Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn vakantie naar Zuid-Afrika, Oost-Kaap en Garden Route

Mijn vakantie naar Zuid-Afrika, Oost-Kaap en Garden Route

Om voor mijzelf een mooi verslag de hebben van mijn bijzondere ervaring in Zuid-Afrika heb ik een paar beelden geschoten. Ze geven niet weer hoe prachtig het daar echt is, maar wellicht kom ik weer in de stemming als ik dit terug zie. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

 

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Wat een geweldige beelden Aranka!!!!! Ik ben in het verleden diverse malen in Zuid-Afrika geweest, en ik was er toen helemaal verliefd op. Nog steeds als ik jouw video weer zie. Ik zou zo weer terug willen, een wonderschoon land!

  2. Ik krijg gelijk zin om van de zomer naar Zuid-Afrika te gaan. Wat is het prachtig! Jammer dat je zelf niet in beeld kwam in de vlog. Was wel benieuwd naar wat je allemaal precies hebt gedaan in Zuid-Afrika. Btw vanaf 8:11 krijg ik zwart beeld, so you know:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *