Zoek
Sluit dit zoekvak.

Series die ik de afgelopen tijd heb gezien #1

Series die ik de afgelopen tijd heb gezien #1

De winter is echt zo een tijd om lekker op de bank te liggen met een dekentje en een warme kop thee. Ik ben dan ook nog steeds maar wat blij met ons Netflix abbonement en kijk graag een serie weg. Maar niet alleen op Netflix, ook op TV of online kijk ik graag een serie. De artikelen met series worden altijd ontzettend goed bekeken en ik heb er weer wat series en seizoenen opzitten dus ik vertel jullie graag weer mijn mening!

Bron afbeelding: Shutterstock

The End of the F***ing World

Deze serie gaat over twee tieners Alyssa en James die beiden een beetje apart zijn. Ze hebben beiden zo hun problemen en komen uiteindelijk bij elkaar en worden vriend en vriendin. Wat al best een gekke combinatie is. Samen kiezen ze ervoor om weg te gaan en een roadtrip te maken, maar ze hebben beiden een hele andere bedoeling. Alyssa wil graag de wereld verkennen met haar nieuwe vriendje, maar snapt niet helemaal dat James een psychopaat is die eigenlijk al zijn hele leven op zoek is naar het perfecte slachtoffer om te vermoorden. Juist.

En ik denk dat dat laatste woordje ook de perfecte omschrijving is van de serie. Het heeft een achttal afleveringen op Netflix en ze duren maar 20 minuten per aflevering. Je bent dus met een kleine 3 uur klaar met het hele seizoen. We keken het omdat het internet er lyrisch over was maar wij vonden het vooral heel erg vaag. Het is vermakelijk maar te vaag en te raar. We hebben er ons 3 uur aan vermaakt maar mocht er een nieuw seizoen komen zou ik niet weer opnieuw kijken. We snappen dus ook niet zo goed waarom iedereen zo enthousiast is over deze serie. Zijn er hier wel fans?

How To Get Away With Murder

In deze serie volg je het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan de Universiteit van Middleton, een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika. Advocate Annalise selecteert een groep van haar beste studenten, Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo en Wes Gibbins, die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating maar heeft ook een amoureuze affaire met politie-inspecteur Nate Lahey. Wanneer haar persoonlijk en professioneel leven verstrengeld geraken, worden Annalise en haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

Ik ben deze serie gaan kijken op aanraden van een vriendin en ben vanaf aflevering één verslaafd en heb in een heel weekend alle seizoenen gezien tot waar ze nu zijn met uitzenden. Het is een ontzettend spannende serie en je zit elke keer weer aan de buis gekluisterd omdat je wilt weten wat er gebeurt is. De serie werkt in flashbacks en flashforwards zodat je elke keer de puzzel meer compleet krijgt. De seizoenen worden wat mij betreft steeds beter en steeds spannender. Dit is echt een serie die je moet zien!

Atypical

Sam is een autist van 18 jaar oud en wil nou wel eens een vriendin. Maar hij heeft geen idee hoe het werkt en vangt eigenlijk allemaal verkeerde signalen op. Samen met zijn psycholoog doorneemt hij alle stappen om een vriendin te krijgen en volgt alle tips die hij krijgt misschien iets te series op. De serie gaat over het leven met autisme en liefde in veel verschillende vormen.

Ik vond de serie vooral vermakelijk en lekker wegkijken, om sommige situaties heb ik hardop zitten lachen. Maar aan de andere kant laat het ook echt wat over het leven met autisme zien en dat vind ik ook mooi en goed om te zien. De serie heeft op dit moment één seizoen met 8 afleveringen, dus als je er een weekend voor gaat zitten heb je de serie zo uit. Het is echt zo een verstand op 0 serie, heerlijk!

En dat waren de series van afgelopen tijd die ik helemaal heb gezien. Ben op dit moment nog bezig met de laatste seizoenen van Riverdale en The Blacklist. Ben ook nog opzoek naar een nieuwe serie en denk dat dat Bates Motel gaat worden! Jullie nog andere goede aanraders?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. La casa de papel!! Heel erg mooi en spannend! Wij wilden het liefst alle afleveringen achter elkaar kijken :)

      1. La casa de papel vonden wij juist tegenvallen na n aflevering of 4 :( leek veelbelovend. Wat ik zef een hele spannende serie vind is midnattensol (midnight summer is de Engelse titel) staat op Netflix.

  2. Op dit moment kijk ik dus weer verplicht Friends. Nou ja, kijken. We zijn ook weer begonnen met Agents of S.H.I.E.L.D. en dat is ook wer erg leuk. Past niet in het rijtje series die je volgt, maar gelukkig is er heel veel keus (hoewel: bij AoS lopen zoveel relatie-draden door elkaar dat ik echt even niet meer wist wie wat met wie gedaan had of juist niet. Dat mag wel wat minder van mij). Dynasty (de reboot) is ook heel leuk trouwens. Heel grappig, ik moet er echt om lachen. Fallon is geweldig in de serie! Ook leuk dat ze er heel veel van de oorspronkelijke serie in hebben laten zitten. Maar dan net met een twist. Ja, Dynasty raad ik je wel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *