Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn opgemaakte producten

Dit keer weer een filmpje van mijn opgemaakte producten van afgelopen maanden. Dit keer zijn het lekker veel producten voor onder de douche! Benieuwd wat er allemaal is opgegaan de afgelopen tijd? Kijk dan de bovenstaande video! En vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. 8×4 deodorants zijn echt niet fijn inderdaad, ik had er een keer 3 gewonnen en die heb ik ook wel opgemaakt. Maar ze werkten echt heel slecht.
    Dat Dove haarmasker lijkt me heel fijn, die wil ik wel een keer proberen.

  2. Veel opgemaakt hoor! persoonlijk vind ik die dove deo niet zo fijn. Ik had hem laatst in de actie gekocht, maar ik ga er enorm door zweten ofzo?! haha. Anti reactie erop! heel vaag!. Dus ik heb er nog 3 staan helaas. haha!

  3. Leuk! Ik heb geurstokjes van Rituals Sweet Sunrise, hmmm.. heerlijk!
    Even een kleine tip/mening-dingetje, misschien moet je je camera ietsje lager zetten (of verder uitzoomen) zodat je kin er ook op komt? Het zag er voor mijn gevoel een beetje raar uit, haha ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *