Search
Close this search box.

Mijn Skincare Routine

Elke ochtend reinigen en verzorgen we ons gezicht en iedereen heeft daar zijn eigen producten en favorieten voor. Vandaag laat ik jullie mijn skincare routine zien voor in de ochtend. Benieuwd naar welke producten ik elke dag gebruik voor mijn gezicht? Kijk dan snel de video en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Producten die ik gebruik:

*= gekregen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Na een ochtendroutine ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar ’s avonds. Ook vraag ik mij af waar jij de producten van Hannah koopt?

  2. Ik vroeg me even af waarom je na de facewash nog je gezicht reinigt, dit doe je toch normaal voor dat je onder de douche gaat/facewash gebruikt? Bij mij is de facewash de 1 na laatste stap, daarna alleen nog toner en moisturizer natuurlijk.

  3. Leuk om te zien! Ik gebruik ook de Garnier Micellair water, en ben ook dol op de toner van Lush, al gebruik ik de Eau Roma versie. En mijn favoriete dagcrème is ook de Beautyfluid van Olaz. Die gebruik ik al sinds mijn 19e iedere dag (zo’n 9 jaar dus inmiddels!). Mijn vriend is er trouwens ook fan van ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *