Mijn Samsung Wave

Sinds 5 weken heb ik mijn Samsung Wave. Daarvoor had ik altijd pre-paid, maar we gingen in Nederland op vakantie en ik verdien genoeg met mijn bijbaantje om een abbonement te kunnen betalen, dus ik dacht waarom neem ik niet een nieuwe telefoon? Zodat ik lekker in de vakantie kan internetten, hyven, twitteren en msnen? (Nee, ik ben niet computer verslaafd hoor!) Een iPhone of Blackberry wou ik niet. Blackberry spreekt mij niet zo aan en ik heb zelf een iPod touch en daar kan ik eigenlijk alles mee doen wat je met een iPhone ook kan, behalve bellen, smsen en foto’s maken. Zo viel mijn oog dus eigenlijk op de Samsung Wave!

Ik vind het zelf een hele fijne telefoon! En een prachtige Super Amoled beeldscherm, met prachtige duidelijke kleuren en haarscherp beeld! Ook fijn is dat Social Hub, hierbij kun je al je sociale media bijhouden, zoals Twitter, Hyves, Msn en Facebook! Erg handig dus als is into de social media bent! Alleen jammer dat het niet helemaal werkt op mijn telefoon, ben er laast mee terug geweest naar de winkel maar ze hadden het nog nooit eerder gezien. Fijn dat heb ik dus weer.. Ik moet hem updaten, maar ik heb nog niet veel zin gehad om  me daarin te verdiepen.. Shame on me! Maar als het goed zou werken ideaal dus!

Ook heeft de telefoon een app store, waarbij je app’s kunt downloaden. Alleen dit stelt niks voor als je van iTunes de store bent gewend. En ik vind de app’s ook behoorlijk duur. Verder geeft de telefoon prachtig en goed geluid voor een telefoon. Ik heb wel eens slechter gehoord! Ook smsen vind ik fijn, je ziet je smsjes in een soort chat gesprek lekker overzichtelijk dus, je ziet precies wat je hebt gestuurd en wat diegene daarop antwoord! Verder regeert het touch screen heel goed en is het gewoon een top mobiel!

 Ik heb deze telefoon zelf met een Hi! 20 abonnement met onbeperkt internet voor 2,50 per maand.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  frances
  16 augustus 2010 at 15:11

  wij houden van onze samsung wave

 • Reply
  Lady Pasta
  24 juli 2011 at 13:00

  En toch zweer ik bij mijn iPhone 4. Maar er heerst een heuze welles/niettes oorlog tussen de verschillende soorten smartphones dus verder ga ik er niet over uitwijken ;-)

 • Laat een reactie achter