Mijn top 10 meidenfilms

Ik ben gek op meidenfilms en zo nu en dan deel ik wel eens een paar films op mijn blog die jij ook moet zien. Maar omdat ik al een hele lange tijd niet echt meer aandacht had besteed aan de echte meidenfilms op mijn blog besloot ik mijn top 10 van meidenfilms online te zetten, dus hierbij mijn top 10!

The Notebook

Allie Hamilton komt begin jaren ’40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ’t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

The Vow

Een vrouw raakt na een auto-ongeval in een coma. Als ze terug bij bewustzijn komt is ze haar geheugen en alle herinneringen van de voorbije vijf jaar kwijt. Ze heeft er ook geen flauw benul van wie haar man is. Deze laatste zal opnieuw haar hart voor zich moeten winnen.

Remember Me

Tyler Hawkins is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig, die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Magic Mike

Magic Mike is gesitueerd in de wereld van de mannelijke strippers en volgt Mike, die een jonge danser genaamd The Kid onder zijn hoede krijgt. Hij leert hem de fijne kneepjes van de kunst van het feesten, het versieren van vrouwen en het gemakkelijk geld verdienen.

Burlesque

Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.

Twilight

Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

Dear John

Een jonge soldaat John Tyree, is met verlof en wordt verliefd op de schitterende, maar conservatieve studente Savannah Lynn Curtis. De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen beiden lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.

Never Let Me Go

Het verhaal gaat over drie kinderen die op een idyllische Engelse kostschool opgroeien zonder dat zij contact hebben, of enig idee hebben wat er zich buiten hun school afspeelt. Nadat zij de school hebben verlaten kijken zij terug op hun schooltijd met zijn duistere kanten en komen achter een gruwelijke waarheid.

Friends With Benefits

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.

Something Borrowed

Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder extravagante beste vriendin Darcy, realiseert Rachel zich steeds vaker na een avondje uit dat zij weer alleen naar huis toe gaat. Dit verandert echter na afloop van het verjaardagsfeest wat Darcy voor haar organiseert: Rachel belandt in een dronken bui in bed met Dex, een oud studiegenoot én… Darcy’s huidige verloofde. Verschrikt vragen ze zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren en proberen het voorval te vergeten. Maar al snel slaat bij beiden de twijfel toe: was het eigenlijk wel een vergissing?

Welke films zouden volgens jou ook nog echt tussen films moeten staan?

Dit vind je misschien ook leuk

59 reacties

 • Reply
  juffrouwlara
  18 februari 2013 at 15:10

  Als ik dit lijstje zo zie, vind jij No reservations volgens mij ook erg leuk en shall we dance!

 • Reply
  Sabine
  18 februari 2013 at 15:11

  Ik ben echt niet van de meidenfilms, haha. De meesten die ik hiervan ken vond ik dan ook niet echt geweldig… Behalve Friends with Benefits, die vond ik heel leuk!

 • Reply
  Eline
  18 februari 2013 at 15:13

  Daar zitten wel een paar leuke tussen! ^^

 • Reply
  Melanie
  18 februari 2013 at 15:13

  Hahaha veel Channing Tatum! :P. The Vow moet ik ook nog steeds kijken, lijkt me een hele mooie film!

  • Reply
   Aranka
   18 februari 2013 at 15:43

   I like Channing :D

   • Reply
    femke
    18 februari 2013 at 16:04

    hihih me 2 Channing is zooo knap he!

 • Reply
  Esmee
  18 februari 2013 at 15:15

  Aah dit is handig! Ik heb vanochtend even gekeken op bol voor leuke films maar kon niet echt wat vinden.. hier staan echt veel leuke tussen!

 • Reply
  Tedje
  18 februari 2013 at 15:19

  Never let me go heb ik nog nooit gezien! Die gaat op mijn to watch lijst.

 • Reply
  Nena - whatever gives joy
  18 februari 2013 at 15:20

  leuke films! wel erg veel channing tatum haha! :D

 • Reply
  Laura
  18 februari 2013 at 15:21

  Ik had ik echt even nodig! Ik heb zo’n zin in een meidenfilm haha :D

 • Reply
  chucky1012
  18 februari 2013 at 15:26

  Hier zitten leuke flims bij die ik ook heb gezien een aantal anderen ken ik niet! Handig lijstje ;-)

 • Reply
  Kelly Caresse
  18 februari 2013 at 15:39

  Wat een super leuke feelgood movies! Ik ben dol op meidenfilms, lekker niet te ingewikkeld en geeft een heerlijk gevoel, lekkere hapjes en drankjes erbij, vriendinnen uitnodigen en gezellig genieten! Ik ken ze bijna allemaal al, vooral the vow, the notebook en dear john vond ik geweldig!

 • Reply
  femketje
  18 februari 2013 at 15:44

  remember me moet ik nog steeds eens kijken!

 • Reply
  ChellesBlog
  18 februari 2013 at 15:44

  Wat een leuk lijstje! De enige films die ik hiervan heb gezien zijn The Notebook en The Vow. Voor de rest staan er nog heel veel films bij die ik graag zou willen zien. X

 • Reply
  fablouise
  18 februari 2013 at 15:53

  Alles van dit leuke lijstje al gezien!! Love it!

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  18 februari 2013 at 15:54

  Hier moet sowieso the SATC-film nog bij ;-) en Love Actually!

 • Reply
  Sophia
  18 februari 2013 at 15:55

  Ik hou echt van dit soort films! :D Ik ga deze vakantie zeker een paar hiervan kijken ^^

 • Reply
  Sofie
  18 februari 2013 at 15:55

  Wat een leuke films!

 • Reply
  Jaimie
  18 februari 2013 at 16:00

  No strings attached!

 • Reply
  Ingeborg
  18 februari 2013 at 16:14

  Letters to Julliet! Mijn all time favorite. Heb hem toen ik hem voor het eerste zag 6 keer gezien in twee weken haha.

 • Reply
  mysupersweetlife
  18 februari 2013 at 16:31

  The notebook en dear john zijn echt prachtige films!
  Liefs

 • Reply
  thingsbylaura
  18 februari 2013 at 16:34

  The notebook, friends with benefits en something borrowed zijn een paar van mijn favorieten! heerlijk die films om bij weg te zwijmelen

 • Reply
  Kimberly
  18 februari 2013 at 16:38

  Remember me en Dear John zijn zulke mooie films! Echte aanraders inderdaad. Letters to Julliet vind ik ook erg goed. Een echte aanrader vind ik ook The Devil Wears Prada, die film is zo leuk, al is die wel een beetje oud.

 • Reply
  Martina
  18 februari 2013 at 16:47

  PS I love you sooooowieso!!! Mijn all time favourite!

 • Reply
  MiriamH
  18 februari 2013 at 17:02

  Mijn all time favorite, de heerlijke film Dirty Dancing. Die moet iereen toch een keer zien!!!!

 • Reply
  Mariska
  18 februari 2013 at 17:13

  Friends with benefits is zo een leuke film! De rest heb ik eigenlijk niet echt gezien, kijk bijna geen films haha

 • Reply
  roos
  18 februari 2013 at 17:19

  Allemaal gezien behalve Something borrowed en Never let me go.
  Welke films ook favoriet zijn, zijn: Now is good, The last song, Crazy stupid love en He’s just not that into you.

 • Reply
  Miranda
  18 februari 2013 at 17:19

  Oh er zitten wat film tussen die mij wel wat lijken. Ik kijk eigenlijk vrij weinig films.

 • Reply
  Maureen
  18 februari 2013 at 17:20

  Omg, ik heb echt de grootste crush op channing tatum! Echt al heel lang haha, mijn zusje had laatst magic mike gekeken en toen gaf ze me eindelijk gelijk! Alleen mijn moeder kraakt hem nog af, ze vind zijn flap oortjes niet leuk.. Alle films waar hij in speelt zijn ook gewoon geweldig, komt merendeels wel door hem haha! <3

 • Reply
  Ashleey
  18 februari 2013 at 17:35

  Wat ontzettend wijs dit ga ik zeker opslaan! :D

 • Reply
  Daniëlle Springer
  18 februari 2013 at 17:46

  Zal ik zeggen dat ik alleen nog maar Dear John heb gezien. Dit lijstje sla ik op!

 • Reply
  Hester
  18 februari 2013 at 18:07

  Superleuk artikel, ook hele leuke films! Sommige heb ik gezien, maar ik denk dat ik ze allemaal wel leuk zou vinden.

 • Reply
  Anne Solveig
  18 februari 2013 at 18:13

  Ik heb ze allemaal gezien! Echte toppers!

 • Reply
  Esmay
  18 februari 2013 at 19:05

  Heel wat films die ik zelf ook heb gezien! Love it :D

 • Reply
  Nadine
  18 februari 2013 at 19:05

  Ah leuke films! Friends with benefits heb ik nog niet gezien.. Wordt tijd :O!

 • Reply
  Lisa
  18 februari 2013 at 19:16

  De enige film die ik hiervan gezien heb is the notebook. Eigenlijk hou ik niet zo veel van meidenfilms :)

 • Reply
  Vera
  18 februari 2013 at 19:32

  Erg veel leuke films!

 • Reply
  Jeanine
  18 februari 2013 at 19:39

  Goede selectie!
  Ik vind the notebook, magic mike en the vow echt heel leuk!
  Ik zou persoonlijk ps i love you ook toevoegen! Echt een aanrader voor een meidenavondje, tranentrekker pur sang. Net als the notebook trouwens

  Xxx

 • Reply
  Frauke
  18 februari 2013 at 20:05

  Ik heb er best veel nog niet gezien, oeps! Moet ik dus maar eens onthouden!

 • Reply
  Jana
  18 februari 2013 at 20:07

  Hele leuke films :D x

 • Reply
  talsbeauty
  18 februari 2013 at 20:15

  Wat een mooi lijstje met heerlijke films.

 • Reply
  Nina
  18 februari 2013 at 20:31

  Wat erg, de enige die ik van dit lijstje heb gezien is ‘Magic Mike’ en 1 deel van ‘Twilight’! Ik zet de andere zeker op mijn nog-te-kijken lijstje hihi :)

 • Reply
  Amy-Denise
  18 februari 2013 at 21:00

  The Notebook <3 Heb die film al zo vaak gekeken en elke keer begin ik weer te janken als een klein kind, haha. Ik ben veel te emotioneel om zo'n films te kijken. Burlesque vind ik een prachtige film.

 • Reply
  Jewelyz
  18 februari 2013 at 21:36

  Oh Dear John is echt een geweldige film :-)

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  18 februari 2013 at 21:46

  Over het algemeen hou ik niet zo van meidenfilms maar van tijd tot tijd kan het wel ^^ 2 ervan heb ik gezien, vorige week allebei trouwens haha :-)

 • Reply
  Wendy
  18 februari 2013 at 21:57

  Ah, the Notebook is echt een goede film. Heeft wel een zielig einde, maar dat verklap ik niet ;).

  Magic Mike moet ik nog kijken, lijkt me ook leuk.
  Toch vind ik de film The Lucky One ook wel een goede film: na zijn terugkeer uit Irak gaat marinier Logan Thibault in North Carolina op zoek naar de onbekende vrouw op de foto die tijdens de oorlog zijn leven redde.

 • Reply
  Stéphanie B.
  18 februari 2013 at 21:59

  Ps: I love you! tears.. very single time!

 • Reply
  Stéphanie B.
  18 februari 2013 at 22:00

  Ps: I love you! tears.. every single time!

 • Reply
  Saskia
  18 februari 2013 at 23:23

  Er zitten echt mooie films bij! Ik denk dat je Ps I love you ook leuk/mooi gaat vinden en Crazy, Stupid, Love is ook erg leuk! :)

 • Reply
  Iris
  18 februari 2013 at 23:33

  Magic Mike vond ik echt vreselijk slecht. xD The Vow en The Notebook daarentegen vond ik echt super! Crazy Stupid Love en Letters to Juliet zou je ook eens moeten proberen!

 • Reply
  iesabella
  19 februari 2013 at 00:15

  Er zitten echt leuke films bij. Een paar ken ik nog niet. Die moet ik dus maar eens snel gaan bekijken dan.

 • Reply
  Stefanie
  19 februari 2013 at 07:59

  Wat een leuke films ;)

 • Reply
  Christel
  19 februari 2013 at 13:29

  Ik ben niet hee; erg van de meiden films, maar ik moet toegeven dat ikdeze films wel heel leuk vind!

 • Reply
  justjaxelle
  19 februari 2013 at 19:18

  ik hou van meidenfilms ! ik heb er een aantal gezien die er tussenzitten :)

 • Reply
  Suzanne N
  22 februari 2013 at 12:01

  je mist starstruck! die is ook leuk!

 • Reply
  xxxcharr
  23 februari 2013 at 18:33

  The notebook en Magic mike vind ik geweldig.
  mean girls en Wild Child horen er ook wel bij hihi.

 • Reply
  Louiza
  29 maart 2013 at 16:55

  Wauw, dit zijn erg leuke films!! Ik zal ze waarschijnlijk direct kijken.
  Ik heb lang gezocht naar in ieder geval 1 film. En bij jouw vind ik er meer dan 10!
  Jouw site is geweldig!<3

 • Reply
  annoniem
  18 april 2013 at 21:11

  confessions of a shopaholic zou er ook bij moeten staan, echt een hele leuke films

 • Reply
  Jennifervb
  23 november 2013 at 17:45

  Hey aranka.. ik krijg vanavond wat vriendinnen op bezoek.. en dacht ik kijk eens op google voor wat leuke meidenfilms en wauw!! bedankt voor je lijstje hier heb ik zeker wat aan! Dankjewel

 • Laat een reactie achter