Mijn reddende engel, Creative x Web

Het is jullie allemaal niet ontgaan dat mijn website naar de haaien was, na zeeën gehuild te hebben en een geen oog dicht te hebben gedaan kwam ineens mijn reddende engel. Namelijk Jeroen van Creative x Web deze geweldige man heeft alles voor mij opgelost en dat was nog wel niet wat was. Alles doet het weer en ik ben zo ontzettend blij, ik weet gewoon niet hoe ik hem kan bedanken!

Creative x Web heeft als hoofdactiviteit is webdesign & ontwikkeling. Voornamelijk wordpress websites, webwinkels, facebook fanpages en twitter achtergronden. Dus mocht je nog iets zoeken om je website mee te doen of twitter dan ben je daar zeker aan het goede adres, de service is top en je word zo fijn geholpen.

Ik zit er zelf aan te denken om daar misschien wel een professionele layout te laten maken, want dat ziet er gewoon zoveel mooier uit, ik weet dat de service helemaal snor zit. Dikke duim omhoog voor Creative x Web! Neem trouwens echt een kijkje op die site, want de layout is echt geweldig!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Kelly
  19 augustus 2011 at 23:26

  Gelukkig doet je site het weer, ik had het zo met je te doen! :(

 • Reply
  Nannick
  19 augustus 2011 at 23:32

  Yay! Byaranka is weer online (: Gelukkig maar, want ik zag al die deprimerende tweets op twitter ;(

 • Reply
  Şeyma
  20 augustus 2011 at 01:16

  Gelukkig! Ik lees wel vaak mee maar laat nooit een reactie achter. Ben wel benieuwd naar de professionele layout dan!

 • Reply
  Bonnie
  20 augustus 2011 at 08:30

  Ah gelukkig! Ik was al bang dat je zou stoppen of iets dergelijks!

 • Reply
  Paola
  20 augustus 2011 at 09:07

  Blij dat het weer gelukt is!

 • Reply
  Jessy
  20 augustus 2011 at 10:14

  Ik ben blij om te horen dat je site het weer doet!
  ik neem eens een kijkje op de site want ik heb ook net mijn eigen domein gekocht
  en ik kan niet zeggen dat ik erg tevreden ben over hoe hij er nu uitziet haha :$
  miss kunnen hun mij helpen

 • Reply
  Claudia
  20 augustus 2011 at 12:03

  Ik heb de hele toestand ademloos via twitter gevolgd (als echoe69) en ben zo blij voor je dat het toch nog goed is gekomen!

 • Reply
  Tess
  20 augustus 2011 at 12:18

  Ah ik ben echt zo blij voor je!

 • Reply
  Miranda
  20 augustus 2011 at 12:54

  Wat super , dat ze je zo goed hebben geholpen. :D

 • Reply
  Esmay
  20 augustus 2011 at 15:48

  Ik kwam op je site en ik dacht: HUH! Maar alles blijkt het dus weer helemaal goed te doen. Wat superfijn voor jou en natuurlijk wat lief van hem dat hij je heeft geholpen!

 • Reply
  Joan
  22 augustus 2011 at 14:56

  Aah wat super fijn zeg! Ik voelde al helemaal met je mee toen ik je bericht las dat de site het niet meer deed, maar ook ik dacht dat er wel een manier moest zijn om het weer gemaakt te krijgen. Gelukkig dat er iemand was die je ermee heeft geholpen!

 • Laat een reactie achter