Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn onmisbare beautyproducten voor de zomer

shutterstock 1360189241

Nu de zomer echt aangebroken is, merk ik dat ik heel andere producten uit de kast haal dan normaal. Mijn huid moet goed beschermd worden tegen de zon, ik hou van andere geuren en ik draag een stuk minder make-up dan normaal. Ik deel met jullie mijn favoriete, maar ook wel onmisbare beautyproducten voor de zomer.

image 9

Nivea zonnebrand voor het gezicht

De NIVEA Shine Control zonnebrand is echt mijn favoriete zonnebrand voor het gezicht, maar dat heb ik jullie al meerdere malen duidelijk gemaakt. Smeert fijn uit, is niet vet en beschermt mijn gezicht gewoon heel erg goed. Ik heb inmiddels al heel wat tubes opgemaakt.

image 10

Biodermal P-CL-E Olie

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, ik heb in de zomer altijd ontzettend droge benen, het lijkt wel alsof mijn huid uit schubben bestaat als ik het niet goed insmeer. Ik doe dat het liefst met deze Biodermal P-CL-E Olie voor de droge huid. Dit geeft mijn huid echt een enorme boost en laat de droge huid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

image 12

Labello Caring Lip Oil

Ik draag niet veel make-up in de zomer, maar ik vind het wel leuk iets op mijn lippen te dragen. Ik ben de laatste tijd verslaafd aan de Labello Caring Lip Oil. Ze hebben een heel subtiel kleurtje, plakken niet en voelen heel zacht aan op de lippen. Het maakt je zomerse look af.

image 11

Tangle Teezer Haarborstel

In de zomer zwem ik graag en dan is mijn haar nat *goh*. Maar omdat mijn haar snel klit en heel pluizig opdroogt als ik het niet borstel, neem ik altijd een haarborstel mee naar het zwembad. Dit is een Tangle Teezer, deze borstel is zacht voor je haar en beschadigd mijn breekbare haar door het chloor minder snel. Daarnaast gooi je hem ook lekker makkelijk in je tas.

image 14

La Vie Est Belle

Een van mijn favoriete geuren all time is La Vie Est Belle. Ik heb deze geur al jaren en vind hem nog steeds heerlijk ruiken. Wanneer ik hem weer een tijdje vergeten ben en de geur bij iemand anders ruik ben ik weer meteen verkocht. Ook deze zomer staat hij weer voor mij klaar. Hij ruikt fris, zwoel, zoet en eigenlijk alles wat mij aan de zomer doet denken.

image 13

Eeltsokken

Ik heb echt een hekel aan eelt en ik heb het best wel veel, vind ik zelf. Bij de Action kun je heel goedkoop eeltsokken kopen en die verwijderen echt vrijwel alle eelt door je voeten te laten vervellen. Ik raad het niet aan een paar dagen voor de vakantie te gebruiken want binnen een week tot twee weken vervellen je voeten. Maar fascinerend is het zeker.

Wat zijn jullie favoriete zomerse producten?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Mijn favoriete producten in de zomer zijn Biotherm eau Vitaminee edt( ik gebruik het dan als bodyspray) heerlijk heerlijk heerlijk, als het zo,n warm weer is, zalig vind ik dat, ik gebruik deze geur vd zomer al minstens zo,n jaar of 15 denk ik.
    En Avene eau Thermale very high protection Fluide (suncare vh gezicht) het is voor de normale tot gecombineerde gevoelige huid (parfumvrij) en voor mijn vette huid in de zomer matteert hij heel goed mijn huid. Is voor mij dan een vervanger voor de moisturizer in mijn ochtend ritueel.
    En de moisturizer van Jetske Ultee gebruik ik ook al jaren en bevalt ook heel goed😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *