply
  Daniëlle Springer
  22 augustus 2013 at 16:57

  Ik herken dit ook wel. Ik snap dat je het zonde vind als iets op raakt, maar het niet gebruikt te hebben vind ik het zelf pas zonde.

 • Reply
  charile
  22 augustus 2013 at 16:57

  Prachtige producten :)

 • Reply
  Menina
  22 augustus 2013 at 17:27

  Ik weet hoe moeilijk het is, ik was zo’n meisje dat vroeger nooit ging kleuren omdat de kleurpotloden dan op gingen. Ik had liever een prachtige complete potloden doos dan een tekening…
  Maar je moet het wel gebruiken want het is eigenlijk zonde van het geld om het te laten liggen. Want dat is nog veel zonde-der ;)

 • Reply
  Lys
  22 augustus 2013 at 17:35

  Ik heb hetzelfde met MAC Prep + Prime. Dolblij toen ik hem eindelijk gekocht had en dan maar een paar keer gebruikt… Ik draag eigenllijk weinig tot nooit meer foundation, daarom dat ‘ie maar ligt te verstoffen.

 • Reply
  Beau
  22 augustus 2013 at 19:24

  Ik snap wel waarom je het zonde vind.. mooie producten!

 • Reply
  Jana
  22 augustus 2013 at 20:21

  Wat en mooie producten allemaal! :) meer gebruiken :) x

 • Reply
  beautyjuf
  22 augustus 2013 at 20:27

  Wat een mooie producten! OPI, The Man With The Golden Gun heb ik zelf niet, maar vind ik een prachtig lakje (glitters).

 • Reply
  medutch
  22 augustus 2013 at 20:53

  Zelf eigenlijk geen last van, je moet het uiteindelijk wel gaan gebruiken omdat het ook niet eeuwig goed blijft en weggooien van, zekere peperdure, dingen omdat het niet meer te gebruiken is is nog erger dan dat het op gaat.

 • Reply
  Kirsten
  22 augustus 2013 at 21:42

  Wat een mooie producten allemaal, ik ben wel erg benieuwd naar de Prep en Prime (: ik heb ook super last van velletjes.. echt lelijk :( en met vloeibare foundation wordt het er niet mooier op..

 • Reply
  Tessabd
  23 augustus 2013 at 10:51

  heel herkenbaar, ik probeer ook zo goed mogelijk alles te gebruiken

 • Reply
  Charlotte
  23 augustus 2013 at 15:05

  Oh wat een dure producten.
  ik snap dat je die OPI lak niet graag gebruikt, als je het eraf moet halen… ohmy.

 • Reply
  Hester
  23 augustus 2013 at 17:20

  Ik heb niet zulke hele dure producten in mijn stash dus dit heb ik zelf niet echt, maar het lijkt me wel heel logisch! Vooral bij het lakje van OPI zou ik dat hebben en ook bij de Dior blush snap ik het goed. Zelf heb ik wel Naked 2 maar die gebruik ik gewoon dagelijks, al zou die op zijn dan koop ik hem gewoon opnieuw! Vind hem zo fijn. Voor parfum geldt ook wel een beetje hetzelfde. Met oogschaduw en parfum doe je ook gewoon best wel lang, het is niet zomaar op, dus dan vind ik het zonde om het te laten verstoffen!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  23 augustus 2013 at 22:16

  Zeker herkenbaar..Ik heb een paar prachtige exemplaren van Guerlain, zo duur maar zo mooi! Maar ik ‘durf’ het niet te gebruiken haha..Erg zonde eigenlijk..

 • Reply
  Olga
  24 augustus 2013 at 10:33

  Ben zelf ook zo spaarzaam op dure maquillage

 • Reply
  Danielle
  26 augustus 2013 at 17:26

  Gewoon gebruiken: zodra een make-up verpakking open is geweest en enkele keren gebruikt, kun je het, afhankelijk van het soort product, nog 6 maanden tot 3 jaar goed houden. Daarna is het niet verstandig om nog te gebruiken! Make-up bederft en bedorven make-up kan leiden tot geirriteerde ogen of huid! Ik koop zelf duurdere merken oogschaduw, gezichtsverzorging en mascara: producten die ik dagelijks gebruik. Wat betreft producten die ik weinig gebruik en dus niet snel op gaan, pak ik een goedkoop merk. Poeder gebruik ik bv alleen als ik uit ga: ik glim nauwelijks, alleen als het erg warm is (zoals in uitgaansgelegenheden en bij hoogzomerse temperaturen), dus heb ik normaal geen poeder nodig. Ik kan met een doosje poeder 10 jaar doen, maar dan is ie echt wel bedorven! Ik koop dus een goedkope poeder (hema of zo) en gooi hem na 3 jaar weg (dan is ie nog voor zeker 2/3 vol, maar ik heb geen zin in uitslag in mijn gezicht). Dus vooral gebruiken, die mooie en dure spullen!

 • Reply
  Isabel
  14 september 2013 at 17:27

  Ik heb dat ook wel. Maar als ik bedenk dat ze over een tijdje niet meer houdbaar zijn, gebruik ik ze toch.
  Echt cool dat jij OPI the man with de golden gun hebt!! Ik wilde hem ook graag, maar hij is zo duur, dat is wel jammer…

 • Laat een reactie achter