Mijn signature parfum: Viva La Juicy

Vaak hebben mensen een parfum die echt bij hem of haar past en waar er meerdere flesjes van doorheen gaan. Voor mij is dat echt Viva La Juicy van Juicy Couture. Een heerlijk zoete en sterke parfum waarvan ik de geur echt onweerstaanbaar vind, echt mijn geurtje die helemaal bij mij past. Maar nu ben ik ook wel eens benieuwd wat is jullie signature parfum.

Behalve dat het flesje er geweldig uit ziet ruikt hij ook heerlijk. De parfum bevat de noten als gardenia, karamel en praline. Deze ingrediënten vormen een heerlijke zoetige damesgeur, waar ik echt helemaal verliefd op ben.

Helaas was mijn flesje op dus daarom had ik maar een nieuwe gekocht en ook maar eens grotere versie.

Ik ben wel eens benieuwd, wat is jullie signature parfum en waarom?

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Joyce
  28 oktober 2012 at 17:59

  Heerlijk parfum! Ik wissel zelf echt behoorlijk veel af met parfum, maar ik denk toch dat Miss Dior Chèrie en The Body Shops White Musk Blush echt bij me horen. Die zou het meest missen, mocht ik ze kwijt raken – en meteen weer aanschaffen natuurlijk (:! Al vind ik de originele geur van Juicy ook echt echt echt ge-wel-dig!

 • Reply
  Anne Solveig
  28 oktober 2012 at 18:07

  Oh die wil ik ook nog heel graag hebben! Mijne is toch wel Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs!

 • Reply
  Laura
  28 oktober 2012 at 18:13

  Oh my, wat een prachtig flesje is het toch! Ik heb deze nooit geroken.. Misschien toch eens bij de Douglas naar binnen :) Ik heb niet echt één favoriete geur.. Ik draag nu vaak Hugo Boss Intense, Chanel Chance, The Body Shop White Musk Libertine en een luchtje van een minder bekend merk: Otto Kern :)

 • Reply
  dita
  28 oktober 2012 at 18:27

  Heerlijk, ik heb niet echt een siganture parfume

 • Reply
  Daphne
  28 oktober 2012 at 18:30

  Alien van Thierry Mugler!

  • Reply
   Sophie
   2 november 2012 at 18:22

   sowieso alien ! en heat van beyonce

 • Reply
  Hester
  28 oktober 2012 at 18:50

  Echt een mooie flacon zeg, de geur lijkt me ook heel erg lekker! Ik weet niet wat mijn signature parfum is, hele zoete luchtjes (So…? Kiss me en Like A New Love van Essence heb ik) maar Your Fragrance van Replay vind ik ook heel erg lekker, daar heb ik nu al een tweede flesje van. <3__<3 Ik denk die laatste!

 • Reply
  Jessica
  28 oktober 2012 at 19:02

  Ik denk dat mijn favoriet toch Love Etc van The Body Shop is; ik ben toe aan mijn tweede flesje. ;)
  Maar White Musk Blush (ook van TBS) is héérlijk! Jammer dat het een limited edition was.
  Hopelijk kom ik die nog eens tegen tijdens de sale.

 • Reply
  Sarah
  28 oktober 2012 at 19:12

  Ik heb geen ‘signature’ parfum omdat ik vrij weinig parfum gebruik. Ik heb 2 redelijk grote flessen, 1 van D&G en een van de douglas met kleine glitter erin, ik vind ze beiden echt lovely maar ik vergeet het gewoon altijd!

 • Reply
  Marjolein
  28 oktober 2012 at 19:51

  Hmm heb ‘m weleens geroken maar het was ’t net niet, ook al ben ik best dol op zoete geuren! Op dit moment is NYC van Sarah Jessica Parker m’n signature parfum denk ik.. Al wissel ik eigenlijk best vaak haha.

 • Reply
  Jana
  28 oktober 2012 at 20:05

  Hij lijkt me zo heerlijk :D x

 • Reply
  Moniek
  28 oktober 2012 at 20:22

  Ik krijg altijd veel complimentjes als ik Love Etc van de Body Shop draag, maar die is nu op haha!

 • Reply
  Esmay
  28 oktober 2012 at 20:57

  Mmm, die is zo lekker! :D
  Mijn signature parfum … geen idee!

 • Reply
  Suzanne
  29 oktober 2012 at 00:22

  Lijkt me lekker!
  Mijn signature parfum…
  Hmmm, ik denk het zwitzal geurtje.
  Omdat hij zo lekker naar baby’tjes ruikt.
  Of het luchtje van Lolita Lempicka.
  Die ruikt ook gewoon zo lekker!

 • Reply
  Melissa
  29 oktober 2012 at 06:44

  Wat een super leuk artikel!
  Mijn parfum is: Lolita Lempicka die vind ik echt onweerstaanbaar.

  Mijn allday everyday is: Viva la Juicy
  Mijn fris uit de douche is: White Musk van TBS
  en dan voor gelegenheden Lolita Lempicka en Coco Mademoiselle.

 • Reply
  Mariska
  29 oktober 2012 at 13:50

  Deze heb ik volgens mij nog nooit echt geroken, maar wel Juicy Couture, die gewone zeg maar en die is al heerlijk en sterk van geur! Die is een van mijn favo’s Aliën van Thierry Mugler en Female van Jean Paul Gaultier.

 • Reply
  Mir
  29 oktober 2012 at 14:32

  Alien van Thierry Mugler .. past precies bij me. :)

 • Reply
  Kimberly
  29 oktober 2012 at 15:35

  Hmmm deze is zo lekker! Ik draag deze ook redelijk vaak. Die van mij is denk Replay for her, ik vind hem zo lekker en begin nu aan mijn 5e flesje.

 • Reply
  Mick van de Wiel
  29 oktober 2012 at 17:12

  De mijne is zonder twijfel Envy Me van Gucci. Al jarenlang m’n favoriet :) xx liefs

 • Reply
  Angelique
  29 oktober 2012 at 18:27

  Hmm heerlijk! Denk dat ik 2 parfums heb die ik veel draag en dat is Lolita Lempicka een groen flaconnetje en Nina Ricci fantasy<3

 • Reply
  Nannick
  30 oktober 2012 at 21:52

  Mijn signature parfum is zonder enige twijf Be Delicious van DKNY (de roze versie). Mijn eerste dure en gelijk beste parfum. Van die geur krijg ik nooit genoeg :)

 • Reply
  Ellen
  10 december 2018 at 10:37

  Dior, Hypnotic poison, vind ik Zoooo lekker ruiken.

 • Laat een reactie achter