Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn signature parfum: Viva La Juicy

Vaak hebben mensen een parfum die echt bij hem of haar past en waar er meerdere flesjes van doorheen gaan. Voor mij is dat echt Viva La Juicy van Juicy Couture. Een heerlijk zoete en sterke parfum waarvan ik de geur echt onweerstaanbaar vind, echt mijn geurtje die helemaal bij mij past. Maar nu ben ik ook wel eens benieuwd wat is jullie signature parfum.

Behalve dat het flesje er geweldig uit ziet ruikt hij ook heerlijk. De parfum bevat de noten als gardenia, karamel en praline. Deze ingrediënten vormen een heerlijke zoetige damesgeur, waar ik echt helemaal verliefd op ben.

Helaas was mijn flesje op dus daarom had ik maar een nieuwe gekocht en ook maar eens grotere versie.

Ik ben wel eens benieuwd, wat is jullie signature parfum en waarom?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Heerlijk parfum! Ik wissel zelf echt behoorlijk veel af met parfum, maar ik denk toch dat Miss Dior Chèrie en The Body Shops White Musk Blush echt bij me horen. Die zou het meest missen, mocht ik ze kwijt raken – en meteen weer aanschaffen natuurlijk (:! Al vind ik de originele geur van Juicy ook echt echt echt ge-wel-dig!

 2. Oh my, wat een prachtig flesje is het toch! Ik heb deze nooit geroken.. Misschien toch eens bij de Douglas naar binnen :) Ik heb niet echt één favoriete geur.. Ik draag nu vaak Hugo Boss Intense, Chanel Chance, The Body Shop White Musk Libertine en een luchtje van een minder bekend merk: Otto Kern :)

 3. Echt een mooie flacon zeg, de geur lijkt me ook heel erg lekker! Ik weet niet wat mijn signature parfum is, hele zoete luchtjes (So…? Kiss me en Like A New Love van Essence heb ik) maar Your Fragrance van Replay vind ik ook heel erg lekker, daar heb ik nu al een tweede flesje van. <3__<3 Ik denk die laatste!

 4. Ik denk dat mijn favoriet toch Love Etc van The Body Shop is; ik ben toe aan mijn tweede flesje. ;)
  Maar White Musk Blush (ook van TBS) is héérlijk! Jammer dat het een limited edition was.
  Hopelijk kom ik die nog eens tegen tijdens de sale.

 5. Ik heb geen ‘signature’ parfum omdat ik vrij weinig parfum gebruik. Ik heb 2 redelijk grote flessen, 1 van D&G en een van de douglas met kleine glitter erin, ik vind ze beiden echt lovely maar ik vergeet het gewoon altijd!

 6. Hmm heb ‘m weleens geroken maar het was ’t net niet, ook al ben ik best dol op zoete geuren! Op dit moment is NYC van Sarah Jessica Parker m’n signature parfum denk ik.. Al wissel ik eigenlijk best vaak haha.

 7. Lijkt me lekker!
  Mijn signature parfum…
  Hmmm, ik denk het zwitzal geurtje.
  Omdat hij zo lekker naar baby’tjes ruikt.
  Of het luchtje van Lolita Lempicka.
  Die ruikt ook gewoon zo lekker!

 8. Wat een super leuk artikel!
  Mijn parfum is: Lolita Lempicka die vind ik echt onweerstaanbaar.

  Mijn allday everyday is: Viva la Juicy
  Mijn fris uit de douche is: White Musk van TBS
  en dan voor gelegenheden Lolita Lempicka en Coco Mademoiselle.

 9. Deze heb ik volgens mij nog nooit echt geroken, maar wel Juicy Couture, die gewone zeg maar en die is al heerlijk en sterk van geur! Die is een van mijn favo’s Aliën van Thierry Mugler en Female van Jean Paul Gaultier.

 10. Hmm heerlijk! Denk dat ik 2 parfums heb die ik veel draag en dat is Lolita Lempicka een groen flaconnetje en Nina Ricci fantasy<3

 11. Mijn signature parfum is zonder enige twijf Be Delicious van DKNY (de roze versie). Mijn eerste dure en gelijk beste parfum. Van die geur krijg ik nooit genoeg :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *