Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn simpele ochtend en avond routine

Automatische concepten

Ik verzorg mijzelf graag en jullie vinden het altijd leuk om te zien hoe ik dat doe en met welke producten. Daarom dacht ik een simpele ochtend en avond routine te geven van wat ik zoal in de badkamer doe. Dus ben je benieuwd welke producten ik gebruik en wat ik elke ochtend en avond doe, kijk dan mee!

Advertisement
Automatische concepten

Ik begin de ochtend altijd onder de douche en daarna smeer ik wat Biosilk in de punten. Nu ik mijn haar wat korter en blonder heb merk ik dat het extra verzorging nodig heeft. Om mijn haar te borstelen gebruik ik de Wet Brush die ik geweldig vind. Hiermee kan ik mijn natte haren borstelen zonder dat het afbreekt.

Ik gebruik natuurlijk iedere ochtend deodorant en dat doe ik eigenlijk altijd met een NIVEA of Dove deodorant die geen strepen achter laat. Deze en die Invisible Dry van Dove zijn favoriet. Naast deodorant wil ik natuurlijk ook lekker ruiken en nu gebruik ik Honey van Marc Jacobs, een heerlijke frisse geur.

Onder de douche heb ik de laatste restjes van mijn make-up verwijderd met een cleanser dus ik hoef het nu alleen nog maar te verzorgen. Ik gebruik de Dr. Hauschka toner en die spray ik op mijn gezicht. Daarna gebruik ik nog een voedende crème omdat mijn huid nog best wel droog wil aanvoelen na het douchen. Ik gebruik nu de Rodial Dragon’s Blood Velvet Cream die rijk is en goed voedt.

Automatische concepten
Daarna is het tijd om mijn make-up te doen. Hierbij heb ik niet echt een standaard routine. Ik gebruik gewoon wat ik fijn en leuk vind op dat moment. De basis bestaat wel uit foundation, bronzer, oogschaduw basis, oogschaduw, eyeliner, mascara en wenkbrauwpoeder. Sinds kort hebben we deze Philips Hue Adore Spiegel waarmee je het achtergrondlicht kunt aanpassen. Hier heb ik hem gewoon aanstaan voor net even wat extra licht overdag zodat je alles goed kunt zien, zeker nog in de donkere ochtenden. Omdat het licht gelijkmatig overal vandaan komt kun je alles extra goed zien.
Automatische concepten

En ’s avonds is het weer tijd om alles te verwijderen en mijn gezicht weer goed te verzorgen, dat doe ik met deze producten.

Automatische concepten

Aangezien het ’s avonds donker is doe ik de lamp aan. Dit kun je gemakkelijk via de app doen (op je telefoon, maar kan ook via je smart watch of Google Home) of via de bijgeleverde lichtschakelaar. Omdat het donker is zet ik de lamp op vol vermogen zodat ik alles goed kan zien. Je kunt de spiegel dus dimmen en feller zetten, ideaal.

Automatische concepten

’s Avonds heb ik lekker de tijd voor mijzelf heb ik geen haast dus neem het er lekker van. Ik epileer mijn wenkbrauwen en ga opzoek naar puistjes of mee-eters die uitgeknepen kunnen worden. Ik weet dat het slecht is, maar het geeft altijd een heel bevredigend gevoel als je ziet wat eruit komt (herkennen meer mensen dit?).

Automatische concepten

De Philips Hue Adore Spiegel kun je dus dimmen, maar je kunt het licht ook instellen. Zo kun je voor normaal licht kiezen, maar ook voor warm licht en daglicht. Warm licht vind ik wel gezellig als ik onder de douche sta en daglicht is ideaal voor het epileren of het inspecteren van de huid ;).

Automatische concepten

Maar natuurlijk moet ook mijn make-up verwijderd worden, dit doe ik met de Dr. Hauschka Oogmake-up Remover die ik echt geweldig vind, deze verwijderd zonder enige moeite al mijn make-up. Na het verwijderen van mijn make-up gebruik ik nog een toner en crème (dezelfde als ’s ochtends) om de huid te verzorgen.

Na het reinigen van mijn huid doe ik mijn haar vaak in een knotje en doe mijn pyjama in en duik vaak meteen lekker fris mijn bed in.

De Philips Hue Adore Spiegel is voor ons echt een nieuwe gadget waar we heel blij mee zijn. We hebben in de woonkamer alle lampen met het Hue systeem en dit is een mooie uitbreiding. De spiegel ziet er fantastisch uit en ik vind het vooral heel fijn dat je de spiegel met daglicht kan instellen zodat je alles goed kan zien.

Nadeel aan de spiegel is wel de prijs, ik vind € 224,99 een behoorlijke investering voor een spiegel. Een bridge hebben is trouwens niet nodig is vanwege de meegeleverde afstandsbediening. Dat dit enkel nodig is wanneer je hem wilt gebruiken via smart apparatuur of de App. Wij hebben wel het hele systeem in huis hebben en van gadgets houden is het het waard. De spiegel geeft trouwens genoeg licht voor jezelf om jezelf goed in de spiegel te kunnen zien, maar is het je enige lichtbron in de badkamer, dan is het misschien wat karig.

De Philips Hue Adore Spiegel is bij Coolblue te koop. Hebben jullie ook een spiegel in de badkamer met achtergrond verlichting en wat vinden jullie daarvan?

Dit artikel is een betaalde samenwerking met Coolblue uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Zo leuk om te zien welke beautyproducten je gebruikt voor jou ochtend- en avond routine……
    Goede en zeer duidelijke foto’s.

    Xoxo

  2. Leuk om je ochtendroutine te zien. Ben ook heel enthousiast over die spiegel! Het licht bij mijn ochtendroutine (en avondroutine ook trouwens…) is hier wel een dingetje. Ik heb nergens goed licht helaas, maar het is inderdaad wel best een flinke uitgave. Misschien ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *