Mijn vakantie naar Zuid-Afrika, Oost-Kaap en Garden Route

Mijn vakantie naar Zuid-Afrika, Oost-Kaap en Garden Route

Om voor mijzelf een mooi verslag de hebben van mijn bijzondere ervaring in Zuid-Afrika heb ik een paar beelden geschoten. Ze geven niet weer hoe prachtig het daar echt is, maar wellicht kom ik weer in de stemming als ik dit terug zie. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

 

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Joke
  3 november 2017 at 18:48

  Wat een geweldige beelden Aranka!!!!! Ik ben in het verleden diverse malen in Zuid-Afrika geweest, en ik was er toen helemaal verliefd op. Nog steeds als ik jouw video weer zie. Ik zou zo weer terug willen, een wonderschoon land!

 • Reply
  Manon
  3 november 2017 at 18:51

  Zo gaaf he, ik zou zelf ook wel een keer daarheen willen

 • Reply
  chucky1012
  4 november 2017 at 09:05

  Prachtig…..

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 november 2017 at 17:59

  Wauw! Wat een fantastische beelden!

 • Reply
  Mariëlle
  6 november 2017 at 09:15

  Ik krijg gelijk zin om van de zomer naar Zuid-Afrika te gaan. Wat is het prachtig! Jammer dat je zelf niet in beeld kwam in de vlog. Was wel benieuwd naar wat je allemaal precies hebt gedaan in Zuid-Afrika. Btw vanaf 8:11 krijg ik zwart beeld, so you know:)

 • Laat een reactie achter